İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için sancılı bir gün olabilir. Basit gibi görünen konular önemli tartışmalara neden olabilir. Bugün, ilişkinizde bir miktar daha önlemci olmanızda fayda var.

Çalışma arkadaşlarınızla birbirinize yakın olabilir ama alınganlık yüzünden anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Organize çalışmalar konusunda birbirinize destek olmanız gereken bir gün. Fikirlerinizde etkilenmeye çok açık olacağınız bu gün ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda alacağınız kararların sizin kadar başkalarını da etkilemesi mümkün. Önemli harcamalar için onay vermeniz gerekebilir. Ani kararlardan kaçınmalı bilgisine inandığınız kişilerden destek kabul etmelisiniz.

Kişisel konular ön planda kalmaya devam ediyor. Kafanızdaki düşünceleri daha pratik hale getirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim konularında son derece aktif geçebilecek bir gün. Kısa yolculuklara çıkarak kendinizi geliştirmeye çalışabilir, yeni konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Çevresel koşulları lehinize kullanabileceğiniz görülüyor. Yüksek öğrenim görüyorsanız girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 16 Temmuz 2014 saat 12:30-11 Ağustos 2015 saat 14:11 tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek Jüpiter ile güne uyanıyoruz. İlk müjdemi vereyim. Bu geçiş bekar İkizlerin yeni birisiyle tanışmasında vesile olabilir. İlişki evinizin yöneticisi olan Jüpiter, size bu güzelliği sunabilir. Evli İkizlerin, eşleriyle olan iletişimini güçlendirir. Kardeş ve yakınlarınızla aranızdaki pürüzleri çözüme kavuşturabilir. Yeter ki, sevgi olsun, yeter ki gurur, kibir, ben haklıyım demek yerine birbirinize el uzatmış olun. Her şey güzelleşir. Bu süreç eğitim hayatında başarılı olmanın, özgüven duygunuzun yükselişinin, çevrenizde el üstünde tutulmanın işaretçisidir. Bilgilenmek, bildiklerinizi başkalarıyla cömertçe paylaşmayı seçtiğinizde, sizin tecrübelerinizden yararlanacak nice insanlar çıkacaktır. Yeter ki, mütevazı bir şekilde onlara destek olunuz. Bu geçişte yeni bir çevreye dahil olabilir, oldukça dikkat çekebilirsiniz. Bu yeni çevre, inancıyla, kültürüyle, bakış açılarıyla size kendinizi iyi hissettirebilir. Işığınız yükselir. Öğrenme arzunuz artar. Ne kadar gösterişli yönleriniz varsa altın gibi parlar. Karşı cinsle kolayca tanışabilirsiniz. İşiniz sanat, yolculuk, iletişim, ticaret, eğitmenlik, spor, süsleme, organizasyonla ilgiliyse başarılar elde edebilirsiniz. Ancak biliyorsunuz Satürnün dersleri henüz bitmedi. Maddi konularda, sağlık ve çalışma hayatınızla ilgili meselelerde yine dikkatli, temkinli, özenli davranmayı biliniz. Kredi ile borçlanmayın, borçlarınızı da gününde ödeyin dostlarım. işte size Jüpiterin olumlu desteği. Yükselen moralinizle hem çalışın hem okuyun, hem kendinizi geliştirin, hem çevre edinin. Önünüzdeki bir yılı güzelce değerlendirin. Bol bol gezin, yeni yerler keşfedin. Ancak hızlı araba kullanmak yok tamam mı? şansınız bol olsun.   Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Gerekli donananıma sahip olmanıza rağmen, atladığınız konular üzerinde tekrar düşünme fırsatı yaratmalı ve kendinize süre tanımalısınız.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Engellere odaklanan kişilerden uzak durup, olayların aydınlanmasını bekleyin. İş hayatınıza ve ilerlemeye odaklanmalısınız. Fiziksel aktiviteler stresi azaltmaya yardım edebilir, ama ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı tedbirli olmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalar söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Romantizm ilişkilere iyi gelebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün ve yarın, önemli bir değişimin ortasında olanlarımız olayları harekete geçirecek veya geçirmiş olmanın mantığı konusunda soru işaretlerine sahip olabilirler. Endişelenmek yerine asıl büyük hedefi hatırlamak ve odaklanmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKINLARINIZIN sıkıntıları içinde bulabilirsiniz kendinizi. Tabi ki yardımda bulunun ama önce kendinizi düşünmek zorundasınız.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

16 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 44' 17" R
Ay
Başak
14° 53' 42"
Merkür
Boğa
01° 50' 01"
Venüs
Boğa
21° 45' 34"
Mars
Koç
12° 39' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 20"
Satürn
Balık
17° 53' 44"
Uranüs
Boğa
23° 19' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 55"
Lilith
Başak
25° 12' 28"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>