İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki sorunlarınız yüzünden kendinizi çok yıprattınız ve yakınlarınız sizin bu durumunuza çok üzülüyorlar. İlişkiniz yürümüyorsa bitirmelisiniz. Kendinizi bu kadar üzmenizin bir anlamı yok.

Bugün işyerinizde içinizde bir isteksizlik olacak. Bu durumuarkadaşlarınıza yansıtmamalısınız ve özellikle işlerinizi elden bırakmamaya gayret göstermelisiniz.

Bugün günlük masraflarınızla ilgileneceksiniz ve önümüzdeki günlerle ilgili bir tasarruf planlamayı düşüneceksiniz. Buna çoktan ihtiyacınız vardı zaten fakat siz bunu şimdi gerekli gördünüz.

İç dünyanıza dalabilir yaptığınız işlerde dikkat dalgınlığı yaşayabilirsiniz. Telafi edemeyeceğiniz hatalar yapmamak için dikkatinizi yoğunlaştırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinize yönelip birtakım yenilenmelere açık olmanızda yarar var. Bazı konulardaki değişmez düşünceleriniz saplantılara dönüşebilir. Geçen günlerdeki, doğrudan sizinle ilgili bir yanlış değerlendirmenin hazımsızlığını üzerinizden atmaya çalışacaksınız. Kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizlik yaşıyor gibisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, maddi konular başta olmak üzere çevrenizle alakalı her meselede yeni yollar, yeni çözümler arayışımızı işaret ediyor. Hassasız bu Tutulmada ve bir o kadar destek bekliyoruz. Tek başına işin içinden çıkamadığımız meselelere farklı bir açıdan bakmamızı sağlayacak insanlara ihtiyacımız var. İnanç bu Tutulmada etkili. Kendimize ve hayata negatif açıdan bakmak, bardağın boş tarafını görmek vakti değil. Bilakis zihnimizi toparlayıp, vizyon sahibi kişiler gibi çözümcül düşünmek zorundayız. Gökyüzü bu Tutulmada sorumluluk almanın, disiplinli çalışmanın, hiçbir şeyi şansa bırakmamamın önemini vurguluyor. Başkalarının ne dediği, hakkımızda ne düşündüğüyle vakit kaybetmek yerine, yetenek ve tecrübelerimizi ifade edeceğimiz alanlara yönelmek gerekiyor. İlişkilerimize de bu açıdan bakmalıyız. Belki biraz zorlanacaksınız ancak bu Tutulmada asıl potansiyel gücünüzü fark edeceksiniz. Bir girişimde bulunabilirsiniz. Karşınıza hangi yol ve teklif çıkarsa lütfen kazanç-kayıp yönünde analiz ediniz. Uygunmuş gibi dursa da, sonrasında problem yaratır mı diye bakınız. Özellikle kredi, borçlanma, hukuksal konularda çok daha dikkatli olunuz. Bu Tutulma hepimizin hayatında olumlu değişimlere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olup bitenleri anlamakta zorlanabilirsin. Gereksiz telefon konuşmaları yapabilirsin.

15 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim hayatınız ve hedeflerinizle ilgili önemli başlangıçların temellerini atabilir, artık bu noktada harekete geçmek isteyebilirsiniz. Kararlarınızın ve düşüncelerinizin sonuna kadar arkasında durmanız gerekebilir. Hayallerinizi gerçekleştirme konusunda size yardımcı olan etkenler olacaktır. İçinden çıkamadığınız bazı durumlarda ise ruhunuzu baskılanmış, kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Geçici kaygı durumlardan kurtulmak için spor aktivitelerine katılabilirsiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğitim öğretim konularında bazı konuların kapandığı bir gün içindesiniz. Fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak adına faaliyetler içinde olabilirsiniz. Bugün kararsızlıklarınızın da arttığı bir gün yaşayabilirsiniz. Kontrolünüz dışı durumlar sebebi ile kabullenmeniz gereken konular olabilir. Odaklandığınız konuların sonuçlarını almak için bir süre beklemeniz gerekebilir.

15 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzak yolculuklar, yabancılar ile kurulacak iletişim yurtdışında eğitim internet üzerinden yapılacak girişimler çalışmalar, kültür ve maneviyat ile ilgili konularda etkili olacak sizler için. Bu alanlarda yaşanacak pozitif ya da negatif gelişmeleri önemsemeli ve ihmalkar davranmamaya özen göstermeli duygusallık ya da kızgınlıkla hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi bulunduğunuz her ortamda zekanız ve iletişim yeteneklerinizle ön plana çıkararak, insanları daha kolay etkileyebileceğiniz, özel yaşamınızda teklifleri değerlendirebileceğiniz ve zamanınızı eğlence ve sosyal çevre ilişkilerine ayırarak geçirebileceğiniz bir etkidesiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hem eğitim konusundaki hem seyahate dayalı işlerinizdeki gelişmeler sizi mutlu edebilir. Medyada veya sanata dayalı bir işte çalışıyorsanız önemli bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda meydana gelecek Güneş Tutulması sizin uzaklar ve deniz ötesiyle bağlantı alanınızdaki önemli konuları ön plana çıkaracak. Yabancılarla anlaşmalar yapmak, sözleşme imzalamak gündeme gelebilir. Ani seyahate çıkmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hukuki süreçler ilerleme gösterir.

15 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizin içinizde yarattığı duyguların niteliğine büyük önem verebilirsiniz. Olumlu hislere sahip olmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyacağınızdan, tüm birlikteliklerinizde uyum, sıcaklık ve huzur arayacaksınız.

15 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 10' 19" R
Ay
Terazi
14° 49' 21"
Merkür
Boğa
05° 15' 29"
Venüs
Boğa
24° 52' 06"
Mars
Koç
14° 34' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 07"
Satürn
Balık
18° 03' 44"
Uranüs
Boğa
23° 28' 08"
Neptün
Balık
29° 25' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 29"
Lilith
Başak
25° 29' 16"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>