İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki belirsizlik yerini koruyor. Bu belirsizliğin en büyük sebebi haliyle sizin vakitsizlik sorununuz ve sosyal faaliyetlere hemen hemen hiç vakit ayıramamanız.

İş konusundaki hırs ve azminiz takdire değer. Aynı işi almak için bir kişiyle karşı karşıya gelebilir tüm hünerlerinizi sergileyebilirsiniz. Çeşitli sorunlar sizi bekliyor ama disiplinli oluşunuz veahlakınız sorunların sizi yaralamasına izin vermiyor.

Parasal açıdan bir sıkıntınız yok. Aldığınız paralarla düzenli olarak yatırım yapıyorsunuz. Gündelik harcamalarınız oldukça sınırlı çünkü nerdeyseyerinizde yatıp kalkıyorsunuz.

Kıskançlıktan kaynaklanan bir hakarete mazur kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızı iyi seçmeli ve onlarla ilişkinizde dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma ortamınızda ve gündelik yaşamınızda gün içinde kontrol dışı durumlara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkiler, ortaklıklar önem kazanıyor.

8 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 00:57 Ay-Jüpiter kavuşumu, derinlemesine olayları, durumları, sağlığımız ve ilişkilerimizi gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Tabii ki çıkarlarımızı düşüneceğiz. Ancak değerimizi bilen, bizi takdir eden insanlara elimizden geleni yapacağız. Her şeyi kafamıza takıp kendimizi yormayacağız. İşimize odaklanacağız, kendimize güveneceğiz. Saat 10:16-16:53 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kimseye belli etmesek de,hayatınız, sağlık ve özel meseleler kafamızı kurcalayıcıdır. Aslında siz insanlarla aranıza mesafe koymaktan yana değilsiniz. Ancak bazı kişilerin kendini bilmez halleri, boş konuşmaları, kıskançlıkları canınızı sıkmaktadır. Fakat kendinizi dizginlemeniz gerektiğini biliniz. Saat 16:53 itibariyle hayatın zevkli ve keyif veren güzelliklerinin tadına varmak, cesaretle her problemin üstesinden gelebilmek, inandığınız ne varsa üzerine gitmekte etkili Ay-Yay burcu seyri başlıyor. İlişkisi olmayanlar yeni bir aşkın heyecanına kapılmaktan zevk alırken, ilişkisinde sorun olanlar partnerin nazından hiç hoşlanmazlar.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağınız bir haber sizi rahatlatacak. Kuruntulardan uzaklaşıp rahat ve sakin davranmayı başaracaksınız. Hanım arkadaş ve akrabalarınızın sorunlarıyla ilgilenebilir, ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş ya da partnerinizle yalanlar ve aldanışlar üzerine bazı sorunlar yaşayabilir, bazı duygularda güven eksikliği yaşayabilirsiniz. Eşinizin size söz verdiği konularda doğru hareket etmemesi sizin de başka çareler üretmenize neden olurken tam da işleri rayına koyduğunu düşündüğünüz anda her şeyin geriye doğru gitmesi sizleri sinirlendirip kendi içinize yönelmenize neden olabilir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşabilirsiniz. Başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. İletişim konularında ani değişimler olabilir. Paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Öğleden sonra eşinizle birlikte programlar yapabilirsiniz. Sorunlarınızın üstesinden birlikte gelmek birlikteliğinizi daha fazla güçlendirecektir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün keyifli enerjisi yüksek hoş sohbetlerle renklenecek güzel bir günü müjdeliyor sizlere. Hayata daha olumlu yaklaşımlarla bakar ve tavırlarınızı buna göre belirlersiniz. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda hiç beklemediğiniz insanlardan gelecek fikir ve öneriler eş ya da sevgilinize olan yaklaşımınızı çok olumlu bir yönde değiştirebilir. Kendinize olan güveniniz ve iletişimdeki başarınız sizlere yaşamda pek çok kapıyı aralayacaktır. Ailenizi ‘'Kendi yakınlarınızı'' ilgilendiren konular da ise daha hassas ve duyarlı davranmalısınız farkında olmadan sergilediğiniz tavırlar onları kırmış olabilir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim vehayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

7 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizde özgür etkiler altında olacaksınız. Beraber çalıştığınız insanlarla planlar yapacaksınız. Öğleden sonra özel hayatınızda sakin olmaya gayret etmeniz gerekecek.

8 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim seyahatlerde karşılaşacağınız kişilerle aranızda aniden oluşacak dostluklara zemin hazırlar. Bol seyahat ve iletişim güne damgasını vurur. Zihninizle kalabalıkların arasında dikkat çekersiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kalbinizde aşk, aklınızda çekip gitmek var. Eğer yurtdışı ile ilgili hayalleriniz ve planlarınız varsa bu hafta olumlu adımlar atabilirsiniz. Kendinizi geliştirebilecek yeni hobiler edinmek, istediğiniz bir konuda eğitim almak için de harekete geçebilirsiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 38' 12"
Ay
Kova
26° 55' 32"
Merkür
Koç
17° 56' 17"
Venüs
Boğa
03° 48' 23"
Mars
Koç
01° 28' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 22"
Satürn
Balık
16° 46' 25"
Uranüs
Boğa
22° 28' 39"
Neptün
Balık
28° 58' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 12"
Lilith
Başak
23° 35' 26"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>