İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birkaç arkadaşının aşk beraberliğinize pek olumlu bakmadıklarını biliyor ve ilişkinizin onlardan etkilendiğini düşünüyorsunuz. Partnerinizin şikayetleri size çok şey anlatıyor, anlamaya çalışmalısınız.

Genel durumun getirdiği çözümsüzlüklerin yanında, özel bazı hatalar da problemler yaratıyor. Çabalarınıza rağmen düzene sokmayı beceremediğiniz konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Parasal destek verdiğiniz kişiler, yakında size mutlu haberlerle gelebilir. Yakın ilişkilerinizdeki para konulu sürtüşmeler bugünlerde ritmini düşürebilir. Aldığınız son önlemler bir parça işe yarayacak.

Sağlık konularında nedenini öğrenmeye çalışacağınız şikayetleriniz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. İş ortamınızda canınızı sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve haklı olduğunuz konuları karşınızdaki insanlara kabul ettiremeye bilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Bir konuda kararsız kalabilirsiniz ancak kararınızı bugün vermeyip ertelemeniz daha doğru olacaktır. Duygusal olarak bazı şüphelere kapılabileceğiniz bir gündesiniz ve aşk yaşamınızda bir durgunluk söz konusu olabilir.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler cumartesi günümüz Başak burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlayacak. Ev sınırları içindeki düzenleme, ayrıntıları ve ihtiyaçları gözden geçirme anlamında etkilidir. Mükemmellik anlayışınızı belli bir çizgide tutmanın faydalı olur.  En azından istediğiniz gibi yürümeyen bir takım meseleleri sakince ele alınmış olursunuz. Bu size zaman kazandırabilir. Saat 01:46 Ay-Jüpiter görünüm etkisi altında,  baştahayatımız olmak üzere her konuda güvence altında olmak isteğimizin göstergesidir.  Uzun vadeli olmayacaksa, hiçbir işte verimli bir şekilde çalışmamız, düşünmemiz mümkün değildir. Saat 03:53 Ay-Pluto görünümü, zihinsel  ve duygusal anlamda  derinleşmemizi sağlayıcıdır. İhtiyaçlarımızı  daha fazla önemseriz.  Kim bize  karşı ve kim bizimle beraber?   bunları bilmek isteriz. Saat 05:23 Venüs-Neptün kavuşumu insanın kendiyle, bütünün içindeki yeriyle olan temasını güçlendiren, endişeden uzaklaştıran, tüm benliğinizin derinliklerini kötülüklerden arındıran, temizleyen güçlü bir yansımadır. Venüsün etkili olduğu alan, doğal Balık burcunun evidir. Venüs Balık burcunda yücelir. Neptün zaten Balığın yöneticisidir. Bütün bunları bir araya getirdiğinizde sizin üstünüzdeki gerilimi azaltır, geçmişi daha ılımlı bir şekilde ele almanızı sağlar. Ben bu kavuşumu, suyun içindeki nilüferlere benzettim. Öyle narin, öyle güzel ve öyle alımlı. Dilerim hayat size huzur bahşetsin. Fedakarlıklarınız size iyilik ve güzellikler olarak geri dönsün. Saat 20:11-13 Nisan saat 11:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

12 Nisan 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Bugün görüşeceğiniz kişilerin, samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duygularınızı kendinize saklamalısınız.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemeye açık, önemli fikirleriniz var. Ancak, çevrenizdeki kişiler fikirlerinizin parlaklığını henüz idrak edemeyebilirler. Biraz zamana ihtiyaç var. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İDDİALI davranmak sizi farklı kılıyor. Etki altında kalmak istemiyor olmanız lehinize olan şartları beraberinde getirecektir.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

12 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 06' 09" R
Ay
İkizler
18° 19' 43" R
Merkür
Koç
23° 55' 02"
Venüs
Boğa
13° 17' 58"
Mars
Koç
07° 24' 05"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 01"
Satürn
Balık
17° 23' 57"
Uranüs
Boğa
22° 55' 23"
Neptün
Balık
29° 11' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 28"
Lilith
Başak
24° 26' 43"
True Node
Koç
15° 10' 59"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>