İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşam saatlerinde ona küçük bir sürprizle yaklaşabilirsiniz. Alacağınız tepki, sizi yönlendirecek. Ufak, tefek problemleri aşmanız çok mümkün görünüyor. Umudunuzu beslemeyi sürdürmelisiniz.

Birikmiş sorunlar, yeni tartışmalarla yeniden karşınıza çıkabilir. Üstesinden ancak soğukkanlılığınızla ve çalışkanlığınızla geleceksiniz. Yeni desteklere ve arkadaşlıklara ihtiyacınız var.

Bir ek gelir müjdesi alabilirsiniz. Tedbirli davranmanızın karşılığını göreceksiniz. Bugün bazı ani ihtiyaçlar ortaya çıkabilir. Birikiminizi en gerekli durumlara saklamanız, bu ihtiyaçlar karşısında kararsızlık yaşamanıza neden olacak.

Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yardım tekliflerine açık olun. Bugünlerde daha fazla soğukkanlı olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkiliyor ve bütün bunların sonucunda yakınlarınızla problemler yaşayabiliyorsunuz. Duygusal yaşamınız yeni birtakım davranışlarla şekle girebilir. Bununla ilgili belirtiler alıyorsunuz, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar, bugün yine karşınıza çıkabilir.

6 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Maddi konularınızın ön planda olduğu bir gündesiniz. Geliriniz ve harcamalarınız arasında bir denge kurmaya çalışabilirsiniz. Bugünün en önemli olayı saat 04:28'de gerçekleşecek olan parçalı Güneş tutulmasıdır. Burcunuzun nasıl etkileneceğine dair detaylı yazıyı okumak için tıklayınız. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

6 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yanlış anlaşılacak açıklamalar yapabilirsin!Bugün toprak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Haftanın son günü ve yılın ilk Güneş Tutulması! Bugünden itibaren ikili ilişkilerde daha da mantık yürüterek kendini karşı tarafa ispat etmek için çabalayacağın bir sürece girebilirsin. Aslında bu döngü genel anlamda hayata dair daha cesur kararlar almanı sağlayacaktır. Bugün sosyal medyada yazdıkların hiç tahmin etmediğin sonuçlar doğurabilir; söylediklerin hiç aklına gelmeyecek insanlar tarafından yanlış anlaşılabilir. Biraz daha dikkatli olmanda fayda var. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, ailecek yakınlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Kilo problemin varsa, beslenme alışkanlıklarını değiştirebilir, kalorisi yüksek gıdaları hayatından çıkarabilirsin.

6 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili değişime ayak uydurmanız sizlere biraz zahmet verebilir. Yakın çevrenizle geçmiş bir olayın konuşmasını ya da geçmiş hesaplaşmasını yapabilirsiniz.

6 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen Güneş tutulması özellikle sizi bağlayan finansal durumlara ve sorumluluklara işaret etmekte. Gereksiz korkulardan uzak kalmaya bakmalısınız.

6 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekarlar için bugün hayat arkadaşı seçimi arifesi. Sizler tam anlamı ile aşkı ve mutluluğu hak eden kişilersiniz. Değişime hazır hissediyorsunuz.

6 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat enerjiniz yüksek. İşler istediğinizden iyi gidiyor olabilir. Partnerlik ilişkilerinde şansınız artıyor. Bu konuda da pozitif gelişmeler var. Asker gibi çalışıyorsunuz. Adım adım istediğinizi elde etme yolunda ilerliyorsunuz. Biraz kafanız karışık ve zihin yorgunluğunuz var. Yine de güzel bir Pazar.

6 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni ay dönüşüm ve hareket getiriyor. Geçmişin yükünü bırakıp disiplinli bir sistemle geleceğe yönelmelisiniz. Pesimist davranmaktan kaçınıp, zihni odaklamanız önemli. Ani harcamalara karşı tedbirli olun.

6 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda meydana gelecek Güneş Tutulması iki yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Bu süreçte para konularına odaklanacaksınız. Aile içindeki ilişkilerinizde çok daha fazla duygusal, tepkisel ve alıngan olabilirsiniz. Miras paylaşımları gündeme gelebilir. Duygu dünyanızı mantıkla dengelemek için çaba sarf edin.

6 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

6 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 09' 07" R
Ay
Yay
24° 07' 26"
Merkür
Koç
16° 13' 14"
Venüs
Koç
28° 06' 59"
Mars
Balık
27° 55' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 44"
Satürn
Balık
16° 21' 59"
Uranüs
Boğa
22° 12' 50"
Neptün
Balık
28° 50' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 34"
Lilith
Başak
23° 04' 41"
True Node
Koç
15° 27' 11"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>