İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hala geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünüyorsunuz. İlişkinizin hoşunuza giden ve başarılı bulduğunuz yönlerine odaklanabilirsiniz. Böyle yaptığınızı savunsanız da sizin asıl yaptığınız zorluklardan kaçmak.

Önümüzdeki günlerde mesleki becerinizi arttıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. İş yaşamınızda uzun süredir düşündüğünüz değişiklikler için biraz daha birikime ihtiyacınız olduğunun farkındasınız.

Özel harcamalardaki kararsızlıklar devam ediyor. Yine de bu harcamaların zorunluluğuna inandığınız için bazı kısıntıları yaparken hiç zorlanmayacaksınız.

Kendinize daha dürüst davranıp daha objektif iç hesaplaşmalara yönelmeniz, son günlerde aldığınız eleştiriler karşısında daha başı dik durmanıza yardım edecek. Kafanızda yarattığınız şeyler çok gerçekçi olmayabilir ama bunları kabul edilebilir hale getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır çözümsüz görüp üstüne gitmediğiniz bir problemde, belirsizliklerin iletişim yoluyla kolayca netleştiğini göreceksiniz. Bazı planlarınızdaki değişiklerin, son zamanlarda takındığınız çekingenlikle ilgisi var. Önümüzdeki günlerde beklenmedik sürpriz gelişmeler, çekindiğiniz konularda cesaretlenmenizi sağlayabilir.

19 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:06 Ay-Merkür olumlu görünümü, eğen ilişkinizde sorunlar varsa meseleleri sakin bir şekilde konuşmanızda yarar var. Bu görünüm ayrıca arkadaşlarınızla bir araya gelme, sosyalleşme, kısa bir yolculuğa çıkma, haberleşme gibi alanlarda etkindir. Saat 06:56 Ay, Neptünle bir görünüm yapıyor. Bu görünüm düzeltmeye çalıştığınız ve işin içinden çıkamadığınız konularda sizi zorluyor. Bir yandan sorumluluklarınız var, diğer yandan yapmak istedikleriniz. Her ikisinde de başarılı olmaya çalışmak zorlayıcıdır. Saat 23:36 Ay-Jüpiter görünümü, eşimize, sevgilimize, dostlarımıza elimizden geldiğince nazik ve iyi davranmaya çalışmanın göstergesidir. Her yönüyle meseleleri ele alırız. Sadece kendimiz adına değil, başkasının da haklarını gözeterek düşünürüz. Gerektiğinde kibarca uyarılarda bulunuruz. Çocuklarımızın başarıları, sağlıklı oluşları, gelecekleri bizim için her şeyden önemlidir. Bu görünüm sizi keyiflendirici ve rahatlatıcıdır. Gönlünüz gibi güzel geçecek bir Pazar dileğimle,

19 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medya paylaşımların çok konuşulabilir. Yakın bir arkadaşının evlilik kararı almasına sevinebilirsin.

19 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve sevgi ilişkilerinde karmaşık olan konuları arka planda önemli bir araştırma yaparak çözebilirsiniz. Sosyal çevrenizden önemli destekler alabilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ortaklaşa alanda daha dikkatli olmak gerekebilir. Bugün karşınızdakilere karşı daha duyarlı durumdasınız.

19 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hukuki sorunlarınız varsa bunlar daha da karmaşıklaşabilir. Yıldızlar ertelenmiş işlerle meşgul olmanızı tavsiye ediyor. Olaylara daha farklı açılardan bakabilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

19 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemlikonularında dağınık ve biraz da enerjiniz düşük hareket edebilirsiniz. Kararsızlıklardan gün içinde uzak durmaya çalışın. Özel hayatınızda partnerinizin yapacağı güzel planlar içine girebilirsiniz. Fırsatları değerlendirmelisiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eşiniz veya ortağınızla farklı ve keşfedilmemiş duygular keşfetmek, gidilmemiş diyarlar ve ortamları ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Denenmemiş bir konuda yol alabilme isteği taşıyorsunuz. Ortaklığınız mevcutsa, hedeflediğiniz faaliyetin detayları ve felsefesi hakkında fikir teatisi yapabilecek önemli fırsatlara sahipsiniz. Uyumlu ve duyarlı gökyüzü açıları nedeniyle sabırlı bir enerjiye sahip olup, sorumlu kararlar alıp, kesin söylemlerde bulunmaya yatkın olabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde konuşma tarzınız ilham verici ve olgun tavırlı olacaktır.

19 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatın hoş ve eğlenceli alanlarına kaymak için büyük bir istek duyabilirsiniz. İşlerinizi bile bu alanlarla ilişkilendirmeyi, faaliyetlerinizi bu şekilde sürdürmeyi düşünebilirsiniz. Konuyla ilgili olarak çeşitli planlamalara başlamanız da mümkündür.

19 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 05" R
Ay
Başak
27° 06' 34"
Merkür
Boğa
03° 12' 14"
Venüs
Boğa
23° 01' 56"
Mars
Koç
13° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 59"
Satürn
Balık
17° 57' 53"
Uranüs
Boğa
23° 22' 57"
Neptün
Balık
29° 23' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 02"
Lilith
Başak
25° 19' 21"
True Node
Koç
14° 55' 29"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>