İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor. Ama bununla ilgili bir kaygı içinde görünmüyorsunuz. Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor.

Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezbediyor.

Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Yakında bazı sevinçleriniz olabilir.

Dostluk ilişkilerinde bazı özel kişiler saptayıp onları belli bir yere koymanız ve artık tüm güvensizliklerden arındırmanız gerekiyor. Dost ilişkilerinizde sık yaşadığınız düş kırıklıkları, yaşamınızda bu tür ilişkiler olmadığını gösteriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ortamlarda çekiciliğinizle dikkatleri üzerinizde toplayabileceksiniz. Gelen davet tekliflerini geri çevirmeyin. Arkadaş çevreninizin hayatınızda önemli tıkanıklıkları giderdiklerine şahit olabileceksiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 02:03 Ay-Pluto görünümü, zihinsel ve duygusal anlamda derinleşmemizi sağlayıcıdır. İhtiyaçlarımızı daha fazla önemseriz. Kim bize karşı ve kim bizimle beraber? bunları bilmek isteriz. Saat 15:36-23:43 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde özellikle ilişki meselelerinde sabırlı olmakta yarar vardır. Aslında bizim şikayetçi olduğumuz konularda birilerinin bize sitem etmesi, canımızı sıkabilir. Saat 23:43 Ay-Terazi burcunda seyrine başlıyor. Bu saat sonrası aşk hayatınızla ilgili konularda veya genel anlamıyla insan ilişkilerinde mantık, uzlaşıya açıklık, çözüm ve denge unsurlarını ön planda tutabilirsiniz. Huzursuzluktan hoşlanmazsınız. Sizin bakış açınıza göre aklın yolu birdir. Eğer bir problem varsa bunun mutlaka bir çözüm yolu vardır diye düşünürsünüz. Hafta boyunca şans sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlarının sıkıntılarına ortak olmak isteyeceksin. Onlara yardımcı olmak isterken, kendini içsel olarak rahatlanman da fayda var.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlarda çekiciliğinizle dikkatleri üzerinizde toplayabileceksiniz. Gelen davet tekliflerini geri çevirmeyin. Arkadaş çevrenizin hayatınızda önemli tıkanıklıkları giderdiklerine şahit olabileceksiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızda yeniden gündeme gelen konularla ilgilenebilirsiniz. Güvenlik konusu sizi uğraştırabilir. Emlak işlerinizde hareketlenmeler olabilir. Başkalarıyla paylaşımlarınız artabilir. Yaşadığınız olaylara iç sesinizle yaklaşmalısınız. Duygusal konularda sınırlandırılmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Öğleden sonra işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaygılarınızı bırakıp sakin olmayı öğreneceksiniz. Kendinize inanın. Hedeflerinizi etraflıca düşünerek değerlendirebilirsiniz. Duygusal anlamda güçlü bir gündesiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğiniz eski dostlarınızla karşılaşabilir, yoğun ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte katılacağınız toplantılarda keyifli vakit geçirecek, fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşacaksınız. Planlarınızı uygulamadan önce anlatmamalısınız.

13 Şubat 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzaklardan alacağınız olumlu haberler, yollar ve yolculuklar gündeme gelirken, yenilikçi ve sıradışı yaklaşımlarınızla ortaya çıkabilecek güçlüklerin karşısında durabilirsiniz. Evinizde veya ailenizle iletişimde dalgınlık veya unutkanlıktan kaynaklanabilecek sorunlara dikkat etmelisiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ebeveyniniz ve eviniz için titiz bir bakış açısıyla haftaya başlıyorsunuz. Öncelikli olarak başkalarına katkı sağlama odaklısınız. İkindi saatlerinden itibaren enerjiniz bir nebze de olsun düşecektir.Bu süreden itibaren ise biraz içe dönüp akışta kalmanız olasıdır. Ailenizle içsel huzurunuzu bulabilir, ebeveyninizle hoş vakitler deneyimleyebilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi engellemeden ifade edebileceğiniz ve bu nedenle takdir görebileceğiniz saatler olacaktır. Mesleki alanda asabi diyaloglar meydana gelebilir. Sakin kalmalısınız.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Harcamalarınıza son derece dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Tüm zorunlu harcamaları bugün içerisinde yapmaya çalışmak gibi, bütçenizi sarsabilecek eylemlerde bulunabilirsiniz. Masraflarınızı uzun zamana yayacak bir planlama yapın.

13 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 55' 41" R
Ay
Yengeç
13° 41' 04" R
Merkür
Koç
25° 52' 33"
Venüs
Boğa
15° 37' 28"
Mars
Koç
08° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 44' 45"
Satürn
Balık
17° 32' 30"
Uranüs
Boğa
23° 01' 59"
Neptün
Balık
29° 14' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 00"
Chiron
Koç
21° 18' 29"
Lilith
Başak
24° 39' 17"
True Node
Koç
15° 00' 45"
Son Güncelleme : 12/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>