İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı son zamanlarda kırıcı sözler söylüyorsunuz. Onu kaybetmekten korkuyorsanız sözlerinize biraz dikkat etmelisiniz. Sevgiliniz bu tip davranışlarınızı hak etmiyor.

Tatil dönüşü henüz çözüme ulaştıramadığınız birtakım işleriniz için endişe etmeyin. Sorunları büyütmeyin ve amirinizle ya daarkadaşlarınızla olayları çözümleme yoluna gitmelisiniz.

Bu sıralar harcamalarınızı çok kısıtlıyorsunuz ve olayı cimrilik boyutuna getirdiniz. Kendinizi bu kadar sıkmayın ve harcamalarınızdan gerektiği kadar kısıtlamalarda bulunun.

Davranışlarınızda genelde kontrollüsünüz fakat bazen kontrolünüzü yitiriyorsunuz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir aile bireyinizle, ailenin öteki bireylerine bir sürpriz hazırlığı içindesiniz. Bugünlerde yapmayı kararlaştırdığınız bu sürpriz, bir şeyleri düzeltmeye yönelik gibi görünüyor. Herkesin çekingenlik gösterebileceği veya çok rahat davranabileceği durumlar olabileceğini kavrayamıyor, boş yere sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu yüzden zaman, zaman yaşadığınız çekingenlik nedeniyle sizi ulaşılmaz bulanlar da var.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 08:04 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, fiziksel ve ruhsal açıdan bizi rahatlatıcı ve huzur verici olana yöneleceğiz. Zevklerimize düşkünlüğümüz artarken, rahatımızı bozmadan günü geçirmekten yanayız. Günlük aktivitenin özünde, geleceğe güvenle bakma arzusu bir hayli yüksek. Eldekini çoğaltmak ve duygusal konularda sağlam olarak yere basmaya dikkat ediyoruz. Saat 17:33 Venüs-Neptün zorlu görünümü, dış dünyada kendinizi sunuş biçiminiz, kabul ettirmeniz, hataya düşmeden doğru kararlar verebilmeniz anlamında dikkatli olmanız ve bastığınız yeri bilmeniz gerektiğinin işaretidir. Eğer mesleki anlamda doyuma ulaşmak, zirveye ulaşmak istiyorsanızseçimlerinizde yeteneklerinizi ve tecrübenizi mutlaka gözden geçiriniz. Günün akımlarını ve gelecekteki gelişmeleri takip ediniz. Acele kararlar vermeden önce iyice düşününüz. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşam alanında değişiklik yapmak isteyebilirsin. Sosyal hayatındaki yoğunluğun seni zorlayabilir.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize değer veren organizasyonlar yapmak size iyi gelecektir.Yakın çevre dostluklarınızla iletişiminiz sizi biraz olsun motive edecek.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Ticari konularda destek alabilirsiniz. Gençlerle ilgili konulara zaman harcayabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı konuları düzeltmek için çaba sarf edebilirsiniz.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar İkizler burçları hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz. İş hayatınızda sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır bu aralar. Daha sakin kalmanızda fayda var.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanındaki net olmayan koşullar, kişisel ilişkilerinizde sizi yanıltabilir. İş alanlarınızdaki bir insanın sizi yanılttığına şahit olabilirsiniz.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü Ay'ın Boğa burcuna yerleşmesiyle ailenin kazançlarını yönetmek, arka plana attığınız gündelik işleri tamamlamak, çalışanlarınızın temel ihtiyaçlarına cevap vermek için çaba sarf etmekle vakit geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda beklentilerinizi daha derinden sorgulamak ve bu konuda bilinç altınızdaki farkındalıkları keşfetmek mümkün olur.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

17 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>