İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor. Ama bununla ilgili bir kaygı içinde görünmüyorsunuz. Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor.

Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezbediyor.

Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Yakında bazı sevinçleriniz olabilir.

Dostluk ilişkilerinde bazı özel kişiler saptayıp onları belli bir yere koymanız ve artık tüm güvensizliklerden arındırmanız gerekiyor. Dost ilişkilerinizde sık yaşadığınız düş kırıklıkları, yaşamınızda bu tür ilişkiler olmadığını gösteriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı arayanlarınız olabilir. Onlarla aranızdaki çözümsüzlüğü ileriye ertelediğinizi sanıyor olmanız, size biraz sıkıntılar yaşatabilir. Birkaç gününüzü bu çözümsüzlükle uğraşarak geçirecek gibi görünüyorsunuz. Akşam alacağınız bir haber, yakın bir tanıdığınıza bir ziyaret yapmanızı gerektirecek. Bu ziyarette gelecekle ilgili sevindirici fikirler alacaksınız.

13 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 08:43-18:11 arasındaki Ay-boşluk etkisinde Salı günümüz başlıyor. Ciddiyetin ön planda olduğu bugün, gecikmelerin meydana gelebileceğini, parasal konularda disiplinli hareket etmek zorunda olduğumuzu bilelim. Vergiler, bankalarla alakalı başvurularda zorluklar, aksaklıklar yaşanabilir. Destek bulmanız güçleşebilir ve bu yüzden ödemelerinizle ilgili sıkılabilirsiniz. Bir yakınınızın rahatsızlığı, bir görüşmenin iptali, organize işlerde güçlükler yaşanabilir. Kısacası istekleriniz beklentileriniz, başkalarıyla paylaşımlarınızda sorunlar oluşabilir. Saat 18:11 Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Sorunlara farklı çözümlerin bulunmasında ve aksamaların giderilmesinde, yanlış anlaşılmaların önüne geçilmesinde etkilidir. Toplumsal konularda duyarlılık gösterebilirsiniz. Kendi fikrinizi ısrarla savunabilirsiniz. Tabii ki, bu yansımalar hepinizde aynı konular üzerinde etkili olmasa da, çevrenizdeki insanları kendi değer yargılarınıza göre değil, bulundukları ortam şartlarına göre kritik etmeniz gerekecek. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde huzur dileğimle,

13 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Davranışlarıyla kafanı kurcalayan, problem yaşadığın insanlarla ilgili gelişmeler yaşayacaksın.

13 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eski dostlara ve yine eskiden buluştuğunuz mekanlara dönmek isteyebilir, kendinizi bugünden geçmişe bir yolculuğa çıkartmak isteyebilirsiniz. Bu noktada özellikle bazı kişiler ve yerler zihninizde yeniden canlanabilir onlarla görüşmek isteyebilirsiniz. Bazı işlerinizle ilgili kısa süreli seyahatler yapmanız ve önemli kişilerle yoğun iletişimler içinde kurmanız gerekebilir.

13 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün saat 08:43 ten 18:11â e dek Ay boşlukta. Akşam saatlerine kadar endişe yaratan durumlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Finansal konularda ciddiyet arz eden konular akşam saatlerinde uzaklardan alacağınız iyi haberlerle yerini rahatlamaya bırakabilir. O zamana dek işlerinizi tamamlamak için sabırlı olmaya ihtiyacınız var.

13 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünve eğitim hayatınızda arkadaşlarınızın yanlış yönlendirmeleri ile doğru kararlar vermeyebilir sergileyeceğiniz fevri tutum yüzünden oldukça zor durumda kalabilirsiniz. Sizi seven ve başarılı olmanızı isteyen dostlarınız yanlışa değil doğruya yönelmeniz için teşvik eder sizleri unutmayın. Özel yaşamınızda da arzularınız heyecanlarınız eş ya da sevgilinizle ilişkinize yansıyacak yeni bir başlangıç yaparak birbirinizi tamamlamanızı sağlayacaktır. Bekar İkizler sizlerde eski sevgilinizin karşınıza çıkması ile karışık duygularla baş başa kalabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

13 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Girişeceğiniz olaylardan güzel kazançlar söz konusu olabilir. Cesaretiniz yüksek olacağından kimseyi takmayacak, yolunuzda ilerleyeceksiniz. 

13 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün uzun vadeli planlar yapabilir, ortak yatırımlara girebilirsiniz. Ortağınızla yeni bir projeye başlamanın heyecanını yaşayabilirsiniz. Ailenin ortak para paylaşımları için bir gündem oluşabilir. Herkesin fikrini almak size düşer. Spiritüel konular, metafizik ilginizi çekebilir.

13 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Harcamalarınıza son derece dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Tüm zorunlu harcamaları bugün içerisinde yapmaya çalışmak gibi, bütçenizi sarsabilecek eylemlerde bulunabilirsiniz. Masraflarınızı uzun zamana yayacak bir planlama yapın.

13 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 29' 45"
Ay
Kova
24° 52' 08"
Merkür
Koç
17° 51' 38"
Venüs
Boğa
03° 37' 40"
Mars
Koç
01° 22' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 20"
Satürn
Balık
16° 45' 40"
Uranüs
Boğa
22° 28' 09"
Neptün
Balık
28° 58' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 43"
Lilith
Başak
23° 34' 28"
True Node
Koç
15° 20' 60"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:11

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>