İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınız açısından güzel bir gün sizi bekliyor. Sevgilinizden alacağınız bir haber ya da hediye sizi çok mutlu edecek. Onunla beraber güzel vakit geçireceksiniz.

İş hayatınızda yoğun ama sorunsuz bir gün sizi bekliyor. Bugün geçen haftadan kalan işlerle meşgul olabilir bazı kimselerle görüşme yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Paranızı akıllıca kullanacağınız bir gün geçireceksiniz. Bugün yatırım konularına ağırlık verebilir, sahip olduğunuz para ile para kazanmanın yollarını arayabilirisiniz.

Bugün içinizdeki sevinç hayata toz pembe bakmanıza ya da bazı konularda rahat ve cüretkar davranmanıza neden olabilir. Kendinizi kontrol edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne neşeli başlayacaksınız. İçinizde anlam veremediğiniz bir sevinç olabilir. Bu sevinci gün boyu hissedebilir ve bulunduğunuz her ortamda yansıtabilirsiniz. Öğle saatlerinde sevdiklerinizle zaman geçirebilir onlardan güzel haberler duyabilirsiniz. Halletmeniz gereken birya da daha önceden planladığınız bir görüşme var. Bu işi ya da görüşmeyi erteleyebilirsiniz.

17 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:24 Ay- Chiron bağlılık görünümüyle, Pazar günümüz başlayacak. Bu enerji, ailenizle olan ilişkinizi ve toplumsal hayatınızdaki yerinizi göz önüne alarak hareket etmenizi destekliyor. Kimseye belli etmesiniz de, siz paranın bir çok zayıflıkları örtücü etkisinin farkındasınız. Onun içindir ki, artık aza kanaat etmek yerine, büyük oynamak istiyorsunuz. Tabii ki, bunun için en doğru kararı vermekten yanasınız. Saat 01:56 Ay-Satürn karşıtlığı,  hayata objektif açıdan bakmamız ve başkalarına faydalı olacak şekilde hareket etmemiz iyi olur. Evet belki kendi içimizde şu an bir çok meseleyi aşmaya, rahata kavuşmaya çalışırken, bir şeylere mecbur edildiğimiz için sıkılabiliriz. Ancak gelişmemiz için hem işimize gücümüze sarılmalıyız hem de kişisel hareket etmekten ziyade el birliğini önemsemeliyiz. Saat 15:25- 18 Ağustos saat 01:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Birilerinin sürekli olarak akıl vermeye kalkışmaları ve bunu söyleyen kişilerin ise, doğru düzgün bir yaşantıları olmadığı halde sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmalarına tahammül edemeyebilirsiniz.  Ay-Boşluk etkisi  inancınız konusunda da zorlayıcı olabilir. Yaşadığınız bu durumları kadersel bir şaka gibi değerlendirebilir, hatta mücadele verdiğiniz alanlarda kendinizi ve bedeninizi yorgun hissedebilirsiniz. Dikkat edeceğiniz husus,  kendinizi  kimseye karşı savunmak zorunda olmadığınızı bilmenizdir.  İnsanlara, olaylara doğal akışında bakınız. Çünkü bu etki sadece sizin için değil, hepimiz için geçerlidir. Pazar günümüzün, keyifli ve mutlu geçmesi dileğimle,

17 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşantınızda ilgili önemli gelişmeler mevcut. Çevrenizden destek beklemeniz sizi yanlış yönlenmenize neden olabilir. . Olaylara pratik bir şekilde yaklaşmanız ve kısa vade sonuçlar almanız sizi çevrenizde ilgi odağı yapacak. Çevrenizde beğenilen bir kişi olmanız, çoğu kez başınızı ağrıtıyor. Dikkatli olun.

17 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal yaşamınız bugünlerde renkleniyor. Size çok cazip görünen davetleri kabul etmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı konularda aşırı tepkiler verebilir ya da bazı kişilerin hareketlerini değerlendirirken doğru tahliller yapamayabilir, bazı hareketleri hafife alabilir ya da tam tersi, haddinden fazla önemseyebiliriz. En doğru kararı alarak ilerlemeye çalışmakta fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

17 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLE içindeki fikir ayrılıkları, büyük kavgalara dönmeden susun. Yoksa daha kötü sonuçlar çıkabilir. Cildinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

17 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

17 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 10' 20" R
Ay
Balık
19° 40' 08"
Merkür
Koç
18° 52' 26"
Venüs
Boğa
05° 45' 25"
Mars
Koç
02° 41' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 37"
Satürn
Balık
16° 54' 28"
Uranüs
Boğa
22° 34' 07"
Neptün
Balık
29° 01' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 29"
Lilith
Başak
23° 45' 58"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>