İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla olan ilişkiniz umduğunuzdan çok daha fazla sürdü. Ama bu onun sizin aradığınız insan olduğunu göstermez. Sizin için vazgeçilmez olduğunu görmek onu günden güne daha da şımartıyor. Buna bir dur deme vakti geldi.

İş hayatınız eskisi kadar renkli değil. Daha da sıkılacağınız bir döneme girmek üzeresiniz. Birarkadaşınızdan sizi motive edecek sözler duyacaksınız ama bir arkadaşınız da sizekonusunda hakaret edecek.

Ödeme yapmanız gereken unuttuğunuz bir yer olabilir. Ödemelerinizi ve zamanlarını tekrar gözden geçirmelisiniz böyle unutulmuş hesaplar bir zaman sonra canınızı sıkabilir.

Konuştuğunuz ve dertleştiğiniz insanlara biraz daha dikkat edin. Canınız sıkkın ve bunu paylaşmak istiyor olabilirsiniz. Ama sonra bu anlattıklarınızı bir başkasından duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızda kendinizle, barışık olmanın ötesinde bir ilişki içindesiniz. Kendine hayran biri olarak betimlenmeniz, sizin için eleştirel bir anlam taşımıyor gibi. Bugünler içinde bazı tanışmalar, sizin için oldukça anlamlı olabilir. Kısa gezintiler genel motivasyonunuzu arttıracak. Aile içinde, fazla dert etmemeniz gereken anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

15 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Perşembe gününün ilk etkili enerjisi saat 06:34 Ay-Uranüs arasında gerçekleşiyor. Her insanla gayet rahatlıkla iletişimde ve bağlantılarda bulunmanızı sağlayıcıdır. Eğitim ve çalışma hayatınız, organize işler ve toplumsal konularda yenilikçi fikirlerinizle adınızdan söz ettirebilirsiniz. Saat10:32-13:12 arasında Ay-Boşluktadır. Özgür hareket etmenin önüne geçen durumlar sizi rahatsız ettiğinde, güven duyduğunuz bir arkadaşla sohbet etmek gayet faydalıdır. Sakin ve kontrollü etmemiz yararlıdır. Rutin işlerimize ağırlık vererek bu süreyi değerlendirebiliriz. Saat 12:10 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, gelişimin işaretçisidir. Ailevi meseleler, planlamalar, yapılacaklar tekrar gözden geçirilir ve toparlanır. Kendinizi gayet açık ve net bir şekilde ifade edersiniz. Kararlar alırsınız ve bunları uygularsınız. Saat 13:12 Ay-Balık burcu seyir etkinliği bize, -Hayattan memnun olmak istiyorsan, çelişkilerinden, endişelerinden kurtul, gereksizleri artık ayıkla ve huzur bul diyor. Kendine güvenmenin önemini hatırlatırken aynı zamanda gerçekçi düşünmenin de altını çiziyor. Güzel niyetli insanlarla karşılaşmamız dileğimle,

15 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni birortamına girmek için kolları sıvayabilirsin. İşteki eksiklik kendini hatırlatacak.

15 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün içinizde yaşadığınız duygusal sorunlarınıza en mantıklı çözümleri bulabileceğiniz ve bütün iç sıkıntılarınıza derman olabileceğiniz şifalı bir gün. Kendinizle başbaşa kalabildiğiniz bugün, her şeyi daha iyi anlayabilecek sorunların içerisine girerek oradaki çözümleri daha kolay bulabilecek ve en önemlisi kendinizi ve yaşadıklarınızı daha iyi kavraya bileceğiniz özel bir gün. Artık her şeyin nedeni gözünüze daha net görünüyor olacak. Zaten hayatın amacı da burada saklı değil midir? Kendimizi tanıdıktan sonra yaşam daha da kolaylaşacaktır, merak etmeyin.

15 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün 10:32 ile 13:11 arası boşlukta. Öğle saatlerinde yeni işlere başlamak yerine mevcut işlerinizi toparlamalısınız. İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için yorulacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizde daha kabullenici davranacağınız süreçten geçiyor olabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kısmetlerinizi karşıdaki kişilerden bekleyebilirsiniz.

15 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü günler sonra rahat ve huzurlu bir günü müjdeliyor sizlere, Uğraşmak zorunda kaldığınız hemen her konuda ilahi bir gücün yardımı almışçasına yaşanacak olumlu gelişmelerle huzur bulacak ve kendinizi her anlamda özgür hissedeceksiniz. Beklediğiniz sürekli ertelenen bir ödeme bugün gelebilir. Uzun zamandır uğraştığınız hukuksal bir konuyu da olumlu olarak neticelendirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise korkularınızın üzerine üzerine gitmeli ve olumlu enerjinizle isteklerinizi gerçekleştirmek için mücadele etmelisiniz. Bekar İkizler bugün karşı cinsin yoğun ilgisi sizleri bunaltabilir. Kişisel bakımınız içinde oldukça uygun bir gündesiniz.

15 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eski bir dostunuzla tesadüfen karşılaşıp heyecanlanabilirsiniz. Birlikte keyifli vakit geçirecek, eski günleri anacaksınız. Dikkatinizi bir tek noktaya odaklayabilirsiniz. Aslında zihinsel faaliyetiniz çok hızlı olacak. Çeşitli konularla aynı anda ilgilenebilirsiniz.

15 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışma hayatınızda sizi mutlu eden gelişmeler yaşanacak. Bu aralar sadece sizi rahatlatacak ortamlara ihtiyacınız olabilir. Birkaç gün boyunca hareketli olacaksınız.

15 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkiler gezegeni Venüs ile iletişim gezegeni Merkür Koç burcunda birlikte hareket ediyorlar. Bu durum sosyal ilişkilerden beklentilerinizi artıracak. Son derece dinamik konuşmalar yaparak çevrenizdekilerin dikkatini çekersiniz. Sakın iki ilişkiyi paralel yürütmeye kalkmayın, sonra ikisini de kaybedersiniz.

15 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sahip olduğunuz maddi varlıklara daha fazla önem vermeye başlayacağınız bir gündesiniz. Bunları daha iyi değerlendirmek için bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Ancak; sosyal ortamlarda, malvarlığınızı ve refah durumunuzu fazla öne çıkarmayın.

15 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 51" R
Ay
Terazi
08° 56' 56"
Merkür
Boğa
04° 34' 11"
Venüs
Boğa
24° 15' 43"
Mars
Koç
14° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 08"
Satürn
Balık
18° 01' 49"
Uranüs
Boğa
23° 26' 25"
Neptün
Balık
29° 24' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 02"
Lilith
Başak
25° 25' 60"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>