İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi biraz hızlı tüketiyorsunuz. Unutamadığınız eski bir beraberlik, sanki girdiğiniz her ilişkinin bir an evvel bitmesi için size baskı yapıyor. Yaşıyor olduğunuz ilişki de hiç uzun ömürlü görünmüyor.

Başarılı ve çalışkansınız. Herkes gibi sorun ettiğiniz ve sorun etmeye değmez bulduğunuz şeyler var. Fakat aldırmadığınız bir konu, önemini kavrayamamanız halinde sizi üzecek.

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde edemiyorsunuz. Ama ihtiyaç duymanız gereken her şeyi satın alabiliyorsunuz. İhtiyaç diye önünüze koyduğunuz şeyleri biraz dizginlemeniz gerekecek.

Çok yakın zamanda bir yolculuk yapmanız gerekecek. Bu yolculukta çok iyi değerlendirmeniz gereken gelişmeler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün akşamki sorunu çözme çabalarınız bugüne sımayacak gibi görülüyor. Başkalarının da katılmasıyla bu sorunu birkaç gün daha tartışacaksınız. Bir zamandır içinizde bir şeylerin eksikliği duygusuyla yaşıyorsunuz. Nedenini bilemediğiniz bu duygunun kaynağını geçmiş zamanlarda bulabileceksiniz Sağlığınızla ilgili yersiz endişeler içindesiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:50 Güneş-Satürn görünümü, ailemiz,ortaklığı veya ilişkinizle ilgili zorlanmanın işaretçisi olabilir. Sürekli irdelemek, endişe, eleştirmek, hiçbir şeyden memnun olmamak gibi durumlara da yol açabilir. En ufak şikayetiniz bile gözünüzde büyüyebilir. Oysaki bu enerjiyi güce dönüştürmek istiyorsak, her şey ters gidecekmiş gibi düşünmemeliyiz. Çünkü problem varsa, mutlaka çözüm yolu da vardır. Neler sizi rahatsız ediyor ve neler önünüzde duvar oluşturuyor. Bunları şöyle bir sakince ve mantıklı şekilde gözden geçirirseniz uygun çözüm yolu bulursunuz. Saat 09:25 itibariyle, burcunuzda oluşacak sondördün, eviniz, iç dünyanız ve ailevi ilişkileriniz konusunda duygusal ve ruhsal anlamda aşırı endişeli tepkiler vermeye kalkışabilirsiniz. Size göre aksaklıklar bulunmaktadır ve bunların mutlaka düzene kavuşturulması gerekmektedir. Her ayrıntının üzerinde dikkatli bir şekilde durmanız, kimi zaman sorunlara neden olabilir. Çünkü kusursuzluk arayışınız fazlasıyla ön plandadır, bu yüzden de, aile bireylerinizi aşırı şekilde analiz edebilir, içinde bulunduğunuz durumu fazlasıyla hassas bir şekilde ele alabilir, kontrolü sağlamaya çalışabilirsiniz. Bu kontrolü ise iki türlü gerçekleştirmeniz mümkündür. Birincisi ılımlı bir tarzda hareket ederek, olgun bir kişi havası yaratabilirsiniz. İkincisi ise, eleştirel tepkiler göstererek farkında olmadan etrafınızdaki insanlara baskıda bulunabilirsiniz. Saat 10:47 Ay-Satürn karşıtlığı, ilişkinizi veya ilişki,ortaklığı gibi meselelerin biraz yorucu, hayli zorlayıcı, hatta anlaşmazlıklara davetiye çıkartıcı yönü olduğunu işaret ediyor. Görmezden gelemeyeceğimiz, üstünü kapatamayacağımız problemleri çözümlemek için, yapılması gereken ciddiyetle duruma bakmak olmalıdır. Uzun vadeli düşünmeliyiz. Evet iletişimdeki farklılık, beklentilerin ayrı oluşu can sıkıyor. Gerçekten gideceğimiz yolu, vermemiz gereken kararı iyi tespit etmek için bugünlerde bilinçli olmak zorundayız. Saat 11:25 Ay-Venüs olumlu görünümü, çevrenizle alakalı bağlantıların işaretçisidir. Yazmak, konuşmak, iletişimde bulunmak yoluyla hislerinizi, düşündüklerinizi ifade edebilirsiniz. Saat 15:44 Ay-Jüpiter görünümü, ailemiz ve kişisel anlamdaki tüm işlerimizi hızlı şekilde yoluna koymaya gayret edeceğiz. Son zamanlarda evimiz içinde eskiye ait mevzular bir hayli etkili olduğu için artık bunları geride bırakmak, rahatlamak, hayatın güzel yanlarının keyfine varmaktan yanayız. Saat 21:36-14 Eylül saat 01:12 arasında Ay, burcunuzda boşlukta olacağından dikkatiniz dağılabilir. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Elden geldiğince sakin olmamızda yarar var. Gününüz keyifli paylaşımlara, güzel haberlere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dağınıklığın aslında sana göre olmadığını biliyorsun, fakat işlerini düzene sokmak konusunda dağınıksın.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif bir gün olsa da bazı beklentiler karşısında öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz işlere yönelebilirsiniz. Kişisel hassasiyetlerinizden ve hayallerinizden peşinden gitmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarı için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Bu sizi duygusal açıdan yorabilir. İşlerinizde güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski arkadaşlarınız ile karşılaşmak sizi heyecanlandıracak. Çocukluk günlerinizi hatırlayabilirsiniz. Bu arada eski fikirlerinizin değişmiş olduğunu anlayacaksınız.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda veya iletişime dayalı kreatif işlerinizde güzel şanslara sahip olabilirsiniz. Özel hayatınızda, ilişkilerinizin yakın çevreniz tarafından desteklendiğini görebilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle taşınma, evlenme, ortak yatırım yapmak gibi hayati kararlar alabilirsiniz. Arabanızı iyi koşullarla yenileyebilirsiniz. Komşularınızla diyaloglarınız gelişir. Ortak zevkler oluşturabilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkmak için plan yapın. Yolda karşılaşacağınız insanlarla kalcı bağlar kurabilirsiniz. Kardeşinizin alacağı kararlara destek olma zamanı.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi gösterme fırsatı bulabilir, cesur, lider özelliklerinizi ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi bir tutum sergileyebilirsiniz. Hayatınızın kontrolünün daha fazla elinizde olduğu bir gün.

13 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>