İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı son zamanlarda kırıcı sözler söylüyorsunuz. Onu kaybetmekten korkuyorsanız sözlerinize biraz dikkat etmelisiniz. Sevgiliniz bu tip davranışlarınızı hak etmiyor.

Tatil dönüşü henüz çözüme ulaştıramadığınız birtakım işleriniz için endişe etmeyin. Sorunları büyütmeyin ve amirinizle ya daarkadaşlarınızla olayları çözümleme yoluna gitmelisiniz.

Bu sıralar harcamalarınızı çok kısıtlıyorsunuz ve olayı cimrilik boyutuna getirdiniz. Kendinizi bu kadar sıkmayın ve harcamalarınızdan gerektiği kadar kısıtlamalarda bulunun.

Davranışlarınızda genelde kontrollüsünüz fakat bazen kontrolünüzü yitiriyorsunuz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı anda birçok şeye birden ilgi duyabiliyorsunuz. Bu özelliğiniz zaman, zaman başladığınız işi yarım bırakmanıza neden oluyor. Bu yüzden ortak proje yapmak isteyenler tedirginliklerini dile getirebilirler. Yine de bir projeniz gerçekleşecek gibi gözüküyor. Bugün güzel başlangıçlara açık. Bu konuda isteklilik içinde olmanız gerekiyor.

17 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 17 Mart saat 16:12 itibariyle Balık burcunda doğacak Yeniay,hayatında başarı kadar maddi çıkarlarınızı gözetmenin işaretçisidir. Uzun süredir sizi tatmin etmeyen bir işiniz varsa, vakit kaybetmek istemezsiniz. Hani bazen hassasiyet bizi zayıf düşürür. Ancak bu Yeniayda biz neyin ne olduğunun farkındayız. Hayallerimizi gerçekleştirmek ve isteklerimizi elde etmek için kararlıyız. Bir projenin yürürlüğe konması, toplum önüne çıkartılması, insanlara ulaştırılması yönünde çabamız yoğun olacak. Mars Yeniayın doğduğu bugün Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Her ne olursa olsun, güçlü bir iradeye sahipsiniz. Hayatınızın kontrolünü elinizde tutarak, zorlukları güce dönüştürmeyi bileceksiniz. Engeller sizi yıldırmasın. Çünkü bu Yeniayın gelişmeleri, faydalar göreceğinizi işaret ediyor. 17 Mart saat:19:40-16 Mayıs saat:07:55 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Mars, özellikle ilişkinizde yüzeysel değil, derinlemesine düşünme, sağlam hareket etme zamanıdır. Düşünmeden karar vermemeli, çıkarlarınızın farkında olmalı, özelliklehayatınızla alakalı konularda her şeyi garanti altına almadan bir borcun altına girmemeye çalışmalısınız. Çünkü bu dönemde gerek yaşadığınız ülke ve gerekse çalıştığınız sektörün içinde bulunduğu durum ve her şeyden önce kendi durumunuz hakkında net ve gerçekçi bir şekilde saptamada bulunmanız lazım. Bunlar tam belirlenmeden ve sağlam olmadan alınacak bir kredi veya borç, daha sonra ödeme güçlüğü çekmeniz anlamına gelebilir. Temkinli gitmekte fayda var. Her konuda gerçekçi olalım. Yeniayın güçlü enerjisi hepimiz için olumlu gelişmelere vesile olsun.Kalben sevgilerimle,

17 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yoğunluğunun artmasıyla bugünü, olabildiğince pratik ve hızlı geçirmeye çalışacaksın.

17 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerinizle ilgili kafanızda hâlâ net olmayan sorular dönebilir ve sizi içsel anlamda huzursuzluğa sevk edebilir. Bu soruların cevaplarını hızlı bir şekilde karşı taraftan almak isteyebilir ve ilişkinize net bir yol çizmek gereği duyabilirsiniz. Kafanızı kurcalayan onunla ilgili şüpheler uyandıran bazı düşüncelerinizi karşı tarafa nakletmek için biraz daha beklemeniz hayrınıza olacaktır. Çünkü şu an için durumlar çok elverişli gözükmüyor. Biraz daha beklediğiniz takdirde sorulara daha kesin ve akla yatıcı cevaplar alabilirsiniz.

17 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Balık burcundaki yeniay sorumluluklarınızın ve hedeflerinizin önemine işaret ediyor. Kişisel yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye bakmalısınız.

17 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yakın çevrenizde yaşanabilecek üzücü olaylara karşı uyarıyor sizleri. Bugün kimsenin avukatlığına soyunmayın. Bu kişi çok yakınınız olsa bile, Hiç beklemediğiniz tepkiler alabilir ve oldukça kırılabilirsiniz. Haksızlığa tahammül edemeyen yapınız hiçte hak etmediğiniz sözler duymanıza sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise oldukça sıkıntılı geçen dönemlerden sonra ilişkisi devam eden İkizler ciddi kararlar alacak ve duygularınızı tüm netliğiyle ifade ederek ilişkinizin gidişatını duygularınızın doğrultusunda belirleyeceksiniz.

17 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek, hedeflere ulaşmak biraz daha zor görünüyor, zamanla, planlarla, organizasyonlarla ilgili aksaklıklara karşı dikkatli olmalısınız. Karanlıkta kalan, kapalı, gizemli konular bugün kendini daha çok belli ederken, önemli kararlardan veya adımlardan kaçınmalısınız.

17 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve kariyer hayatınızdaki önemli başlangıçları harekete geçirebilirsiniz. Yalnız elinizi çabuk tutmalısınız zira 23 Mart?ta Merkür gerilemeye başlayacak.

17 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Balık burcunun 28. derecesinde Yeni Ay meydana geliyor. Kariyerinizde önemli başlangıçlar yapmaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Fakat sahip olduğunuz değeri çevrenizdekilerin de anlamasını sağlamalısınız. İyilik yapmanın da bir sınırı olduğunu asla unutmayın. Hafta sonunda ilişkilerde yara almaya açıksınız. Bu yarayı sarmak için koşulsuz affetmek gerekir. Balık

17 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki bazı insanlarla kurmuş olduğunuz ilişkilerin daha da ilerlemesini ve gelişmesini istiyorsanız, bunu mümkün kılabilecek fırsatları bugün yakalayabilirsiniz. Çevrenizdeki gelişmeler, bu fırsatların habercisi olabilirler.

17 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 32' 51" R
Ay
Koç
25° 35' 42" R
Merkür
Koç
20° 38' 07"
Venüs
Boğa
08° 46' 34"
Mars
Koç
04° 35' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 09"
Satürn
Balık
17° 06' 35"
Uranüs
Boğa
22° 42' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 34"
Lilith
Başak
24° 02' 16"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>