İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz her geçen gün biraz daha kendini tazeliyor. Onunla ilgili her gün yeni bir güzellik keşfediyorsunuz. Bu keşifler sizi çok heyecanlandırıyor. Kumarda şanssız olduğunuz çok belli.

İş hayatınızdaki dostlukları çok önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız dayanışma işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Daha ciddi işler, diye tanımladığınız hedefleriniz biraz risk taşıyor.

Bir yakınınıza almak istediğiniz biraz pahalı bir hediye bütçenizi sarsacak gibi görünüyor. Bu yüzden kararsızsınız. Bugün akşam saatlerinde yeni fiyat araştırmaları yapabilirsiniz.

İş yaşamınızda arada bir yaşadığınız olumsuz şaşkınlıkları, yarı güvenli yarı güvensiz yaklaştığınız kişiyi bugünlerde dikkatle izleyerek çözebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnatçılığınızyaşamınızda çok işinize yarıyor, ama özel hayatınızda da böyle davrandığınızda çevrenizdekileri oldukça yoruyorsunuz. Başkaları için kapanmış olan bir mevzu, sizin için bugünlerde de anlamını taşıyor. Üzerinden uzun zaman geçmiş olan bu olayı bugün yine gündeme getirebilir ve bu yüzden eleştirilebilirsiniz.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler haftanın ilk gününe, saat 04:49 Ay-Satürn kavuşum etkisinde başlıyoruz. Başkalarıyla parasal yöndeki bağımız bir miktar sıkıntı yaratabilir. Birilerine ihtiyaç duyabiliriz veya destek bekleriz. Bu durumdan asla memnun değilizdir. Bize karşı samimi davranılmıyor gibi hissederiz. Saat 10:00 Güneş-Chiron görünümü, işiniz, aileniz veya diğer toplumsal konularda ciddiyetle durulmasını sağlar. İster istemez çıkarlarınızı öne alarak düşünebilirsiniz. Sizin burada önem vermeniz gereken konu, öncelikle mesleki anlamda kendinizi geliştirmek ve kararlı bir şekilde hareket etmektir. Böylece rahatsız olduğunuz meseleleri çözüme kavuşturabilirsiniz. Saat 10:02 Ay-Merkür kavuşumu ailevi konular üzerinde derinlikli düşünmenizi, başkalarıyla birlik ve beraberlik anlamında yaşanan zorlukları gözden geçirmenizi sağlıyor. Finansal yaklaşımlarınızdan iç güvenliğinize kadar her konuyu şöyle bir ciddi anlamda ele almakta yarar var. Saat 23:38 Ay-Neptün olumlu görünümü, bir yandan ciddi şekilde ilişkinizi, mali durumunuzu, diğer yandanhayatınızla ilgili konuları şöyle bir gözden geçirebilirsiniz. Ancak her iki konuda da, ne karamsar olalım ne de gerçekleri göz ardı edelim. Hangi alanda ilerlemek istiyorsanız bu konuda eksikleriniz var mı, bu yola çıktığınızda engellerle karşılaşsanız bile hiç etkilenmeden ilerlemeye devam edebilir misiniz? Bu soruyu kendinize mutlaka sorun. Boş ümitlerin, düşlerin peşinden koşmamanız gerektiğini söylüyor.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsız kaldığın konuların arttığı bir gün. Ailendeki kişilerle uzlaşmakta zorlanabilirsin.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularda bazı sorumluluklar içinde olmanız bugün canınızı biraz sıkabilir. Çözümleri ise geleneksel ve eski kalıplarda aramalısınız. Bu anlamda babanız veya patronunuzla görüşüp bu konuyla ilgili yardım istemeniz gerekebilir. Hiç bir şey için üzülmeyin, sadece hatalardan ders alıp bir daha yapmamaya gayret edin. Mutluluğun anahtarı burada gizli olabilir.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konuları netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Sizi yoran koşullar oluşacaktır. Ortaklı para konularında karar almak için uygun bir günde değilsiniz. Banka işlerinizi toparlamak için fırsatlar var. Maddi anlamda zorlayıcı koşullar oluşabilir. İşlerinizde aldığınız sorumluluklarla ilgili eğitimlere dahil olabilirsiniz.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huy değiştirdiniz sanki. Ani çıkışlar yapmaya başladınız. Bunun sebebi mali sıkıntılarınız ve işlerinizin de yolunda gitmediği aşikar. Bunu aile yaşamınıza yansıtmayın.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızda dönüşüm bu dönemin en göze çarpan olgusu, duygusu. Tamamen bu alana odaklanırken dönüşümün etkilerini yansıtmak kolay olmayabilir ama güçlü kişilerin desteğini almaktan kaçınmayın. Şifa yeteneklerinizin farkına varabilir ve bunları yansıtabilirsiniz.

15 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa elde edilen gelirlerde veya ortaklaşa harcama alanlarında her türlü önlemi almanıza rağmen kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz. Uzaklardan güzel haberleriniz var.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün tahsilatları toparlamak ve kazançları yönetmek için oldukça azimlisiniz. Ortak yatırımlar için ciddi kararlar almak istersiniz. Finansal alandaki başarılarınız ön plana çıkar. Diğer yandan okült ve metafizik konularla ilgilenmek, psikolojik danışmanlık almak bilinçaltınızın derinliklerine seyahat etmek size iyi gelir.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla çeşitli planlar yaparak sosyal aktivitelere katılabilir ve kalabalık insan gruplarına dahil olabilirsiniz. Keyifli olma isteğiniz yoğunlaşacaktır. Bu arada görevlerinizi ve sorumluluklarınızı bir kenara atmayın.

15 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 29" R
Ay
Koç
09° 33' 57"
Merkür
Koç
19° 48' 25"
Venüs
Boğa
07° 25' 60"
Mars
Koç
03° 44' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 47"
Satürn
Balık
17° 01' 15"
Uranüs
Boğa
22° 38' 50"
Neptün
Balık
29° 03' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 59"
Lilith
Başak
23° 55' 01"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>