İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süre onu zorlamamanız gerekiyor. O hazır olduğunda her şeyi anlatacak. Aydınlanmasını istediğiniz konunun bir süre daha gizliliğe ihtiyacı var. Belli ki, sevgiliniz konuyu henüz sizinle paylaşmaya hazır değil.

Yeni arayışların size kazandıracağını hissediyorsunuz. Bu hissiniz sizi yanıltmayacak. Son derece yaratıcı bir devreden geçiyorsunuz. Yaratıcılığınızı yeterince geliştirebileceğiniz ilişiklere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Düşündüğünüz büyük harcamaya girmeden önce ayrıntılı bir hesap çıkarmanız gerekiyor. Belki de bazı ihtiyaçlarınızı ertelemeli, kredi kartınızın tahriklerine gelmemelisiniz.

Daha açık olmanızda yarar var. Duyarlı olduğunuz konularda duyarsız tavırlar sergilemeniz anlamsız. Etrafınızda olup bitenler sizin için çok önemli, ama bunlara yeterince önem verdiğinizi göstermeniz iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bu özelliğiniz, dostluğunuzdan çıkarcı biçimde yararlanılmasına neden oluyor. Bugün ya da yarın kalabalık bir grup içinde olabilirsiniz. Ruh haliniz çok iyi, son derece neşelisiniz. çevrenizde bu neşenizi paylaştığınız pek çok yakınınız var.

19 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 04:25 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Olur olmaz yere korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Saat 09:28 Merkür-Satürn görünümü, düşüncelerimizi kendimizden emin bir şekilde iletebilmemizde yardımcıdır. İş hayatında, günlük yaşantımızda yapılacak görüşmelerde  kolaylık ve ilerleme sağlayıcıdır. Saat 11:39 Ay-Jüpiter görünümü, ciddi ve oldukça hesabi şekilde meseleleri ele almanızı sağlıyor. Güvenlik, sağlamlık, istikrar ilkeleri çerçevesinde düşünmektesiniz. Paranızı nereye yatırdığınız, kimlerleyaptığınız, ailenizin durumu, geleceğinizle ilgili konularda bir hayli titiz düşünebilirsiniz. Saat 20:06 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşan görünüm, geçici sıkıntıların sizin yolunuzdan döndürmemesi gerektiğinin göstergesidir. Yolunuz evet uzun, ancak hedefinizden şaşmazsanız emin olunuz ki, her güçlüğün altından kalkabilirsiniz. Saat 22:12 Ay-Mars görünümü, ailevi sorumluluklar,hayatımız ve geleceğimizle alakalı konular üzerinde bir hayli düşünmemizi sağlıyor. Hayallerimizde yarattığımız dünyanın özlemi içindeyiz. Kimsenin kölesi olmak istemiyoruz. İşlerinizde başarı, girişimlerinde olumlu sonuç, gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

19 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle bütünleşmekten hoşlanmanıza rağmen, bugün aykırı düşünceler içindesiniz. Kendi fikirlerinizin doğruluğuna inanıyor ve iletişim içinde olduğunuz kişilere karşı kendi savunmanızı yapıyorsunuz.. Sosyal ilişkilerinizin önemini, yaşadığınız olayların sonuçlarında daha bilinçli bir şekilde anlayacaksınız.

19 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İhtiyacınız olmayan şeyleri almadan veya bu tarz harcamalar yapmadan önce, bütçenizi gözden geçirmenizde fayda var. Yaptığınız işlere istikrarlı yaklaşımlarınız olumlu sonuçlar doğurabilir. Borca girmemeye çalışmanızda fayda var.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunu konularda temkinli davranmanızda fayda var. Ticari işlerinizde esnemeniz gerekebilir. Yeni yatırımlar için risk almak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda gelişim sağlayabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. Banka işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahatlere açıksınız. Uzun süredir görmediğiniz kimseleri ziyaret edebilirsiniz bugün. Yoğun tempoda geçecek güne planınızda olmayangörüşmelerini bile sıkıştırılabilirsiniz. Bu arada yaratıcı enerjinizi keşfetmeyi başaramazsanız başkaları size ne söylerse söylesin yardımcı olamazlar. Güçlü hayal gücünüz sizi sanata yönlendiriyor.

19 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

19 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizden birine çocuğuyla veya aşk hayatıyla ilgili konularda yardımcı olabilirsiniz. Özel hayatınızda konuşulanları yapacağınız ve sorumluluklarınızı bileceğiniz bir hafta olacak.

19 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında yönettiğiniz bir meselede sonuca gelinmiş olabilir. Siz son derece akılcı ve kendi menfaatinize göre kararlar almış ve durumu yönetmiş olabilirsiniz.Ancak arkadaş çevrenizden bir veya birileri ile olan iletişiminize sekte vurabilecek bir netice elde edeceksiniz. Miras konularında beklentinizin daha altında bir kazanım elde edebilirsiniz. Ödemelerde ve kredilerde belirli bir sona erişilmiş olabilir. Yeni bir ortaklığa veyayatırımına girmeniz mümkündür. Ancak bu konuda iyi hesap yapmanız gerekebilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 10' 52" R
Ay
Aslan
13° 07' 44" R
Merkür
Koç
28° 31' 40"
Venüs
Boğa
18° 29' 49"
Mars
Koç
10° 37' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 47"
Satürn
Balık
17° 42' 41"
Uranüs
Boğa
23° 10' 06"
Neptün
Balık
29° 18' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 47"
Lilith
Başak
24° 54' 49"
True Node
Koç
14° 53' 07"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:01

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>