İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonradan, aşksız geçen bu günlerinize ah edebilirsiniz. Hemen bugünden başlayarak gönlünüzü biraz kışkırtıp ruhunuzu harekete geçirmelisiniz. Sosyal hayatınızın canlılığı buna oldukça uygun

Birçok hayalinizin önü açılabilir, hazırlıklı olun. İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz biraz zor gibi.

Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikiminiz oluyor. Yakında büyük bir alışverişiniz olabilir. Bunalacağınız para sıkıntılarınız yok. Para sıkıntısının ne olduğunu biliyorsunuz.

Çok yönlü ve yetenekli olmanıza rağmen, çok özel dost ilişkilerinin yoksunluğunu çekebiliyorsunuz. Bugünlerde kendi iç dünyanızda çok duygusalsınız. Bir iç meseleniz varsa, bunu biriyle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sevinçleriniz var. Eğer kapıyı aralarsanız, ilginç biri size mutluluğa giden yolu gösterecek. Çok büyük bir arkadaş kalabalığı içinde hissettiğiniz dönemsel yalnızlıklar, yaşadığınız son olaylardan kaynaklanıyor olabilir. Ama içinizdeki bu burukluğu yavaş, yavaş azaltacaksınız. Uzun arkadaşlıklarda bile önyargıların, şartlanmışlıkların kolayca yok olmadığına tanık olacaksınız.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 10:58-12:57 arasında Ay-boşluk sürecini, hoşlandığınız aktivitelere yönelerek geçirebilirsiniz. Sözgelimi bir arkadaşınızla sohbet etmek gayet faydalıdır. Saat 12:57 Ay-Balık burcunda ilerlemeye başladığında, hayatın güzelliğini, anlam ve önemini ruhsal anlamda hissederiz. Engin duygularımız, koruyucu ve olumlu bir duygusal hassasiyet içinde birbiriyle harmanlanır. Böylesi bir görünüm güçlü bir sinerjinin ruhumuzda oluşması anlamına gelir ki, hakikaten son derece rahatlatıcıdır. İç derinliklerimizle temasa geçmemizi sağlar. Bu enerji sayesinde ayrılıklar ortadan kalkar, küslükler son bulur. Kırgınlıklarımız bir müddetliğine unutulur. Saat 15:58 Ay-Merkür görünümü, geri hareket dönemine rastladığı için, amacımız, projelerimiz veya hayallerimizi tekrar gözden geçirmenin faydalı olacağını işaret ediyor. Masa başı işlerin, rutin bir hayatın, kısıtlı veya düzensiz bir kazancın bizi yorduğunu biliyoruz. Kaybolup gitmemek, geri dönüp pişmanlık duymamak için şansa ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Bu görünüm, mali vekonularında hakkımız olanı almak istediğimizi gösteriyor. Haftanın hepimiz için huzur dolu geçmesi dileğimle,

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularla ilgili işlemleri ertelemende fayda var. Kalbini meşgul eden kişiyle ilgili gelişmeler olabilir.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren önümüzdeki ay içerisinde, ikili ilişkilerinizde,birliklerinizde veya ortaklıklarınızda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede olabilir.Günün Atmosferi:Bugün yıllık burç yorumlarınızı yayına aldık. 2017'de sizi nelerin beklediğini detaylı şekilde okuyabilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yabancılarla ilgili konularda daha etkin davranabilirsiniz. Sanatsal konularda harcama yapabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde işle ilgili konular daha fazla ön plana çıkabilir. Kendinizi göstermek için çaba içinde olabilirsiniz. Ticari anlaşmalarda üstlerinizden destek almalısınız.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız. Verici yönlerinizi olumlu yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla bulunacağınız sosyal ortamlarda ilginç konular ilginizi çekecek. Bir yandan da ilişkinizde daha esnek ve rahat davranışlar sergileyeceksiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün öğle saatlerinden itibaren zihinsel alanınızla ilgili konularda sezgilerinizin gücü ile başarı sağlamanızın kolaylaşacağı etkiler mevcuttur.Birlikte hedefler konulabilecek mesleki ilişkilerinde ilerlemek için uygun bir Ay konumunda bulunacaksınız. Bilhassa sabahleyin hukuki ilişkilerinizi toparlayabileceğiniz ziyaretler düzenleyebilirsiniz. Mesleki gelişiminizle ilgili zihniniz yoğun olabileceği gibi projeleriniz de değerli bir mantık gücüne sahip olacaktır. Mesleğinizle ilgili kafa yoracağınız bir pazartesi öğleden sonrası sizi bekliyor olacak.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, uzun zamandır görmediğiniz eski arkadaşlarınızla karşılaşacaksınız. Yakınlarınız ziyaretinize gelebilirler. Onlarla birlikte çok hoş programlar yapabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca, ilişkilerinizin güçlenmesi moral verecek.

2 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 37' 58" R
Ay
Yengeç
09° 40' 52" R
Merkür
Koç
25° 32' 50"
Venüs
Boğa
15° 14' 54"
Mars
Koç
08° 36' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 40' 25"
Satürn
Balık
17° 31' 08"
Uranüs
Boğa
23° 00' 55"
Neptün
Balık
29° 14' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
21° 17' 31"
Lilith
Başak
24° 37' 15"
True Node
Koç
15° 02' 17"
Son Güncelleme : 11/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>