İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş gibi. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Hiçbir şey yaşamadan güven tazeleyebileceğinizi sanmamalısınız.

Kazanç durumunuz memnuniyet verici. Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz.

Yüklü ödemeler yavaş, yavaş kapınıza dayanıyor. Zor bir süreçten geçiyorsunuz. Bu ödemeleri ileri tarihlere erteleme niyetiniz, pek olumlu karşılanmayacak gibi görünüyor..

Yakın çevrenizde ilginizi esirgediğiniz önemli insanlar var. İlgisizliğinize sessiz kalmaktan başka bir tepki veremiyorlar. Bunu sizin fark etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elde ettiklerinizi koruma çabalarınız, onların kazanımındaki güçlüklerinizi ortaya koyuyor. Epey zamandır yararınıza gelişen olaylar, beslediğiniz hayallerden gerçeğe geçişin habercisi olabilir. Bir yakınınızla yaşadığınız sorun, artık yaşamınızdaki eski önemine sahip değil. Bu sizi oldukça rahatlatıyor. Yine de fazla aceleci olmayın.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 03:27 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizi ilgilendiren her konuda geleceğimizi düşünerek hareket edeceğiz. Bugünlerin yarınları da var sözünü bugün bir hayli önemseyeceğiz. Saat 05:35 Ay-Güneş görünümü, kısa bir yolculuk, bir görüşme, bir arkadaşınızla konuşma, yenilikleri uygulama anlamında enerjiniz gayet yüksek. Fikirlerinizi gayet kolaylıkla dışa ifade edebilirsiniz. Saat 12:22 Ay-Pluto görünümü, amacınıza ulaşmak ve ne olursa olsun elde etmek, gücünüzü kanıtlamak arzunuzu işaret ediyor. Etrafınızdaki insanlarla olan her türlü ilişkide dikkatli olunuz. Saat 18:33 Ay-Venüs görünümü, rahatlatıcı, sizi aşk ve sosyal yaşantınız yönünde destekleyici, özgür bir şekilde paylaşımda bulunmanızı sağlayıcıdır. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bunları sizi bir hayli mutlu edicidir. Saat 21:46-6 Şubat saat 06:56 arasında Ay boşlukta olacağından, başkalarıyla her türlü paylaşımda dikkatli olmanız şarttır. Her ne kadar bu enerji altında uyumlu bir kişi gibi davranmaya çalışsanız da, bazı insanların sizi çıkarları doğrultusunda yönlendirmeye kalkışmaları mümkündür. Parasal konularda dikkatli olunması gerekir. Boşluk süresince duygularınızı, mantığınızın süzgecinden geçirerek olayları incelemeniz faydalıdır.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dönüştürücü enerji ve etkiler altında kalbinizin götürdüğü yere gitmek için mücadele vermeniz gerekiyor. Ne istediğinizi, ne yönde olduğunuzu doğru tespit etmelisiniz, aksi halde bu mücadele sizi yorabilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün partnerinizle ilişkilerinizde heyecanlı ve samimi yakınlaşmalar sağlayacağınız, karşılıklı anlayış ve uzlaşmaların olacağı harika bir gün. Uzun zamandır birbirinizi ihmal ettiğiniz konularda yaşananları masaya yatırıp nedenlerini bulmak isteyeceğiniz, ilişkinizi sağlamlaştırma adına belki de küçük bir kaçamak seyahat planı yapabileceğiniz verimli bir zaman dilimi. Bekâr ikizlerin ise keyfini daha da yerine getirecek hoş sürprizler oluşabilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerdeki koşullar zorlaşabilir. Sorumluluklarınızdaki yoğunluk kendinizi göstermeniz için iyi bir fırsat olabilir. İş yerinizdeki kadınlardan destek alabilirsiniz. İşlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Değişken koşullar sizi yorabilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünhayatınızda ani kararlar almamanız için uyarıyor sizleri. Bir anda söylenen küçücük bir konuya büyük tepki vererek ben daha iyi birbulurum ümidiyle işten ayrılmaya kalkabilirsiniz DİKKATLİ olun. Umduğunuzu bulamayabilir ciddi sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin çevresinde bulunan insanlara her zamankinden daha fazla dikkat edin ve sezgilerinizin sesine kulak vererek ilerleyin. Bekar İkizler eski eş ya da sevgilinizle karşılaşabilir bir anda kendinizi büyük bir tartışmanın içinde bulabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

5 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişik insanlardan ve yerlerden alacağınız etkilerle kafanızdaki soru işaretlerine kolay çözümler üreteceksiniz. Özel hayatınızdaki insana karşı olan sabırsızlığınızı kontrol etmeye çalışmalısınız.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken, partnerinizin tüm isteklerini kabullenerek kendinizi ezdirmeyin. Karşınızdakilerin bitmek bilmeyen talepleri sizi yorabilir. Kendi varlığınızın da farkına varmalısınız. Arkadaşlar arasındaki dargınlıkları ortadan kaldırmak için harika bir fırsat var. Moda, estetik, defile ve her türlü sanat faaliyeti ilginizi çekecektir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gözlerinizi geleceğe dikebilir ve uzun vadeli planlarınız üzerinde çalışabilirsiniz. Tasarılarınızı doğru şekilde yapılandırmak için gereken mantıklı ve gerçekçi perspektife sahipsiniz ama herşeyin en üst noktasını hedefler ve mükemmeli isterseniz, kendinizi gereksizce zorlamaya başalayabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>