İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz ile ilgili sorunları çevrenizdeki insanlarla paylaşmanız sevgilinizin kulağına gidebilir ve bu durum sevgilinizle aranızda küçük bir tartışmaya yol açabilir. Sağduyulu davranmaya çalışın.

İş hayatına ilişkin konularda bazı iniş çıkışlar ve sorunlar yaşayabilirisiniz. Bunlar hakkında daha etraflıca düşünün. Duygularınız değişken bir periyot izleyecektir ve başarılı olabilirsiniz.

Bugün parasal konularda çevrenizdekilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz ve bu sizin için son derece tehlikeli bir durum yaratabilir. Parasal konularda kararlarınızı kendi başınıza vermelisiniz.

Yenilikler yapma isteğiniz artıyor ve küçük bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Enerjinizi doğru olarak yönlendirmeniz ve isteklerinizin üzerine gitme eğiliminiz sizin için güzel sonuçlar oluşturacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece sakin bir gün geçireceksiniz. Özellikle sabah saatlerinde kendinizi bir çok konuda isteksiz hissedebilirsiniz. Bu isteksizlik sizi işlerinizi ve randevularınızı iptal etmenize sebep olabilir. Ailenizde size çok düşkün olan ve sürekli sizin iyiliğinizi düşünen biri var. Bugün bu insandan beklemediğiniz bir yadım görebilirsiniz.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 06:19 Ay-Satürn görünümü, elimizden geldiğince nazik davranmaya çalışsak da, birileri bizi anlamamakta ısrar edince zorlanıyoruz. Saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizi ilgilendiren her konuda geleceğimizi düşünerek hareket edeceğiz. Bugünün yarınları da var sözünü bugün bir hayli önemseyeceğiz. Saat 09:56 Ay-Mars görünümü, olumlu görünümü, aşk hayatımızı canlandırıcı, hayatı güzel tarafından ele almamızı sağlayıcıdır. Sizi aktif hale getiriyor. Bütün isteğiniz özgür olmak ve dilediğiniz gibi kararlarınızı vermek. Sizi hiç kimsenin durdurmasına izniniz yok. Saat 19:04 Mars-Kuzey düğüm karşıtlığı, eyleme geçmekte ve bir şeyleri yoluna koymakta yaşanan zorlukların işaretçisidir. Mars gerilediği için bu durum geçicidir. Yolculuklarda güvenilir firmaları seçiniz. Bir yere yerleşmek, çevre değişimi gibi konuları tekrar gözden geçiriniz. Henüz şartlar olgunlaşmadığı için, beklemekte yarar var.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dışarıdan ne kadar umursamaz görünsen de sen aslında her şeyi içinde yaşamayı tercih ediyorsun. Herkese duygularını kolay kolay açıklamaktan hoşlanmayabilirsin. Senin yapına benzer biriyle tanıştığında uzak durmanın sebebi nedir? Geçmişte yaşadıkların aynısını yaşar mıyım diye geleceğe bakamazsın. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, yeni proje ve anlaşmalar yüzünü güldürecek. Elde ettiğin maddi güç, kendine olan güvenini de artıracak. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle tatile çıkmaya karar verebilirsin. Kilo problemi yaşıyorsan, özellikle abur cubur tüketimi gibi alışkanlıklarından vazgeçmelisin.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşınıza çıkan fırsatlar şimdiye kadar yapmış olduğunuz iyiliklerin meyvesi olmaya aday. Kafanızı kurcalayan birile ilgili karşınıza çıkacak teklif rahat bir nefes aldıracak gibi gözüküyor. İş hayatınızda ise prensiplerinizden ödün vermeyiniz.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Yaptığınız işlere görsellik, estetik katmanız mümkün. Sorumlu olduğunuz konuları geliştirmek, yaptığınız işe keyif katmak sizi motive edecektir. Bu konuda harcamalarınızda biraz lükse kaçabilirsiniz. Fikirlerinizi genişletmek açısından yurt dışı kaynaklarına başvurabilirsiniz.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAPMANIZ gereken angarya işler ve sorumluluklar son zamanlarda oldukça arttı. Gereksiz endişelerden uzak durmalısınız. Çok yönlü ve pozitif olmalısınız.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz gereken bugün, enerji çalışmalarından faydalanabilir, zamanınızı sakin yerlerde pozitif insanlarla geçirebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüzün aktif olduğu bir gündesiniz.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlencenize ve aşk hayatınıza yapacağınız harcamalarınız sizi hırslandırabilir. Maddi konularda kolay tepkiler vermeye yatkınsınız. Bugünsorumluluklarınızın karşılığını sağlam oluşumlarla alacaksınız. Herkesin size güveni tam.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasını ister öfke patlamalarıyla geçirebilir isterseniz de duygusal birikimlerinizi sizi anlamakta zorlandığını düşündüğünüz partnerinizle paylaşarak rahatlayabilirsiniz. Yapıcı olmak ve olayların olumlu taraflarını görmek her zaman hayatı kolaylaştırır.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

18 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 44" R
Ay
Oğlak
05° 30' 59"
Merkür
Koç
16° 25' 15"
Venüs
Koç
29° 11' 10"
Mars
Balık
28° 35' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 51"
Satürn
Balık
16° 26' 41"
Uranüs
Boğa
22° 15' 48"
Neptün
Balık
28° 51' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 32"
Lilith
Başak
23° 10' 28"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>