İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kafa karışıklığınızı yok edebileceğiniz yanıtları sadece partnerinizden alabileceksiniz. Bugünlerdeki yenilikçi söylemleriniz, bazı kuşkucu yorumları da beraberinde getiriyor.

Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo, her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. İşlerinizdeki sallantılar geçici. Panik yapmanız hiç gerekmiyor.

Bir alacağınızı tahsil etmek için çok uğraşıyorsunuz. Ama bu ilişkideki beklenmedik gelişmeler işi daha da zora sokabilir. Sert çelişkiler ciddi bir para kaynağınızı ortadan kaldırabilir.

Bugünlerde hiç hazır olmadığınız yükümlülükler üstlenmek durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaş ilişkinizdeki aile içi problemler, aileye yakınlığınız nedeniyle sizi doğrudan ilgilendiriyor. Ama bu ilgiyi kesmek zorunda kalacaksınız. Birtakım konularda kendinizle yeniden tanışabileceğiniz bir gün. Bugün, beklemediğiniz sürpriz hoşluklarla büyük bir koşuşturma içine girebilirsiniz. Bu koşuşturma. size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek.

18 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 04:55 Ay-Neptün olumlu görünümü, bir yandan ciddi şekilde ilişkinizi, mali durumunuzu, diğer yandanhayatınızla ilgili konuları şöyle bir gözden geçirebilirsiniz. Ancak her iki konuda da, ne karamsar olalım ne de gerçekleri göz ardı edelim. Hangi alanda ilerlemek istiyorsanız bu konuda eksikleriniz var mı, bu yola çıktığınızda engellerle karşılaşsanız bile hiç etkilenmeden ilerlemeye devam edebilir misiniz? Bu soruyu kendinize mutlaka sorun. Boş ümitlerin, düşlerin peşinden koşmamanız gerektiğini söylüyor. Saat 12:02 Ay-Jüpiter görünümü, ciddi ve oldukça hesabi şekilde meseleleri ele almanızı sağlıyor. Güvenlik, sağlamlık, istikrar ilkeleri çerçevesinde düşünmektesiniz. Paranızı nereye yatırdığınız, kimlerleyaptığınız, ailenizin durumu, geleceğinizle ilgili konularda bir hayli titiz düşünebilirsiniz. Saat 16:57 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Olur olmaz yere korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Gün boyu bizi mutlu edecek güzelliklerle buluşmamız dileğimle,

18 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğlen saatlerinde bir haber alman gündemini değiştirebilir. Sorumlulukların seni yoracağa benziyor.

18 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş ve eşin parasıyla alakalı konularda bazı fikir uyuşmazlıkları orta yolu bulamamanıza neden olabilir. Aldatma ve aldatılma gibi konularda vicdanınızın sesini dinleyeceksiniz.

18 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak sizde endişe yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızdaki stresler sizi yorabilir. Ortak işlerinizde çalıştığınız kişilerle planlama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden harekete geçirebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Parasal konularda sabırlı olmanız gerekebilir.

18 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizin ihtiyaçlarını karşılamakla ilgileneceğiniz bir gün sizi bekliyor. Özellikle yaşlı akrabalarınız için ufak tefek tamirat veya alışveriş işleri yapabilirsiniz.

18 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

18 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ve yaşadığınız olayları yeniden yapılandırmaya ihtiyacınız olabilir. Gücünüzü yeniden elde etmek istiyorsunuz. Unutmayın, bazı konuların karşınıza gelmesi tesadüf değil.

18 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa başkalarının maddi birikimleriyle ilgili önemli başlangıçlara girişebilir, başkalarının parasını yönetebilirsiniz. Sağduyulu ve hesaplama üzerine ciddi ilerlemeler sağlayabileceğiniz fırsatlara sahipsiniz. Harcamalarınızda hesaplı davranabilirsiniz. Borç, kredi ve vergilerin bütçenizi aşması durumunda ruhsal baskı hissetmeniz olasıdır. Mesleki alanınızdan birisiyle beklemediğiniz şartlarda bir flört evresinin içine çekileceğiniz bir süreç deneyimleyebilirsiniz. Bu durum için iki günlük ilginç bir gökyüzü potansiyeline sahip bulunacaksınız.

18 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

18 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 31" R
Ay
Terazi
14° 39' 23"
Merkür
Boğa
05° 14' 19"
Venüs
Boğa
24° 51' 05"
Mars
Koç
14° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 55"
Satürn
Balık
18° 03' 41"
Uranüs
Boğa
23° 28' 05"
Neptün
Balık
29° 25' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 27"
Lilith
Başak
25° 29' 11"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>