İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir. Karar vermek ve harekete geçmek için uygun günde değilsiniz. Sevgiliniz sizi alttan almak zorunda kalabilir.

İşyerinizde yeni fikirler üretiyorsunuz ve bunları ayrı ayrı değerlendiriyorsunuz. Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalısınız. Gün içinde bir fikir münakaşası yapabilir ve sinirsel gerilimler yaşayabilirsiniz.

Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza bugünlerde çok dikkat etmelisiniz.

Yeni diyaloglara girmek için olumlu bir gündesiniz ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Derin özlemleri giderme günleri. Bu özlemlerde kaderci avunmalarla, birtakım pişmanlıkları örtmeye çalışacaksınız. Kendinizi yenileme niyetlerinizin önünde kendini gizleyen engelleriniz var. İyi anlaştığınız kişilerle yeni düşüncelere, yeni niyetlere yönelebilirsiniz. Aile ilişkileriniz üzerindeki korumacılığınız, bazı kişilik gelişmelerini önleyebilir.

18 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar gününe saat 13:19 Ay-Satürn görünümüyle adım atıyoruz. Sabah itibariyle bu enerjinin etkisini hissederiz. Parasal sıkışıklığa çözüm bulmaya çalışırız. Bir şeyleri halledebilmek, ilerlemek için mücadele veririz. Saat 21:23 Ay-Kuzey düğüm görünümü, toplumsal hayatta kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi, duygularımızı net bir şekilde ortaya koymamızı, haksızlıklarla mücadele etmemizi sağlıyor. Çevremizle bağımız gayet güçlü. İşlerimizi yoluna koyarak, planladığımız şekilde hareket ederek ilerleyebiliriz. Her konuda gelişimden yanayız. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yükselmene engel oluşturan konularda eğitim alıp bu eksikliği kapatmak isteyeceksin.

18 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerinizde bazı haksızlıklara maruz kalabilir ve kendinizi hak etmediğiniz şekilde duymanız sizi öfkeli bir hale sokabilir. Bu haksızlıkların nedeni belki de sizin şimdiye kadar sürdürdüğünüz yanlış iletişim sistemi olabilir. Bu nedenle önce hatayı kendinizde aramalı nerede yanlış yaptığımızı tespit etmeli ve sonrasında karşı taraf hatalı ise ona hatalarını açık yüreklilikle belirtmeliyiz. Yine içimizde biriken ve sebebini tam olarak bilemediniz şüphelerle karşı tarafı yargılama içerisine girmemeli ve ilişkinizi zedeleyecek bu tür şüphelerden emin olmadığınız sürece kendinizi korumayı bilmelisiniz.

18 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve sosyal konular için yeni nedenler bulabilirsiniz. Hedeflerinize daha pozitif bakabileceğiniz, kendinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz.

18 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sezgileriniz olağanüstü yoğundur ve gördüğünüz rüyalar yol göstericidir sizler için. Rüyalarınızı önemseyin hatırlayabildiğiniz kadarını not edin ve gördükleriniz araştırarak yorumlamaya çalışın. Fiziksel çekiciliğinizin her geçen gün arttığı özel zamanlardasınız bekar İkiz'ler karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacak ve sürpriz teklifler alacaksınız. Bugün kişisel bakımınız için oldukça uygundur diyete başlayabilir cilt ve saç bakımı yaptırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelin ve haftanın yoğun stresini keyifli paylaşımlarda bulunarak üzerinizden atın.

18 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir yeni ay meydana geliyor. Bu yeni ayhayatınızda ve kariyerinizde yeni başlangıçlara işaret edebilir. Yeni planlar, projeler gündeminize gelebilir. Görev ve sorumluluklarınıza dair yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

18 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mars'ın burç değiştirmesiyle birlikte banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız.

18 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Savaş ve cesareti temsil eden Mars, 17 Mayıs'a kadar Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde dişler, kemikler, eklemler, diz, cilt ve saç hassaslaşabilir.Yaşlıların sağlık konularıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Aileyi ilgilendiren miras ve yatırımlarla ilgili aktif kararlar alma süreci içinde olabilirsiniz. Kurumsal birimlerde çalışan yöneticilerle iletişiminiz artacaktır.

18 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kafanızın karışacağı bir gün olabilir. Gerçekçi bakış açısını kıaybetmemeniz gerekecektir. Bunun yanında, çevrenin ifade ettiklerini doğru biçimde anlamaya çalışın ve birşeyleri ifade ederken de, ifade şeklinizin yeterince açık olmasını sağlayın.

18 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 49' 24" R
Ay
Koç
29° 46' 35" R
Merkür
Koç
20° 51' 48"
Venüs
Boğa
09° 07' 36"
Mars
Koç
04° 48' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 09"
Satürn
Balık
17° 07' 58"
Uranüs
Boğa
22° 43' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 30"
Lilith
Başak
24° 04' 10"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>