İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Heyecan ve enerji dolusunuz ama dikkatinizi aşırıya kaçırırsanız ikili ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Kişilik çatışmalarından oldukça uzak durmalısınız.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Bireysel yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlısınız.

Yatırımlarınızda dikkatli olmalısınız. Yanlış bir adım uzun süren pişmanlıklara zemin hazırlayabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Ani masraflar bütçenizi güçlük yaratabilir.

Yoğun bir gün. Elinizde bitirecek çokolabilir. Günlük düzeninizi gözden geçirip sağlığınıza özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, kişisel çekiciliğinizi büyük ölçüde arttırabilir ve toplum ve eğlence yaşamınızda hareketlenme gözleyebilirsiniz. Yeni alanlarda girişim yapmak için istekli ve cesaretli olabilirsiniz. Bugün hareketini sürdüren Merkür iletişiminizi güçlendirirken zihinsel potansiyelinizin arttığını gözleyebilir ve eğitim konularında arzu ettiğiniz gelişmeyi sağlayabilirsiniz.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Çarşamba gününe, saat 06:07 Ay-Uranüs görünümüyle adım atacağız. Finansal durum, kazanç, hedefleriniz, aşk hayatınız ile alakalı konularda bir hayli hassas düşünmeniz mümkündür. Kişi bir an önce rahat ve huzura kavuşmak için, güvende olmak adına büyük bir istek duyabilir. Değişim hevesiniz yüksektir. Ancak bazen  isteklerinizi  elde edemeyeceğinizi  düşünerek kaygılanabilirsiniz. Saat 06:11 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, aşka aşık olmak diye bir benzetme vardır. Aşkla buluşmayı seçen insan, aşkı kendine çeker. İşte bu görünüm, aynen bu cümleye uygun şekilde size aşkı hediye eder. Kendinizi bir ilişkide yaratıcı tarzda ortaya koymanızı sağlar. Ben ve sen değil, önemli olan biziz diyerek el ele vermeyi simgeler. Saat 10:19 Güneş-Mars görünümü, bir beraberliği ciddiyete dönüştürmek, gönül kapılarımızı ardına kadar aşka açık tutarak sevgiliyle bir olmak hedefimizin işaretçisidir. Hem fiziksel hem de tensel anlamda çekicilik kazandıran bu enerji, karşı cins üzerindeki etkimizi, gücümüzü bir hayli yükseltir. Saat 21:35 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda güvencenize özel önem verdiğinizi ve gün boyu zorlanmadan hareket etme  istediğinizi gösteriyor. İş  meselelerini, duygusal bazı sorunlarınızı  bir an önce çözmekten yanasınız. Saat 22:11 Yengeç burcunda sondördün, partnerinizle dengeli bir şekilde paylaşımda bulunmak,  çocuklarınızla alakalı mevzularda arkadaşça davranmak,  isteklerinizi elde edebilmek için nazik ve ölçülü hareket etmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Çünkü elinizdekileri korumak, sahip olduğunuz değerlerinizi büyütmek ve geliştirmek, maddi manevi her konuda güvenliğinizi sağlamaktan yanasınız.  Verdiğiniz bunca çabaya karşı sizi takdir etmediklerinde ve onaylamadıklarında kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Oysaki bugün kimsenin değil, sizin kendi içinizde kendinizi onaylamanız gerekiyor. Güven duygunuz birilerine bağlı olmamalı. Gönlümüzden geçen her ne varsa, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,  

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek. Ay, para evinizi olumlu etkiliyor. Maddi konularda istediğiniz anlaşmaları yapmak için gerekli çabayı göstermelisiniz.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İki gün boyunca ilerlemenizi engelleyen bazı konuları çözme fırsatı bulabilirsiniz. Sezgilerinize güvenebileceğiniz günler. Tüm burçlar için gün geneli: Normal şartlar altında oluşmayan bazı durumları ya da koşulları zorlamak yerine, kendi görüş, pozisyon ya da fikirlerinizin dengeye oturacağı ya da göz önünde bulundurulmaya başlayacağı anı bekleyip, o şekilde harekete geçmenizde fayda var. Bazı konulardaki isteksizliğinizi veya bazı düzenleme ya da anlaşmalara hız verme konusundaki kararsızlığınızı gözden kaçırma(ev satın alma, avukat veya psikolog bulma, danışma veya bir anlaşmanın kurallarını belirleme v.b) eğilimindeyseniz, bazı anlaşmaları gözden geçirmeye zorlanabileceğiniz veya bazı konularda harekete geçmenizi engelleyebilecek olayların yaşanmaya devam edebileceği iki dolu dolu hafta kalmış olabilir.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından desteklerle ilgili hareketlilik gözüküyor. Parasal alanda elinizdekileri daha iyi değerlendirme çabası içine girebilirsiniz. Bu yönde destek arayışlarınız olabilir. Başkalarından destek konularında hareketlilik gözüküyor. Ancak umduğunuz sözleri duysanız bile adımlarınızı sağlam atmaya özen gösterin.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL bir yakınlaşmanın içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu yakınlaşma tehlike arzedebilir. Yol yakınken vazgeçin bu sevdadan.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

15 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 58' 19" R
Ay
Boğa
02° 01' 39" R
Merkür
Koç
20° 59' 17"
Venüs
Boğa
09° 18' 56"
Mars
Koç
04° 55' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 19"
Satürn
Balık
17° 08' 42"
Uranüs
Boğa
22° 44' 08"
Neptün
Balık
29° 06' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 60"
Lilith
Başak
24° 05' 11"
True Node
Koç
15° 23' 53"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:01

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>