İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili bazı bakışları, çekemezlik olarak değerlendirmeniz gerekmiyor. Onun da aynı duygular içinde olduğu çok açık. Duyulan özlem, birtakım çabalarla, kavuşma gününü yaklaştırabilir.

Bugünlerde arayışlarınızı erteleyebilir, yeni doyumlarla daha huzurlu bir ortama kavuşabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız, daha çaplıilişkilerini gerektiriyor.

Özenli harcamalarla yakın bir zamanda düze çıkacaksınız gibi görünüyor. Öte yanda küçük bir umudunuzda da biraz hayal kırıklığı görünüyor. Paylaşmacı, dayanışmacı birisiniz.

İyimser beklentilerinizin altında biraz cesaretsizlik var gibi. Uyarılmanız için çok yeterli sinyaller alıyorsunuz. Ama konuyla ilgili hareketsizliğiniz devam ediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anıların sizin için fazlaca değer taşımadığı yönündeki suçlamalar, dönüp bakmaya ve ciddiye alınmaya değer gibi görünüyor. Gelecekle ilgili planlarınız arasından biri, yakında bir umut olarak ilk ışıklarını verebilir. Yakında gönlünüzü ısıtacak bazı haberleriniz var. Dikkatli adımlar atmalı, bütün dikkatinizi toplayıp ikili ilişkiler içine öyle girmelisiniz..

17 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 17 Ocak saat 05:17 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, maddi konularda bütçenizin ciddi biçimde ele alınmasını sağlıyor. Bu meselelere odaklanarak, uygunve kazanç yöntemleri, girişimlerinde bulunabilirsiniz. Çevrenizdeki yakın bulduğunuz kişilerle finansal konularda görüşmeler olabilir. Eğitiminize ağırlık vererek, hem çalışıp hem okuma gündeminizde yer alabilir. Duygusal düşünmekten ziyade, ciddiyetle olayları değerlendirmek bu Yeniayda önem taşıyor. Eğer yeni birveya projeniz varsa, kredi-yatırım ve çevre değişikliği gibi konularda adım atmak istiyorsanız, miras-hukukla alakalı işleriniz varsa, bu Yeniayda tam olarak ne yapacağınıza karar verebilirsiniz. Başkalarından maddi-manevi anlamda size destek olmalarını, olgunlukla yaklaşımda bulunmalarını beklersiniz. Bu Yeniay, yeni bir yolun, kendinizi ifade ederek yeteneğinize göre bir tercihte bulunmanın da işaretçisi olacaktır. Yeniayın hepimiz için sağlam ve uzun vadeli başarılara işaret olması dileğimle,

17 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündemindeki konularla ilgili endişeler sağlığını olumsuz yönde etkileyebilir. Baş ağrılarına dikkat!

17 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlık kararlarla yaşamınızda uzun süredir yükümlülük haline getirmiş olduğunuz konuları tehlikeye atmayın. Bu sorumluluklar sizlere başarı olarak geri dönecektir. Ofis ortamında agresyon ve dedikodulara karşı dikkatli olun. Sağlığınızla ilgili de bir enfeksiyon veya bulaşıcı hastalıklar riskine karşı tedbirli davranmanızda fayda var.

17 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe içinde olduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki sorumluluklarınız sizi krize sokabilir. Finansal konularınızla dikkatli olmalısınız. Ticari görüşmelerinizi sonuca bağlamakta zorlanabilirsiniz. Teknik konularla ilgili sorumluluklarınız aratabilir. Öğleden sonra yolculuklar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

17 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabah saatlerinde meydana gelen yeni ay psikolojik açıdan etkili bir dönüşüm sürecinin başladığına işaret ediyor. İlişkilerde eski kalıpları terk etmek, yeni bir yaklaşım belirlemek gerekebilir. Arkadaşlık ilişkilerinde ise beklenmedik gelişmelere dikkat etmelisiniz.

17 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dostlarınız ve arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak olacak. Başarılı organizasyonlar yapabilir, sevdiğinizle birlikte davetlere katılabilirsiniz. Enerjiniz yüksek istekleriniz olumlu. Son derece esprili ve neşeli bir tutum içinde bulunacak, çevrenizdekileri etkileyeceksiniz.

17 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

 Sevdiğiniz insanın veya eşinizin para durumuyla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Parasal konularda önemli kararlarınızı ve anlaşmalarınızı bu tarihten sonra yapmaya bakın.

17 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Oğlak burcunun 26 derecesinde Yeni Ay meydana geliyor. Yeni birya da ortaklık kurmak ya da ortaklıktan çıkma zamanı gelmiş çatmış. Daha fazla süreci öteleme durumunuz olmaz. Riske girip sorumluluklarınızla başarı elde edersiniz. Çalışmak koşuluyla istediğiniz hedeflere ulaşabileceğinizi anlama zamanı.

17 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dinlenmek isteyebilirsiniz. Bunun için gerekli olan sakin ortamı bulmakta zorlanmayacaksınız. Bazı işleri şimdilik gizli tutmak, size daha avantajlı gözükebilir. Bu sayede kafanızdaki düşünceleri sükunet içinde tartabilirsiniz.

17 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 41' 11" R
Ay
Koç
12° 31' 29"
Merkür
Koç
19° 57' 17"
Venüs
Boğa
07° 40' 53"
Mars
Koç
03° 54' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 02' 14"
Uranüs
Boğa
22° 39' 32"
Neptün
Balık
29° 04' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 39"
Lilith
Başak
23° 56' 21"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>