İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu ilişkide sadakat, sizin için her şeyden önemli. Fakat işi abartıp sadakatin takipçisi, denetçisi gibi davranışlar içine girebiliyorsunuz. Aşırılıklarınız sizi pek cazip bir sevgili haline getirmiyor.

Bir yetkilinin yetersizliğinin, boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açması sizi geriyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Herkes suskun dururken sivrilik yapmanız zarar getirebilir.

Parayla alakalı bazı güvensizliklerin, hak edilmiş de olsalar onur kırıcı olduklarını düşünüyorsunuz. Borca girmek istemediğiniz için, bir ödemenizin hiç olmazsa bir kısmını erteletmeyi düşüneceksiniz.

Bugün muhtemelen telefonla yapacağınız bir görüşmede çok atak bir insan görüntüsü vermek zorundasınız. Güvensiz bir imaj, bugünlerde size çok şey kaybettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sakınmak adına bazı ilişkilere girmekten çekinmeniz, size yalnızlıklar yaşatabiliyor. Çok fazla hoşgörülü davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuk bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir.

12 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 10:04 itibariyle Yay burcunda seyrine başlayacak Ay, ilişkiniz olsun veya olmasın bugün karşı cinsle olan temasınızda, üstünde en fazla durduğunuz nokta, karşınızdaki kişinin derin bir bakış açısına sahip olması ve size güven duyması ayrıca her türlü zenginliğini sizinle paylaşmasıdır. Zenginlikten kastım, para puldan ziyade, ruh güzelliği, insani bakış açısı, dostluk yanıyla alakalıdır. Tabii ki özel bir kişi olduğunuz için doğal olarak, farklı ve oldukça sıra dışı bir kişi arayışında olabilirsiniz. Çünkü siz, doğru bir insana rastladığınızda ona inanılmaz güzellikler yaşatacağınızın bilincindesiniz. İşte bu duygular içinde bugün devam etmekte olan beraberliğinizde partnerinizden istediğiniz en önemli şey, size güven duyması, sorgulamalardan vazgeçmesi, sizi anlamaya çalışmasıdır. İlişkisi olmayanlar da aynı şekilde böyle birine rastlamayı çok arzu edebilirler. Kısaca siz bu konuda kimi zaman umutsuzluğa düşseniz bile, bir şarkıda olduğu gibi, benim hala umudum var diyenlerden olabilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkiler açısından oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Karşınızdaki kişiyle aranızdaki engellerin artık eskisi kadar büyük ve aşılmaz olmadığını görebilirsiniz. Zorlu günlerin ardından rahatlatıcı bir gün.

12 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem zihinsel hem de ruhsal anlamda bugün kendinizi daha depresif hissedebilirsiniz. Geleceğinize karşı endişeli bir tutum içerisinde olsanız da bu durumun geçici olduğunu bilmelisiniz. Bunun yerine kendinizi toparlayıp hedeflerinizi gerçekleştireceğiniz bir çalışma planı belirleyin.

12 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içindeki değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. İlişkilerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Bazı konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Ticari konularda esnek davranmakta zorlanabilirsiniz. İlgilendiğiniz konuların en iyisini başarmaya çalışacaksınız.

12 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizi net bir şekilde belirlerseniz onlara ezici bir güçle ulaşacaksınız. Çalışanlar İkizler için işler çok iyi gidecek. Her şey birbirini tamamlayacak.

12 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinizde güçlü ve hızlı davranışlar sergilemeniz mümkün. Kafanızdan atamadığınızkonularından uzaklaşın ve iletişiminizi sağlam tutun.

12 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün ilişkiler eviniz olan Yay burcunda seyahat edecek. Partnerinizin neşeli tavırları ve size verdiği kıymet mutlu olmanıza neden olur. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla buluşup birlikte harika vakit geçirebilirsiniz. Yeni kariyer fırsatları bugün kapınızı çalabilir. Yeni kazanç kapıları karşınıza çıkacaktır. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir. Eğitim, tanıtım, medya planlama, pazarlama konuları ön plana çıkabilir. Organizasyon işlerinde başarılı olursunuz.

12 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz, bu da sevdiğiniz insanı bıktırıyor. Biraz daha kendinizi olayların akışına bırakın. Bu arada ailenizi de ihmal etmeyin. Çünkü onlar sizin çok kırılgan olduğunuzu biliyor ve sizin için üzülüyorlar. İş hayatınızda performansınızın düşmesine izin vermeyin.

12 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 07" R
Ay
Balık
14° 08' 07"
Merkür
Koç
18° 37' 59"
Venüs
Boğa
05° 17' 11"
Mars
Koç
02° 24' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 15"
Satürn
Balık
16° 52' 32"
Uranüs
Boğa
22° 32' 48"
Neptün
Balık
29° 00' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 13"
Lilith
Başak
23° 43' 25"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>