İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel olarak olumlu etkiler altında kalacağınız ve kendinizi iyimser hissedeceğiniz bir gündesiniz. Hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilir ve ilginç bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bugün yeni kararlar almak ve aldığınız kararları hızlı bir şekilde uygulamak için uygun etkiler altında olacaksınız. Ancak bu konuda değer verdiğiniz kişilerin fikirlerini almalısınız.

Parasal konularda bugün oldukça dikkatli olmalı ve gözünüzü dört açmalısınız. Maddi konularda karşınıza küçük bazı imkanlar çıkabilir ancak bunları iyi değerlendirmeniz durumunda sonuçlar son derece olumlu olacaktır.

Bugünyaşamınızda disiplinli çalışmalarınız sayesinde başarılı olabileceğiniz etkiler altındasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Komşuluk gibi ilişkilerde küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Bu ilişkilerde, kendinizi hiç ilginiz olmayan problemlerin başında bulabilirsiniz. Yakın geçmişte yaşadığınız olayın etkisinden kurtulmalı, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz. Son günlerde incinmeye çok hazır görünmeniz, dostlarınızı size karşı belli bir hassasiyet göstermek durumunda bırakıyor.

13 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 01:44 Ay-Kova burcu geçiş etkinliğinde Salı gününe adım atıyoruz. Yolculukları işaret eden bu enerji, değişime olan ihtiyacımızı vurguluyor. Dostluklara önem vereceğiz, özgür olmak isteyeceğiz. Kısıtlanmaya, zorlanmaya gelemeyiz. Saat 15:39 Venüs-Satürn görünümü, sosyal hayatı biraz kısıtlıyor. Duygularımızı göstermekte, çevremizle bağlantı kurmakta zorlanıyoruz. Bu bir yorgunluk, keyifsizlik, isteksizlik halidir. Her ne kadar aktif bir kişi olsanız da, bu saatlerde yavaşlarız, durgunlaşırız, hatta gerginleşebiliriz. Kimsenin sizi zorlamasına tahammülünüz yoktur. Mesafeli davranırsınız. Finansal konularda sıkışıklığı gidermek, rahatlamak arzunuz yükselir. Bu saatlerde önemli kararlar vermemekte yarar var. Borç-alacak işlerinde tedbirli olunuz. Saat 18:20 Ay-Venüs görünümü, özel biri olduğunuzu düşünmenizi, kendinize daha fazla özen göstermenizi sağlıyor. Saat 23:06 Güneş-Jüpiter görünümü, elden geldiğince iyi niyetli olmaya ve insanları anlamaya çalışırız ve başkalarından da bunu bekleriz. Hakkımız olanın verilmesi, gelişmelerin umduğumuz şekilde olması tüm dileğimizdir. Zorlayıcı etkenlerle mücadele etmek ve başarıya ulaşmak için moral desteğine ihtiyacımız vardır. Duyarlılık ön plandadır. Anlayışsız ve sadece kendini düşünen kişilerle aramızda mesafe koyarız. Bize olumlu yaklaşıldığında bu mesafe ortadan kalkacaktır. Ufak tefek sağlık problemleriniz bu saatte artabilir ancak çok önemli bir probleme neden olmaz.

13 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ortamında birilerinin işten çıkarılması söz konusu olabilir. Bu durum seni çok endişelendirecek.

13 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal çevreniz üzerinden alacağınız desteklerle kendinizi toplumda daha iyi bir yerde hissedebilir ve kendinize olan güveniniz daha da artabilir. Kuracağınız güçlü iletişimler sayesinde geleceğe yönelik güzel planlar yapabilir ve bunun için farklı çevrelerden destekler alabilirsiniz. Niyetiniz tam olduğu takdirde gücünüz her zaman vardır. Sizler kafaya bir kez koydu mu ikinci planı devreye sokabilen ileri görüşlü insanlarsınız. Bu nedenle atacağınız adımlara dikkat etmeli ve dostlarınızı çok iyi seçmelisiniz. Çünkü sizin değerinizi en iyi bilen kişiler size en iyi tanıyan kişilerdir.

13 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yurtdışıyla bağlantılı konularda yeni haberler alabilir, yabancı kişilerle tanışabilirsiniz. Tatil planları yapmak için de uygun bir gündesiniz. Farklı fikirlere açık olduğunuz, öğrenme merakınızın çok arttığı bu günde farklı konularda kaynaklar okuyabilirsiniz. Sizi kişisel olarak geliştirecek ilginç ve öğretici olaylar karşınıza çıkabilir.

13 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık problemleri olan İkiz'ler olumlu haberler alabilir ve rahatsızlıklarınızdan tamamen şifa bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizin bir davanız varsa ve hakkınızı arıyorsanız olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın bireysel sorunlarının suçlusu sizmiş gibi davranması ona olan sabrınızı şiddetli bir öfkeye çevirebilir! Bekar ve birlikteliği olmayan İkizler ise sürpriz teklifler itiraflarla şaşırabilirsiniz.

13 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

13 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde bulunacağınız ortamlarda güzel şanslara ve fırsatlara sahip olacaksınız. İşlerinizin karşılığını görebilirsiniz. Bazı arkadaş ilişkilerinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

13 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Herkese laf anlatmaktan kendinizi yorgun hissedeceksiniz.Sonunda da karşınızdakilerin sizi anlamadığını düşünüp, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz Bu fikirlerden zihninizi arındırıp, bildiğiniz doğru yolda ilerlemeye devam edin. Arkadaşlarınızla dinamik aktivitelere katılıp kafanızı dağıtmakta yarar var.

13 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle oldukça keyifli vakit geçirmeniz mümkündür. Bazı arkadaşlarınızı veya çok iyi anlaştığınız akrabalarınızı yanınıza alıp kısa bir seyahate çıkmanız veya gezmeye gitmeniz, günün ana konusu olabilir.

13 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 50' 53" R
Ay
Yay
20° 04' 00"
Merkür
Koç
16° 09' 46"
Venüs
Koç
27° 43' 53"
Mars
Balık
27° 40' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 23"
Satürn
Balık
16° 20' 17"
Uranüs
Boğa
22° 11' 46"
Neptün
Balık
28° 49' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 30"
Lilith
Başak
23° 02' 36"
True Node
Koç
15° 28' 14"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>