İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Bugün onun tarafından sürekli aranacaksınız. Aşkın ilk başlangıcının coşkusunu yaşamaya bakmalısınız.

İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bu görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir.

Yakında küçük bir para haberiniz var. Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşıyorsunuz. .

Bugünlerde yine uyumsuzluğunuz üzerinizde. Üçlü bir ilişki içinde, bile bile sübjektif davranıyor, tartışma yaratıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konulu ya da benzer amaçlı küçük bir toplulukta yaşayacağınız bir olay uzun zaman belleğinizden çıkmayacak. Kendi çabalarınızla hayatınızı zorlaştırıyor gibisiniz. Hatalı seçimler ve inatçılık geçici de olsa bazı yalnızlıklar yaşamanıza neden oluyor. Sizi ilerde belki de büyük bir yalnızlığa götürecek olan özelliklerinizden kurtulmalısınız.

14 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 05:14-08:37 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında, pozitif düşüncelerinizle kendinizi sakinleştirmeyi başarabilirsiniz. Birilerinin değerinizi anlamasını beklemek yerine kendinizi mutlu edecek şekilde gününüzü planlayabilirsiniz. Saat 08:37 Ay-Oğlak burcu geçişiyle, hangi ortamda veya nerede olursa olursak olalım sorumluluklar kendini bir şekilde hatırlatır ve bundan kaçış yoktur. Hafta sonu dahi olsa, bizveya özel hayatımızla ilgili konularda verimli hale getirmemiz gerektiğini düşünürüz. Kıymetli Annelerimizin 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin kalmayı tercih edeceğin bugün, evinle ilgilenmek isteyebilirsin. Yapacağın harcamalara dikkat etmelisin.

14 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz özel bir gün. Aşk hayatınızda ki hoş ve romantik adımlar ruhunuza iyi gelecektir.

14 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün planlarınızı iyi kurabilirsiniz. Öğle sonrasında harcamalarınızı gözden geçirmeye bakın.

14 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayalle gerçeği ayırmalısınız. Sizler her zaman diğer insanlara akıl verip söz dinleten kişilersiniz. İnsanlar sizi tanıyamaz hale gelmemeli. Güler yüzünüzü soldurmayın.

14 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşılıklı anlaşma ve diyaloğun önemli olduğu, denge ve uyumun ön plana çıktığı bir gün olabilir. Yalnız kalmak istemeyebilir, her anınızda yanınızda birini isteyebilirsiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar kendinizi ve yaşadığınız olayları gözden geçirmeye ihtiyacınız olabilir. Gücünüzü yeniden elde etmek istiyorsunuz. Bazı konuların karşınıza gelmesi tesadüf değil.

14 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün harcamalarda müsrif davranabilirsiniz. Partnerinizin veya eşinizin parasal sıkıntıları için yeni bir olanak ortaya çıkabilir. Borç, kredi ve vergilerin bütçenizi aşması durumunda ruhsal baskı hissetmeniz olasıdır. Önemli olan olumsuz bir dönüşüme ve iflasa karşı olası tüm mantıklı düzenlemeleri ve yükümlülükleri yerine getirmenizdir. Sağduyulu ve hesaplama üzerine ciddi ilerlemeler sağlayabileceğiniz fırsatlara sahipsiniz. Duygudan arınmış cinsel yaklaşımlarda olabileceğiniz bir gün deneyimleyebilirsiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa ulaşacaksınız. Bir dostla işbirliği olabilir. İş hayatınızda onun yardımını görebilir ve sivrilebilirsiniz. Grup çalışmasına hazırlanın. Bu sayede yeni teklifler gelebilir.

14 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 35" R
Ay
Koç
01° 31' 11"
Merkür
Koç
19° 25' 01"
Venüs
Boğa
06° 45' 27"
Mars
Koç
03° 19' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 03"
Satürn
Balık
16° 58' 32"
Uranüs
Boğa
22° 36' 56"
Neptün
Balık
29° 02' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 10"
Lilith
Başak
23° 51' 22"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>