İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Paylaştığınız zevklerin azlığı sizi düşündürüyor. Bunu biraz geç anlamış olmanıza kızıyorsunuz. Buna karşın onu çok seviyorsunuz. Bu bağlılık, ona ait, hiç tanımadığınız yeni zevkler edinmenize yol açacak.

Özel bir konu,yaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. İşyerinizdeki ilişki bağı içinde bu konuya duyarsız kalamıyorsunuz. Çalışma anlayışınız böyle şeylere uygun düşmediği için gerginlik yaşıyorsunuz.

Dost, akraba canlısı olmanız size büyük harcamalar yaptırıyor. Bu konuda önemli bir desteğiniz yok. Bu konudaki yalnızlığınız geleceğiniz adına sizi ürkütüyor.

Önümüzdeki günlerde hayati önemde bir kararınızdan vazgeçmeyi düşüneceksiniz. Bu kararınızı şimdiden masaya yatırırsanız, ilerdeki çaresizliği yaşamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aceleci bir tavırla ele aldığınız bir konu, sorun haline dönüşüyor. Sabırlı davranmanız gereken bazı durumlarda bunu yapamıyorsunuz. Uzak bir tanıdığınızın kişisel problemleri dolaylı bir yoldan size ulaşıyor. Kısmen tanıdığınız bu insanın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Bir sanatsal uğraş içinde olmak istiyor, sizi bu konuda birilerinin desteklemesini istiyorsunuz.

16 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, mesleki konularda yaşanabilecek bazı problemlerin işaretçisidir. Bir şeyler değişebilir, duyarlılık yaratır, endişeye yol açabilir. Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, ailevi, eviniz ve ilişkinizle alakalı konularda gözden geçirmelerde bulunmak mutlaka şarttır. Çünkü sorunlar sizi bu alanlarda sıkıştırabilir. Tutulmanın haritanızla örtüşen, buna benzer işaretleri de varsa, tabii ki sizler için önemi hakikaten büyüktür. Eğer İkizler mensupları bu Tutulmada dikkat edilecek noktaları bilirlerse,  daha bilinçli şekilde kendilerini hazırlayabilirler. Sizin önceliklehayatınızla ilgili meselelere bilinçli şekilde bakmanız gerekiyor. Şu andaki mevcut durum, sizin pek de işinize gelmiyorsa, bir hedefiniz yoksa yaprak misali oradan oraya rüzgara göre kendinizi bırakmışsanız bugünkü gelişmelerden şikayetçi olamazsınız. Tam tersine bu alanda başarılı olmak istiyorsanız, olmayacak hayallere kapılmamalısınız. Yetenekli olduğunuz konularda var gücünüzle mücadele ederek, kimseyi sorgulamadan, hayatı da zorlamadan tercihte bulunmalısınız. Burası uymuyorsa, başka bir yerde daha başarılı olmaya, kendinizi göstermeye çalışmalısınız. Ayrıca kendinizi başarısız biri olarak görmeyiniz. Pes etmeyiniz. Sanatçılar, yazarlar, mistik faaliyette bulunanlar için bu Tutulma yaratıcı düşünmenizi, becerilerinizi ortaya koymanızı sağlayıcıdır. Bir iş, bir proje kabul görebilir. Ancak işiniz fazlasıyla dikkat gerektiriyorsa, yanlış yapmamak için kendinizi bir an evvel toparlamalısınız. Tekrar düşününüz. Neler yapabileceğinizi tespit ediniz. Zorluklar sizi yıldırmasın. Eğer inandığınız bir davanız varsa peşini bırakmayınız. İlişki, ailevi,hayatı ve finansal konularda aklımızı başımıza alma vaktidir. Her türlü zorluğun üstesinden gelerek arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanız dileğimle,

16 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kadın arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Onların farklı düşüncelerinden etkileniyor ve biraz da eğeleniyorsunuz Ay tepe evinizde ilerlerken, duygusal konularda yüksek idealler peşinde olabilir ve istemediğiniz bir huzursuzluk duyabilirsiniz. Güven duygusunun önemli olduğunu sizden daha iyi bilen yok.

16 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı işinize karıştırmamalısınız. Varsayımlarda bulunarak değil, gerçeklere bağlı kalarak hareket etmeniz gerekiyor. Belli başlı işlerinizi ilgilendiren bir değişiklik söz konusu olabilir. Dürüstlüğünüz desteklenmenizi sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay tutulmasında, sorumluluklarınız artabilir. Üstlerinizle ilişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde mücadele etmeniz gerekebilir. Planladığınız işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Göz önünde olacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Olaylara karşı farkındalığınız artabilir. İşlerinizdeki tamamlanmalar sizi rahatlatabilir.

16 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni başlayan ilişkiler, arkadaşlıklar varsa bunun sayesinde tanıyacağınız insanlarla beraberkonusunda atılımlar, yeni yatırımlar yapabilirsiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda beklenmedik duygusal oluşumlara açıksınız. İşinizde bir sonlanma oluşabilir veyahayatınızdaki kadınlardan kaynaklı beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatinizi yönelttiğiniz konuyla ilgili çok çeşitli düşünceler içine girebilirsiniz. Tabii bunun sonucunda karar vermeniz ve harekete geçmeniz zor olacak. Ayrıca, gerilimin yaratacağı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

16 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 52' 44" R
Ay
Aslan
09° 16' 55" R
Merkür
Koç
28° 09' 28"
Venüs
Boğa
18° 06' 41"
Mars
Koç
10° 23' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 21"
Satürn
Balık
17° 41' 20"
Uranüs
Boğa
23° 09' 01"
Neptün
Balık
29° 17' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 49"
Lilith
Başak
24° 52' 44"
True Node
Koç
14° 53' 39"
Son Güncelleme : 14/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>