İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sitemlerinde haklı görünüyor. Yoğun sosyal yaşamınız ilişkinizi baltalıyor gibi. İlginizi arttırmanız değil, belli etmeniz gerekiyor. Duygularınızın ve ilginizin benzeşmesine çalışmalısınız.

Bir koordinasyon sorunu yaşandığını düşünüyor ve bunun çözümlenmesini istiyorsunuz. İş yerinizde daha verimli çalışmanın koşullarını sağlamak için ikili bazı görüşmeler talep edeceksiniz.

Gerçekçi bir dost önerisine ihtiyacınız var. Küçük birikiminiz, sizin yönlendirmenizde tehlike altında gibi görünüyor. Para konularında, yakın çevrenizin yorumuyla, biraz zayıf duruyorsunuz.

Karşınızdakinin inanılmaz bir yönetme becerisi var. Çok önem verdiğiniz bu ilişkinizde bazı kararlar almazsanız inisiyatif tamamen sizden çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar size küçük kırgınlıklar yaşatıyor ve hiç gerekmezken, kendinizi ispat ihtiyacı duyuyorsunuz. Başkalarının hatalarını kolayca gören gözlemlerinizin, son günlerde sizi de aynı hassasiyetle izlemesi gerekiyor. Ama bu çifte standart, yine de sizin mükemmel bir dost olmanızın önünde hiç engel değil.

9 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 09:39 Ay-Mars kavuşumu ilişkinizle alakalı konularda partnerinizin size karşı sınırlarını aşacak tarzda hareket etmesine, sizin de buna karşı kayıtsız kalmayarak tepki göstermenize neden olabilir. Belli bir huzursuzluk yaratır. Abartılı hareketlerden mutlaka kaçınılmalı, gerekiyorsa bu saatlerde tartışmamaya, birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışmakta yarar vardır. Bu görünüm özellikle spor aktivitelerinde karşı tarafı yenebilmek için verilen mücadelenin göstergesidir. Ancak insan ilişkilerinde biraz dikkatli olmakta yarar vardır. Bu etki altında tartışmamalı, sakin olunmaya çalışılmalıdır. Saat 16:33 Merkür- Kuzey düğüm karşıtlığı, fikirlerimizi topluluklar önünde dile getirmemizi sağlıyor. Bize hem yakınlarımızla hem de yabancılarla görüşmede kolaylıklar tanıyor. Ailevi ve kişisel anlamdaki kararlarımızı tekrar gözden geçirelim. Hangileri yürürlüğe konabilir, bizim için doğru olur, gelişim yönünde katkısı dokunur bunları tespit edelim. Saat 19:03 Ay-Neptün görünüm etkisi altındahayatımız ve ilişki meselelerinde sağlıklı bir karar vermek kolay gözükmüyor. Saat 22:30 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkinin gelişmesinde iletişimin önemini vurguluyor. Çiftler arasında ortaklaşa uyum ve duygular eşliğinde güzel saatler geçirmek mümkündür. Saat 23:32 Ay-Merkür görünümü, ilişkinizi canlandırıcıdır. Ancak partnerinizin kendine has davranışlarını anlayışla karşılamak aranızdaki paylaşıma özen göstermek yararlı olur. Sürprizlerle dolu, umduğunuzdan çok daha olumlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle sabah saatleri ikili ilişkiler açısından biraz daha yorucu ve yıpratıcı olabilir, sabırlı ve soğukkanlı olmaya çalışmalısınız. Akşam saatlerinde ise hedefleriniz, planlarınız konusunda gerçekçi yaklaşımlarınız olabilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ilişkilerinizde yalandan ve dedikodudan kaçınmanız, herkesle her konuyu konuşmamanız ve bu konuda gerçekten kendinizi frenlemeniz gerektiğini bilmelisiniz. Ayrıca gün içerisinde dalgınlıkla yapılan hatalar gereksiz öfke sorunlarına yol açabilir. Yakın çevrenizle olan iletişimlerinizin yoğunlaşacağı onlara bazı konularda danışmak isteyeceğiniz bir gün.

9 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle birlikte keyifli bir gün planlayabilirsin. Gün içindeki değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek iki tarafa da iyi gelebilir. Sevdiğiniz konulara zaman ayırın. Sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz. Birlikte olmaktan zevk aldığınız kişilerle zaman geçirmeye çalışın.

9 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökler sizleri bugün ileriye yönelik hedefleriniz, girişimleriniz açısından olumlu yönde destekliyor. Gezegenlerden gelen bu olumlu etki altında, bilgi ve deneyimlerinizi, belli bir plan ve projeleri gerçekleştirme yönünde odaklayabilir; kelimenin tam anlamıyla bir savaşçı gibi davranabilirsiniz. . Bu enerjiler ışığında, yapmanız gereken maddi açıdan size gelir getirecek eylemlere açık olmak; girişimde bulunmak ve gelişiminiz için esnek düşünerek; sosyal hayatın içinde yer almaktır. Ayrıca bu enerji, yeni birbulmanız adına, çevrenizin size olan desteğinin de işaretidir. Bu sayede, maddi açıdan kimseye bağımlı kalmadan ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

9 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insana karşı içgüdüsel davranabilirsiniz. Tepkilerinizi kontrol etmeli ve olayları sadece kendi açınızdan görmemelisiniz. Sosyal çevrelerdeki işlerde yer alabilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle özgürleşmek en doğal hakkınız. İşlerinizi çabuk toparlayıp akşamın macera dolu saatleri enerjinizi toplayın. Arkadaşlarınızla birlikte çok eğlenceli ve neşeli paylaşımlarda bulunursunuz. Belki partner herkesin içinde size evlenme teklif edebilir. Evliler ise aşk tazelerler. Kalabalık çevreler tarafından beğenilirsiniz. Evde davet ve partilere açık bir gün. Dünya mutfağından menüler herkesin beğenisini toplar.

9 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenizin beklentileri ve onlara karşı sahip olduğunuz sorumluluklar, mesleki hayatınızdaki görevlerle çakışabilir. Bu durum gerginlik yaratırsa, üstlerinize vearkdaşalarınıza çatmamak için özen gösterin. Sakin kaldığınız sürece herşeyle başedebileceğinizi bilmelisiniz.

9 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 02"
Ay
Kova
22° 59' 38"
Merkür
Koç
17° 47' 28"
Venüs
Boğa
03° 27' 51"
Mars
Koç
01° 16' 00"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 28"
Satürn
Balık
16° 44' 59"
Uranüs
Boğa
22° 27' 42"
Neptün
Balık
28° 58' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 16"
Lilith
Başak
23° 33' 35"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>