İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle beraberliğiniz size mutluluk ve onur veriyor. Çevrenizdeki çapraşık ilişkileri hayretle gözlemliyorsunuz. İçinde saygı, anlayış barındırmayan ilişkilerin, aşk adı altında yaşanması tuhafınıza gidiyor.

Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. İşinizle alakalı bir yolculuğunuz olabilir.

Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz. Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, sizi çevrenizde para konularında da aranılan insan yapıyor. .

Dostlarınızı, yakınlarınızı dinlemeli, bir ahbabınızın önemli bir aile problemine beklenen ilgiyi göstermelisiniz. İlgisiz kalmanız problemi büyütebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev konulu telaşlı koşuşturmalar söz konusu. Yeni düzenleme niyetleri coşkusu kadar, gerilimini de getirecek. Akılcı ve mutlaka ortak tercihler gerginlik yaşatmayabilir. Kendinize güvenli ve moralli olduğunuz konularda aceleci kararlar sakınca getirebilir. Bu bağlamda ekip içinde bazı görüşmelerin, bir kısım şeyleri belirleyici özelliği olabilir.

16 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:41 Cuma günümüz, Ay-Balık burcu seyrinin huzur verici, sakinleştirici, dinlendirici etkisi altında başlıyor. Hani hep yollardasınızdır ya, keşfetmenin tadına varmak için yüreğiniz çarpar ya, bu enerji sayesinde huzur en kıymetli olgudur. Nereye doğru yol aldığınızdan ziyade, ruhunuz nerde olmak istiyor sorusunun cevabı önemlidir. Saat 17:58 Ay-Satürn görünüm etkisinde, inançlı, kararlı ve başarılı şekilde işlerimizi organize edebilecek güce sahibiz. Belki karşımıza engeller çıkıyor, belki birileri canımızı sıkıyor. Fakat bu enerjinin desteğiyle her işin altından kolaylıkla kalkarız. Duyarlıyız fakat ne yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Saat 19:36 Ay-Venüs kavuşumu, sahip olduklarımızı veya olamadıklarımızı kısaca değerlerimizi kendi içimizde sorgulamamızı ve yaşamımızdaki önemleri üzerinde düşünmemizi sağlıyor. Günün yüzlerimizi gülümsetmesi ve ruhumuzu huzurlu kılması dileğimle,

16 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişimin kaçınılmaz olduğu bugünlerde arkadaş çevrene veortamına farklılık katıyorsun.

16 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınız ve gündelik rutinlerinizle ilgili finansal beklentilerinizi karşılayabileceğiniz bir sürece doğru ilerliyorsunuz. Bazı konularda baş edemediğiniz sorunlarınız için sosyal çevrenizden hiç beklenmedik ve umulmadık orijinal, yaratıcı çözümler bulabilir, kendinizi adeta yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz. Bazı sorunları her ne kadar dışarıdan göstermiyor olsanız da içinizde yaşamanız sizi çok yıpratıyor. Unutmayın sorun varsa çözüm de vardır.

16 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu gece yarısı gerçekleşen Güneş tutulması sizin yüksek öğrenim, fikirler ve ideolojiler alanınıza vurgu yapıyor. Bu alanlarda yeni ve önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün içinde mesleki alandaki ilişkilerinizde bir takım dalgalanmalar olabilir. Özellikle çocuklarınız için para harcarken aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün içinde bulunduğunuz şartlara karşı yüreğinizden taşan isyan duygunuzu kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Radikal kararlar almak için biraz daha beklemeli fevri davranışlarda bulunmadan sabırla hareket etmelisiniz. Aksi halde yaşamınızda ki süregelen sessizlik büyük fırtınalara dönüşebilir. En iyisi uygun zamanı beklemek ve isteklerinizi gerçekleştirebilmek için akıllıca alt yapıyı hazırlamak olacaktır. İş hayatınızda ise bugün elektronikle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Bilgisayarınızın yedeğini almanız faydanıza olabilir. Araç kullanırken de dikkatli olmanızda fayda var.

16 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulması yurt dışı ve yabancılarla ilgili konuları, uzaktan haberleri, yolculukları, yeni keşif ve maceraları gündeme getirirken bilgi, deneyim, birikim anlamında bu yeni açılımlara hazırlıklı olduğunuza emin olmalısınız. Sıra dışı, farklı bir tutum içinde olabilirsiniz ancak bunun ne şekilde karşılanacağını gözardı etmemelisiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak çevrenizin hayatındaki önemli değişimler sizin hayatınızı da etkileyebilir. Uzaklardan önemli haberler alabilirsiniz. Bu tutulma eğitim konularınızı hızlandırabilir.

16 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim kariyer yaşamanızda ne kadar sevildiğinizi ve yöneticileriniz tarafından başarılı bulunduğunuzu anlarsınız. Sert ilişkileri kalıcı sağlam bağlara dönüştürmek için uygun bir gündesiniz. Uzun zamandan beri çok emek verdiğiniz birprojesi artık meyvelerini vermeye başlar.

16 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler nedeniyle, gün için yaptığınız planı terk etmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle bazı maddi konular, sizi, programınızın dışında olan görüşmeler yapmaya veya ödeme işlemleriyle uğraşmaya itebilir.

16 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 03' 54" R
Ay
Terazi
13° 29' 46"
Merkür
Boğa
05° 06' 08"
Venüs
Boğa
24° 43' 54"
Mars
Koç
14° 29' 26"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 32"
Satürn
Balık
18° 03' 18"
Uranüs
Boğa
23° 27' 45"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 10"
Lilith
Başak
25° 28' 32"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>