İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen gelişmeler söz konusu. Bugün haberleşme trafiğiniz hayli kalabalık olabilir. Hoş gerginliklere hazır olmalısınız.

İçtenliğiniz ve doğallığınızla bu sıralar yeni şans kapılarını aralayabilirsiniz. İşyerinizde gelişme şansınız olmadığını düşünmeniz, niteliklerinizin yanında fazla karamsarlık gibi. İnsanlarla samimi ilişkiler içinde olmanız bir dezavantaj değil.

Sorumluluklarınızın karşılığını seve, seve veren birisiniz. Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sürekli para sıkıntısı yaşamanıza neden oluyor.

Geçmiş tecrübelerinizi anımsayın. Özellikle şu sıralar her zamankinden fazla istekli olmanız gereken duygusal konularda kendinizi engelleme huyunuz, yine size zarar verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı dostlarınıza kendinizi yeniden anlatma çabası içine girebilirsiniz. Onlarda sezdiğiniz, size dönük bazı yargıları kabullenemiyorsunuz. Son günlerde edindiğiniz bazı izlenimler, bir akraba ilişkinizde problemlere yol açabilir. İleri derecede ilgi duyacağınız bazı duyumlar söz konusu ve bunları hiç ummadığınız birinden alacaksınız.

11 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar gününe, saat 05:05 Ay-Satürn kavuşum etkisinde başlıyoruz. Başkalarıyla parasal yöndeki bağımız bir miktar sıkıntı yaratabilir. Birilerine ihtiyaç duyabiliriz veya destek bekleriz. Bu durumdan asla memnun değilizdir. Bize karşı samimi davranılmıyor gibi hissederiz. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, planladığımız işlerde zorlanabiliriz. Finansal açıdan durumun sıkışıklığı, bazı kişilerin yardımcı olmayışı, bizi anlamamakta ısrar etmeleri sonucu yoruluruz. Laf anlatmaya çalışırız ancak anlamazlar. Bu saatlerde bir şeyler umduğunuz gibi gitmediğinde ara verin ve şöyle bir rahatladıktan sonra tekrar gözden geçirin. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, ilişkimiz,hayatımız, işimizden elde ettiğimiz kazancımız, hedefimizi gerçekleştirme, organizasyon ve arkadaşlarımızla birebir ilgili konular üzerinde bizi bir hayli hevesli kılıyor. Yeniliklerde bulunmak, uygulamaktan yanayız. Çabucak karar vermekten yanayız. Sabırlı davranmamız pek mümkün değil. Ben derim ki, bu konularda birkaç gün düşününüz. hevesiniz kaçsın diye söylemiyorum bunları. Sadece önünüze ardınıza iyice bakmanızı istiyorum dostlarım. Saat 14:56 Güneş-Pluto görünümü, güçlü görünmek niyetinde olan bireyin parasal konularda son derece dikkatli olmasını sağlar. Zaten böyle bir enerji altında kişi ister istemez, nereden ne kazanabileceği ve bununla ne gibi işler yapabileceğini kafasının içinde kurgulayabilir. Amaç: kimseye eğilmeden işlerini yoluna koymak. Burada benim tavsiyem planlarınızı, dış dünyadaki şartlara göre gözden geçirmenizdir. Bazı alacaklarınızı tahsil etmenin yolu, hakkınız olanın peşine düşmek ve tereyağından kıl çeker gibi elde etmektir. Sözler ve tavırlarınız, çıkarlarınızı korumanızda size yardımcıdır. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, bir yandan ciddi şekilde ilişkinizi, mali durumunuzu, diğer yandanhayatınızla ilgili konuları şöyle bir gözden geçirebilirsiniz. Ancak her iki konuda da, ne karamsar olalım ne de gerçekleri göz ardı edelim. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

11 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni tanışacağın insanlarla özelini hemen paylaşmamanda fayda var. Bir çalışma planı hazırlayabilirsin.

11 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündeminiz dahilinde bugün kısaseyahatlerine çıkabilir ve yoğun bir çalışma temposu içine girebilirsiniz. Aynı zamanda eğitimle ilgili beklentilerinizi gerçekleştirmek adına fikirlerine güven duyduğunuz kişilerden önemli destekler alabilir ve onların yönlendirmeleri doğrultusunda akademik anlamda bir eğitim programına dahil olmak isteyebilirsiniz. Sizin için belki kısa sayılabilecek bir seyahatten dönüşte nitelikli bir yolculuk yaptığınızı sonradan anlayabilecek şeyler yaşamanız mümkündür.

11 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

11 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizler için oldukça tempolu iletişimin yoğun geçeceği bir gündesiniz. İş hayatınızda ki görüşmeler birebir ilgilenmek zorunda olacağınız işlerle zamanla yarışabilirsiniz. İyi bir organizasyon yapar yapmanız gerekenleri akıllıca değerlendirirseniz gün sizin için daha kolaylıkla geçecek ve zevkli bir hale gelecektir. Özel yaşamınızda ise karşı cinsin yoğun ilgisi birlikte olduğunuz insanın alakası sizleri memnun edecek. Özellikle yeni bir ilişkinin içinde olan İkizler, Karşılıklı sevgi ve anlayışın tadına vararak özel hayatın yaşama bakış açınızı nasılda olumlu yönde değiştirebildiğinin farkına varacaksınız….

11 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle, sevdiklerinizi bir araya getirebilirsiniz. Bugün söylediklerinizle yaptıklarınız bir olmayabilir.

11 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim partnerinizle aranızdaki tüm köprüleri yıkabilir. Aman dikkat ani ve sarsıcı durumlar ve diyaloglardan kaçının. İkilemler ortasında kalmak sizi rahatsız eder. Fazla enerjiyi spor yaparak üzerinizden atabilirsiniz.

11 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlardan ve onların bakışlarından uzak kalmak isteyeceksiniz. Yakın ilişkilerinizi de aynı şekilde gözlerden uzak yaşamaya eğilim gösterebilirsiniz. Dış dünyadan tamamen çekilip de kendinizle başbaşa vakit geçirmek istemeniz de mümkün olabilir.

11 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 30' 35" R
Ay
Yay
28° 55' 55"
Merkür
Koç
16° 17' 54"
Venüs
Koç
28° 34' 12"
Mars
Balık
28° 12' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 52"
Satürn
Balık
16° 23' 59"
Uranüs
Boğa
22° 14' 05"
Neptün
Balık
28° 50' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 50"
Lilith
Başak
23° 07' 08"
True Node
Koç
15° 26' 00"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>