İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı son zamanlarda kırıcı sözler söylüyorsunuz. Onu kaybetmekten korkuyorsanız sözlerinize biraz dikkat etmelisiniz. Sevgiliniz bu tip davranışlarınızı hak etmiyor.

Tatil dönüşü henüz çözüme ulaştıramadığınız birtakım işleriniz için endişe etmeyin. Sorunları büyütmeyin ve amirinizle ya daarkadaşlarınızla olayları çözümleme yoluna gitmelisiniz.

Bu sıralar harcamalarınızı çok kısıtlıyorsunuz ve olayı cimrilik boyutuna getirdiniz. Kendinizi bu kadar sıkmayın ve harcamalarınızdan gerektiği kadar kısıtlamalarda bulunun.

Davranışlarınızda genelde kontrollüsünüz fakat bazen kontrolünüzü yitiriyorsunuz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir aile bireyinizle, ailenin öteki bireylerine bir sürpriz hazırlığı içindesiniz. Bugünlerde yapmayı kararlaştırdığınız bu sürpriz, bir şeyleri düzeltmeye yönelik gibi görünüyor. Herkesin çekingenlik gösterebileceği veya çok rahat davranabileceği durumlar olabileceğini kavrayamıyor, boş yere sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu yüzden zaman, zaman yaşadığınız çekingenlik nedeniyle sizi ulaşılmaz bulanlar da var.

17 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Ay-Aslan burcu geçişi bayramın ilk gününün,  etkili enerjisidir. İletişimsel olarak kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğiniz, çevrenizle becerikli bir şekilde bağlantılar kurabileceğiniz bir gündesiniz. Size yardımcı olan bu güçlü ışık, kendi kendinizin efendisi olmanızı sağlıyor. Bu güven duygusunun altı hiç de boş değil. Gerçekten siz popülerliğinizle herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz. Hangi konuda güçlü ve hangi alanda zayıfsınız bunun farkında olarak  doğru girişimlerde bulunabilirsiniz.  Gerekhayatında,  gerek çevrenizle olan irtibatınızda  ve gerekse ev sınırlarınız  içinde kendinden emin tavırlarınızla ilgiyi üzerinize kolaylıkla çekebilirsiniz. Kullandığınız sözcükler ne kadar zeki, enerjik, hevesli ve iyimser biri olduğunuzun göstergesidir. Duygularınızı dile getirmenin kolay olduğu bir gündeyiz. Sevmek ve sevilmek istiyoruz. Olumlu düşünmeye ve hayatı güzel yanlarıyla hissetmeye gayret ediyoruz. Bugün özel görüşmelerde özgüven duygumuz, bize bazı kapıları açmamızda kuvvet olabilir. Karşımıza çıkabilecek fırsatları değerlendirme anlamında gücümüz gayet yüksek. Dağılmadan işlerimizi yapabilmek, yapıcı ve direkt yaklaşım tarzımızla başkalarıyla kucaklaşmak, anlaşmak anlamında Ay-Aslan burcu seyri günün olumlu geçmesinde size yardımcıdır. Bir gülüş, bir içten söz ve hepimizi  mutlu edecek hoş gelişmelerle dolu,  nice Bayramlar geçirmemiz dileğimle,

17 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklıklar konusunda beklemenizde yarar var. Bugün, bazı dostlarınızın sizden destek beklediğini görecek ve yardım etmek isteyeceksiniz. Atılımcı ruhunuzu ortaya koyarken, size kazandıracağı avantajları da düşünmelisiniz. Karşı tarafın, yapacağı hataların sorumluluğunu siz, yüklenmek zorunda kalabilirsiniz. Dikkatli olun.

17 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, ailenizi veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği birkaç haftalık sürece giriyorsunuz. Bu dönemde herkesi mutlu etmenin zor olduğunu hatırlamalı ve ne olursa olsun kendi istek ve ihtiyaçlarınızı arka planda bırakmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay, olumlu, enerjik, keyifli aktivitelere zaman ayırmak isteyeceğimiz, aile ve arkadaş ziyaretleri yapabileceğimiz aktif bir güne işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Herkese tüm sevdikleriyle birlikte iyi bayramlar…

17 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilir, meslek grubundan arkadaşlarınızla organizasyonlara katılabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak, kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda aksayan işlerinizi alacağınız desteklerle bitirebilme fırsatı elde edebilirsiniz.

17 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığı işte görselliğin ön planda olduğu İkizler yeniteklifleri için uygun bir zaman içerisindesiniz. Hayallerinizin peşinden gitmelisiniz.

17 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevrenizle iletişim konusunda zorlanabileceğiniz, sosyal etkinlikler, davetler ve organizasyonlarda yer alabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, parasal konular ve arkadaşlarla iletişimde daha anlayışlı olmanız gereken bir enerji hakim olacak.

17 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı işleriniz öne çıkabilir. Kendinizden daha çok yakın çevrenizdeki insanlar için uğraşabilirsiniz. Parasal konularda güzel gelişmeler içinde olmanıza çok az zaman kaldı.

17 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınız, arkadaşlarınızla iletişimde baskıcı, manipülatif,  eleştirel olmamaya özen gösterin. Sizlere bir takım eleştiriler geliyorsa bunları dinlemeye çalışın ve haklılık payı olup olamayacağını bir düşünün. Dostlarınızla aranızda iletişim kazaları meydana gelebilir.  Finansal konularla ilgili krizler yaratmak yerine kriz çözücü noktada olmaya gayret gösterin.

17 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

17 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>