İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerde kendinizde aşk yaşayabilecek enerjiyi göremiyorsunuz. Bu nedenle adeta herkesten kaçar gibisiniz. Moral durumunuz bu duyguyu yaşamaya hiç elverişli görünmüyor.

Bazı çalışmalar içindesiniz. Ama bir sonuç elde edebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Bir çalışma arkadaşınıza güvenle dolusunuz. Yakında bu güven daha da artacak gibi görünüyor.

İhtiyaçların ardı arkası kesilmiyor. Bir arkadaşınızla ortak yatırımınızdan umduğunuz kazancı sağlayamıyorsunuz. Bu sıkışıklık içinde bir süre daha kıvranacaksınız gibi görünüyor.

Emaneten size bırakılan yüklü bir para sizi tedirgin ediyor. Koşullarınız onu kullanmaya çok elverişli. Ama böyle konularda prensipli birisiniz, şeytana uymayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Vicdanınızı arada bir yoklayan sızıyı yok etmek için aile ilişkilerinizde biraz daha hoşgörülü olmanız gerekiyor. Sizden daha genç olan birinin sizden daha sorunlu olabileceğini anlayamıyorsunuz. Komşuluk ilişkinizde hoşlanmadığınız birisiyle çatışma halindesiniz. Bu ilişkiyi biraz da sizin duygusallığınızın böyle sorun yumağı haline getirdiğini görmeniz gerekiyor.

13 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:20 Mars-Kuzey düğüm görünümü, finansal konularda yarınları garanti altına alacak şekilde hedef belirlemenin önemini işaret ediyor. Hesabı bilmekte yarar var. Sağlamlık, uzun vadelilik yatırım tercihlerini yapmanızda önemli bir kriterdir. Saat 08:16 Ay-Neptün kavuşumunda, hayatı kendi akışına bırakacağız. Hiçbir şeyi zorlamadan, insanlarla ılımlı paylaşımda bulunabiliriz.  Hayatın güzelliğini, anlam ve önemini ruhsal anlamda hissetmemizi sağlayan bu enerji, ruhsal anlamda huzur verir. Saat 09:40 Ay-Kuzey karşıtlığı, ailevi ve yerleşim yerinizle alakalı konuların, titizlikle ve geleceğe dönük bir şekilde gözden geçirilmesini gerektiriyor. Saat 10:10 Ay-Mars görünümü, hem bir yandan rahatlama arzumuzun göstergesi hem dekonuları veya bazı meselelerimize kafa yormanın işaretçisidir. Saat 13:19 Ay-Satürn görünümü,hayatımızla ilgili konularda hassasız. Sorumluluklarımız bir hayli yoğun. Dışarıda ılımlı bir şekilde davranmaya çalışıyoruz. Ancakortaklığı veya ilişkilerimizde şu aralar üzerimizde bir hayli baskı var. Anlayış ve sevgi ihtiyacımız bir hayli yoğun olacak. Saat 17:20 Ay-Pluto görünümü,ve finansal konularda daha derinlikli düşünmenin önemini vurguluyor. Özellikle ortaklık veya evlilikle ilgili finansal paylaşımlar,  ödemelerle ilgili meseleler bir hayli önemli. Zorluklarımızda bize can yoldaşlığı yapacak insanlarla karşılaşmamız dileğimle,

13 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevresel koşullar yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. İdealist yapınızın ödün vermeden başarınızı yükseltmenin kolay olmadığını, siz de fark ediyorsunuz. Bugün mantıklı konuşmalarınızla, çevrenizi etkileyecek ve istediğiniz sonuca yaklaşacaksınız.

13 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda önemli fikirlerinizi veya hayallerinizi gerçekleştirme şansı bulabilirsiniz. Çabuk pes etmemeli veya olumsuz düşünmemelisiniz. Sakladığınız veya açıklamadığınız duygularınız varsa sorunlar baş gösterebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kafa karışıklıkları, belirsizlikler veya konsantrasyon sorunlarına açık bir iki günün içindeyiz. Aynı zamanda kelimelerimizi dikkatli kullanmalıyız zira sözel tartışmalar tetiklenebilir. Ani ve düşünülmeden alınılmış kararlardan da kaçınmak lazım. Ancak, aynı zamanda özverili ya da fedakar davranmayı gerektiren olaylar yaşayabileceğimiz, başkalarına yardım etmemiz lüzumu doğuran olaylara açık bir gün olabilir. Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar bugünlerde farklı seçenekler bulmayı ya da özgün çözümler üretmeyi gerektirebilir. Hava, havayla ya da uzayla bağlantılı olaylar, elektrik, elektronik ve her tür teknolojik başlıklı konular, internet, doğalgaz, enerji çeşitleri, nükleer içerikli başlıklar, yangınlar, yanıcı veya patlayıcı maddeler, dünya genelinde doğal felaketler anlamında önemli ve aslen Pazartesi yazdığımız saldırgan kişiler, isyankar tutumlar v.b her şeyin geçerliliğini sürdürdüğü günlerdeyiz. Daha tedbirli hareket etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizhayatınızı da etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. Aşk hayatınızda sıkıntılar çıkabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta kendinize güven duyuyor ve sevdiğiniz insana karşı şartlarınızı sıralayabiliyorsunuz. Özgüven duygunuz her geçen gün biraz daha artıyor.

13 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi bulunduğunuz her ortamda zekanız ve iletişim yeteneklerinizle ön plana çıkararak, insanları daha kolay etkileyebileceğiniz, özel yaşamınızda teklifleri değerlendirebileceğiniz ve zamanınızı eğlence ve sosyal çevre ilişkilerine ayırarak geçirebileceğiniz bir etkidesiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiklerinizle aranıza mesafe koyabilirsiniz. Kendinizi insanlardan soyutlamayın. Bugün, özel hayatınızdaki kişiye karşı tepkilerinizi kontrol edin.

13 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meslek alanınızda yaşadıklarınızla özel hayatınız arasındaki uyumsuzluk bugün biraz daha gözünüze batabilir. Fedakarlık gösterdiğiniz konularda ne derece karşılığını aldığınızın sorgulamasını yapabilirsiniz.Maddi olarak tatmin duygusu yaşıyor olsanız da bireysel olarak özgürlüğünüzün kısıtlandığı ve kendinize zaman ayıramama gerçekliğini fark edebilirsiniz. Akşam saatlerine kadar bilhassa mesleki koşulların irdelenmesiyle ilgili zihninizi rahatlatmanız gerekmektedir. Sabit fikirli davranma riskine karşı tetikte olmalısınız.

13 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 44' 17" R
Ay
Başak
14° 53' 42"
Merkür
Boğa
01° 50' 01"
Venüs
Boğa
21° 45' 34"
Mars
Koç
12° 39' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 20"
Satürn
Balık
17° 53' 44"
Uranüs
Boğa
23° 19' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 55"
Lilith
Başak
25° 12' 28"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>