İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan her uzaklaştığınızda sevginizi sorgulamaktan artık vazgeçmiş görünüyor. Bugün aramanızı ve ilgilenmenizi bekleyebilir. Ama bu talebini açık açık söylemekten kaçınıyor.

Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşten çokilişkilerinize odaklanacağınız bir gün. İyi niyetleri iyi gözlemlemelisiniz.

Yapmak zorunda olduğunuz ödeme için beklediğiniz mucize olgunlaşıyor. Son günlerdeki sıkışmalarınız uzun süreli olabilir. İş bağlantılarınızdaki tahsilat sorununun üzerine gitmeniz gerekiyor.

Davranışlarınızı dışardan bir yabancı gibi değerlendirebilmelisiniz. Kendinizle bu kadar barışık olmanız zaman, zaman yaptığınız hataların temel nedeni olabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevreniz son zamanlardaki değişiminizi ilgiyle izliyor. Yaşadığınız coşkuyla ilgili gizli, içe dönük tavrınız, arkadaş çevrenizde merak konusu. Akraba çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline dönüşmeye başlıyor. Bu nedenle sorunu bir süre daha yaşayacaksınız.

11 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 11 Şubat saat:02:19-7 Mart saat:02:45 tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda ilerleyecek. Kariyer hayatıyla ilgili konularda ve aşk yaşamınızı ilgilendiren meseleler üzerinde etkili görünmektedir. Kişi özellikle mesleki konular üzerinde ilişkilerini gözden geçirmelidir. Hesaba dayalı bir meslek grubunda çalışıyorsanız, dağılmadan hareket etmek gerekir. Ayrıca aşkta vericilik anlamında ilişki gözden geçirilmelidir. İş ilişkilerinde ılımlı davranmamız, empatide bulunmamız gerekebilir. Sanatsal alanda görev yapıyorsak, bu geçiş bizim için gayet olumludur. Problemden uzaklaşmak, biraz olsun rahatlamak, güzelliklere kavuşmak arzumuz yoğun olsa da, gerçeklerden kaçmamak, bilinçli bir şekilde durumumuzu gözden geçirmemizde fayda görüyorum. İyi niyetimizin başkaları tarafından kullanılmaması için dikkatli olmayı, doğru seçimlerde bulunmak için incelemeyi de ihmal etmememiz lazımdır. Bu süreç genel olarak sanatsal becerililiğe sahip kişiler için verimli geçer. Ürünlerinizi sergileme, kendinizi gösterme fırsatı yakalarsınız. Renkler, kokular, çirkinliği örten güzelleştirmeler, dekorasyon, resmetme, yardımlaşma gibi olgular dönemin etkileri arasında yer alır. Eğersorununuz varsa veya patronunuzla problemler yaşıyorsanız bu süreçte durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele almayı unutmayınız. Bu geçişin hepimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün dürüstlüğün önemine işaret ediyor. Aile ilişkilerinde sabırlı davranmalısın.

11 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal sorunlarınıza karşı ayrıca dikkatli olmalı, zamanında ödenmemiş ya da unutulmuş borçların birden önünüze çıkmasıyla şaşkınlık içinde kalabilirsiniz. Bu gibi durumlarda kendinize kızmak yerine farklı yollar denemeli, unutkanlıklarınızı en aza indirgeyecek çözümler üretme yoluna gitmelisiniz. Ayrıca bu zamanlarda harcamalarınızı dengelemek sizi oldukça rahatlatacak, üzerinizdeki gerginliğin azalmasına neden olacaktır.

11 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz. Ortaklaşa alanda ve aşk hayatında daha mutlu olabilirsiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birliktehayatınızda ve kariyerinizde daha kısmetli bir döneme ilerliyorsunuz. Yaşlı ve olgun kişilerden, tecrübeli insanlardan, üstlerinizden ve yönetici konumunda kişilerden destek görebilirsiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Balık burcuna geçen Venüs 8 Mart'a kadar burada kalacak. Duygularınızla baş etmek zorunda kalacaksınız. Zihinsel bir insan olduğunuz için işiniz pek kolay değil. En iyisi hayata karşı direnmeyen ve akışta kalmayı seçin. Yardım kuruluşlarına bağış yaptığınız projelerde öne çıkarsınız.

11 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizdeki ilişkilerin sağlamlaşacağı bir döneme giriyorsunuz. 3 haftalık bu dönem zam, terfi gibi konuları üstleri- nizle konuşmak için çok uygun olacak.

11 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı risk almaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Özellikle çocuk ve partnerle ilişkinizde kişisel çatışmalar gündeme gelebilir. Hiçbir konuda şansınızı fazla zorlamayın. Sonra hayal kırıklığı yaşamamak için hayattan beklentilerinizi abartmayın.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlgilenmeniz gereken görevleriniz ve sorumluluklarınız bugün gözünüzde önemlerini yitirebilirler ve kendinizi tüm güne yayılan eğlence faaliyetlerinde bulabilirsiniz. Sosyal faaliyetlere katılma arzunuzu biraz susturmalı, işlerinizi herşeyin önüne almalısınız.

11 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 22"
Ay
Kova
21° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 44' 28"
Venüs
Boğa
03° 20' 40"
Mars
Koç
01° 11' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 06"
Satürn
Balık
16° 44' 29"
Uranüs
Boğa
22° 27' 22"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 57"
Lilith
Başak
23° 32' 56"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>