İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, sizin şefkat isteğinizin farkında ve size yeterince şefkat gösterdiğini düşünüyor. Fazlasını beklemek yerine onun verdiklerinin önemini anlamanız ilişkiniz için daha hayırlı olabilir.

İşiniz kadar işyerinizdeki ilişkiler de hayatınızın bir parçası. İş ilişkileri üzerine konuşmaktan çok hoşlanıyorsunuz. İşle arkadaşlığı birbirinden ayırmanız konusunda uyarılabilirsiniz.

Aileniz küçük birikimlerini sizinle paylaşmak isteyebilir. Yatırım yapmakla, özel harcamalar konusunda kararsızlıklarınız var. Ailenizin isteği yatırım yapmanızdan yana.

Hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğü sizi epeyce şaşırtacak. Konuyla ilgili karşılaşacağınız tanıklık, sizi uzaktan ilgilendirse de üzülmenize neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde alacağınız bir haber sizi çok sevindirebilir. Bir arkadaşınızın yaşamını değiştirecek olan bu haber, dolaylı olarak sizi de etkileyecek. İyimserliğiniz ve huzurunuz kimsenin gözünden kaçmıyor. Bunda,yaşamınızdaki olumluluklar kadar, yeni yaşadığınız ilişkinin de payı var. Bazı ailevi sorunlarınız dışında her şey yolunda sayılabilir.

16 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 07:13 Jüpiter-Pluto görünümü, mevcut durumunuzu olumlu yönde analiz etmenizi sağladı gibi, güçlü konumda bulunan kişilerden destek görmenizde etkin bir kuvvettir. Bu bir gelişimdir, fırsattır. Yeteneğinizi bir işte göstermenizi, bundan maddi olanaklar elde etmenizi sağlayıcıdır. Birileri size yol gösterir, sıkıntılarınızı giderir, olanaklar sunabilir. Finansal bir ortaklık kurulabilir. Miras, yatırım, hukukla ilgili bir mesele olumlu yönde sonuçlanır. Bir sağlık probleminiz şifa bulur. Bir proje teklifi gelebilir. Performansınız yükselir. Daha sağlıklı, kendinizden emin şekilde ilerlersiniz. Saat 13:54 Ay-Pluto kavuşumu gündelik akış içinde yaşadığınız olayları derinlemesine ele almanızı sağlar. Eğer durum, gücünüzü ve kontrolünüzü kaybetmenize neden oluyorsa mutlaka bir çözüm yolu bulmanızda yarar vardır. Saat 13:57 Ay-Jüpiter görünümü, maddi-manevi açıdan sağlıklı huzurlu bir gün geçirme isteğinizi vurguluyor. Birkaç proje üzerinde çalışırsınız. Size yardımcı olunmasını, emeğinizin kıymetinin bilinmesini beklersiniz. Saat 23:27 Ay-Mars görünümü, ailevi sorumluluklar,hayatımız ve geleceğimizle alakalı konular üzerinde bir hayli düşünmemizi sağlıyor. Hayallerimizde yarattığımız dünyanın özlemi içindeyiz. Kimsenin kölesi olmak istemiyoruz.

16 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alacağınız bir haber üzerine rahatsızlık duyabilirsiniz. Ancak, haberin doğruluğunu araştırmadan harekete geçmeyin. Bazı arkadaşlarınızın düşmanca tavırlarıyla karşılaşmanız mümkün. İş arkadaşlarınıza anlayış göstermelisiniz.

16 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer olumsuz düşüncelerinizi beklentilerinize de yansıtırsanız bu karşımızdakine samimiyetsiz olduğunuzu düşündürebilir. Problemlerinizi çözerken dengeli davranmaya çalışmanız faydanıza olur. Bugün gizli kalan bazı konuları öğrendiğinizde zihninizde büyütmemeye çalışın. Çünkü bunun sonradan yalan olduğunu öğrenebilirsiniz.

16 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular keyfinizi kaçırabilir. Sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Değiştirmek durumunda kalacağınız işler olabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Gün içinde keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz.

16 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaynak... Maddi çıkarlarınızı bugünlerde her şeyden çok gözetiyor gibisiniz. Daha çok çalışmak ve daha çok kazanmak adına kendiniz dahil her şeyi ihmal ediyorsunuz.

16 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

16 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki şanslarınızı, parasal yönden çok iyi bir noktaya taşıyabilirsiniz. İnsanlara göstereceğiniz yollar, onlar üzerindeki gücünüzü artırabilir.

16 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak paylaşımlarınızı nasıl yöneteceğiniz konusunda bir karar zamanından geçmektesiniz. Aile meselelerine kalıcı çözümler bulmalısınız. Önceden edindiğiniz serveti nasıl korumanız gerektiğini bugünlerde şekillendirirsiniz. Kurallar, hukuki konular, vergi gibi denetsel yöntemler mercek altına alınmalıdır.

16 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizi gizliden gizlide yürütmek en avantajlı yol olarak görünebilir. Duygularınız ve düşüncelerinizle kendi içinizde yüzleşeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Derinlerde bir parça huzursuzluk hissedebilirsiniz. Ama çok fazla ciddiye almayın.

16 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 28' 40" R
Ay
Koç
09° 21' 42"
Merkür
Koç
19° 47' 49"
Venüs
Boğa
07° 24' 58"
Mars
Koç
03° 44' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 01' 11"
Uranüs
Boğa
22° 38' 47"
Neptün
Balık
29° 03' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 56"
Lilith
Başak
23° 54' 55"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>