İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde hassas davranışlar gösterebilirsiniz. Kendinize daha fazla güvenmelisiniz. Partneriniz sizden kendi gösterdiği kadar anlayış bekliyor bunu sakın unutmayın.

Ortak yatırımlar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Başarı kazanacağınıza dair kendinize güveniniz tam. Doğru kişilerle karşılaşacaksınız ve onlarla anlaşmanız muhtemel.

Bugün, kişisel girişimleriniz konusunda cesaretli olabilir fakat harekete geçme konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Sizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda yenilikler yapmak istemeniz mümkün.

Dinlenmeye ihtiyacınız var. Kendinize bedenen çok yorgun hissediyorsunuz. Zihninizi boşaltacak uğraşılar bulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal açıdan kendinizi zayıf hissedebileceğiniz bir gündesiniz ve duygusal konularda yeni kararlar almamanız gerekiyor. Yaratıcı düşüncelerinizle bazı önemli kazançlar elde edebilir ve kendinizi her yönden geliştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirmek için uygun fırsatlar bulmak kendinizi iyi hissettirecektir.

18 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 14:04 olana dek boşlukta ilerleyecek Ay, beraberliğinizle ilgili konularda her iki kişinin de mücadeleci tavrının ve kendi isteklerine düşkünlüğünün işaretidir. Doğal olarak dikkatli olunması şarttır. Her konuda ortak hareket edilmesi ve bu sorumlulukların birlikte göğüslenmesi, kabul edilmesi gerekir. Biriniz buna hazır, diğeriniz ise hala kararsız ise, ilişkinizi tekrar gözden geçirmenizde yarar var. Saat 14:04 sonrasıhayatı, parasal konular, ilişki meseleleri üzerinde düşünmemizi sağlayacak Ay-Oğlak burcu seyri başlayacak. Bu enerji sizleri yorsa da, bütün bunlarla başa çıkabilecek kadar zeki bir burç mensubusunuz. Ortamı gerecek konuşmalar yapmaktan kaçınınız. Yerli yerine oturmayan durumlarla karşılaşırsanız bunları karamsar bir şekilde ele almayınız. İster sevgilimiz olsun ister başka biri olsun, hiç kimse bizim gibi düşünmeyebilir. Kişi bu enerji altında, bazen kendini dış dünyadan uzaklaştırır bazen de ortama uyar. Ancak sizler, pes etmeyecek kadar akıllı ve bir çıkış yolu bulacak kadar mantıklı kişilersiniz. Saat 22:26 Ay-Mars olumlu görünümü, başkalarıyla ortaklaşa yapılan işlerimizi yeni başlayacak haftada iyice takip edelim. İş hayatımızla ilgili konularda da iyi niyetimizin sınırlarını iyi çizelim. Pazar akşamının bu saatlerini dinlenerek geçirmeniz, ertesi güne daha zinde uyunmanızı sağlayabilir. Saat 23:52 Ay-Neptün olumlu görünümü, hayallerinizi güçlendiricidir. Kişi misyonu gereği, kendine en uygun yolda ilerlemek için kendine söz verir. Yanlıştan uzak durması gerektiğini bilir. Mutluluk dolu, gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Aşk konusunda, özgürlükçü yapınızdan dolayı hiç kimseye ödün vermeden yaşıyorsunuz. Bugün, güvene ihtiyacınız var.

18 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylar veya gelişmeler çok yakında, size bugünlerde göründüğünden daha farklı görünebilir. Dolayısıyla, seçeneklerinizi açık tutmanızda ve sizi kısıtlayan kararlar almamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir.

18 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir hayli enerjik olacağınız bir gün. Sorunlarınızı halletmek isteyebilirsiniz ama her konuyla ilgilenmek yerine önem sırası vererek hareket etmelisiniz.

18 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınız, tanıtımlar, çocuklarla ilişkiler, tatiller ve parasal konularda tatminsizlik, belirsizlik yaşayabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde aşk enerjisi yayıyor ve ilişkilerde, flörtlerde yeni tekliflere açık, devam eden ilişkilerde ise romantik görüşmeler gerçekleştirmeye uygun bir zaman yaşıyor olacaksınız.

18 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketlisiniz ve çevrenizdekilere hareketli bir gün yaşatacaksınız. Enerji fazlalığının sebep olacağı konsantrasyon eksikliğine ve iç gerilime dikkat etmelisiniz. Son dönemde biraz ihmal ettiğiniz sağılığıza daha fazla dikkat etmelisiniz.

18 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 40' 15" R
Ay
Terazi
08° 37' 08"
Merkür
Boğa
04° 31' 52"
Venüs
Boğa
24° 13' 40"
Mars
Koç
14° 10' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 45"
Satürn
Balık
18° 01' 43"
Uranüs
Boğa
23° 26' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 57"
Lilith
Başak
25° 25' 48"
True Node
Koç
14° 56' 35"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>