İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin son günlerdeki evlilik tezlerini sürekli yorumsuz karşılıyor ve onun, bu konuda baskı yaptığı fikrine kapılmasına neden oluyorsunuz. Bu konudaki bakışınızı tekrar konuşabilirsiniz.

Son görüşmenin neticesini önümüzdeki günlerde alabilirsiniz.. Kendiniziyaşamınızda biraz gevşek buluyorsunuz, ama bazı durumlardaki sert tavırlarınız bir denge sağlayabiliyor.

Yeterli sayılabilecek kazancınıza karşın, yüksek tutarlı ödemeleriniz para darlığı çekmenize neden olabiliyor. Çok uzayan miras işiniz için önümüzdeki günler içinde kökten kararlar alabilirsiniz.

Kendinizle alakalı bazı nahoş duyumlarınız var. Buna aldırmaz görünüşünüz, bu söylentilerin ilgilenenlerini her gün çoğaltıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde habersizce gelen bir konuğunuz olabilir ve onunla bir tartışma yaşayabilirsiniz. Yakın bir akrabanızın etrafını kırıcı davranışlarını sorun edip çözüm arıyor, bu ilişkide biraz sabrınızın tükendiğini hissediyorsunuz. Bugün kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedebilirsiniz. Bu akşamı entelekte yönelik uğraşlar başında değerlendirebilirsiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 09:37 Merkür-Chiron olumlu görünümü, iş, kariyer, sağlığınız, ilişki konularında bazı meselelerin biraz daha olgunluk ve hoşgörü ile çözümlenmesi gerektiğini gösteriyor. Ancak gerçekçi olmayı da ihmal etmemek lazım. Saat 15:19 Ay-Pluto görünüm etkisinde, birileri üstünüzde hakimiyet kurar. Kendi isteklerini dayatır. Siz çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 20:10 Ay-Kuzey düğüm görünümü, toplumsal hayatta kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi, duygularımızı net bir şekilde ortaya koymamızı, haksızlıklarla mücadele etmemizi sağlıyor. Çevremizle bağımız gayet güçlü. İşlerimizi yoluna koyarak, planladığımız şekilde hareket ederek ilerleyebiliriz. Her konuda gelişimden yanayız. Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

2 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olağanüstü şeylerle karşılaşabilirsin. Sevdiklerini korumak için üzerlerinde hakimiyet kuruyorsun.

2 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bir şeyler sizin dengenizi bozabilir. Burada asıl mesele sakin kalmak ve duyarlılığınızın hâkim olacağı bir kontrol içinde olmanız gerekmektedir.

2 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek hayallerinizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Eksik işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Dernekteki işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Hayal ettiğiniz işler için girişimde bulunabilirsiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son derece hareketli ve yoğun bir döneme giriyorsunuz. Verdiğiniz sözleri yerine getirebilmeniz zor olabilir. Birden fazla konuyla ilgilenmek zorunda kalabilir, dikkat eksikliği ve unutkanlıklar içine girebilirsiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iç dünyanızda yükselen sevgi dolu titreşimlerle etrafınıza yaydığınız enerji son derece pozitif. Ailenizle keyifli vakit geçirebilir ve ilişkilerinizi olumlu paylaşımlarla sürdürebilirsiniz. İç dünyanızdaki güzellikleri kiminle paylaşacağınıza dikkat edin, sizin enerjinizi düşürebilecek insanlardan bugün uzak durmayı tercih edin ve diyaloga girmeyin.

2 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü sezgileriniz ve konsantrasyon gücünüz özellikle sosyal ilişkilerinizde ve arkadaşlık ortamlarınızda başınıza dert olabilir. Zira bugün her şeyi tüm derinliğiyle anlama ve algılama yeteneğine sahip olabilirsiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evren size dur temponu düşür ve doğadaki güzellikleri fark et diyor. Zira Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim hislerinizi ve çevrenizde olan bitene karşı duyarlılığınızı harekete geçirecek. Bu titreşimin farkına varıp, hayatınızda uzun vadede meydana getireceği değişimleri takip edin.

2 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

2 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 36' 22" R
Ay
İkizler
25° 27' 51" R
Merkür
Koç
24° 26' 24"
Venüs
Boğa
13° 56' 26"
Mars
Koç
07° 48' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 23"
Satürn
Balık
17° 26' 20"
Uranüs
Boğa
22° 57' 12"
Neptün
Balık
29° 12' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 08"
Lilith
Başak
24° 30' 11"
True Node
Koç
15° 08' 03"
Son Güncelleme : 10/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>