İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ondan heyecan verici bir öneri gelebilir. Onun geçmişe bağlı yaşadığını düşünüyorsunuz ve bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. Oysa o, eski defterleri çoktan kapatmış görünüyor.

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili uyarılarını dikkate almalısınız. Yetenekleriniz ve disiplininiz, kafa karışıklığınızın neden olduğu sorunları şimdilik örtmeye yetiyor. Yine de, bir an önce toparlanmanızı bekleyenler var.

Geliriniz belli olmasına rağmen, sanki bir yerlerden fazladan para gelecekmiş gibi gönül rahatlığı içinde harcamaya devam etmemelisiniz. Para konusunda aşırı iyimsersiniz.

Son günlerdeki karışık zihninizi toparlarsanız çevrenizdeki hoşlukları fark edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık görüşmekten hoşlanmadığınız bir arkadaşınız bugün hiç umulmadık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Ona olan duygularınızı belli etmekten kaçınmayacaksınız. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir yakınınız, sizden ziyaret bekliyor. Sabah saatlerindeki durgun haliniz, öğleden sonra yerini bir hareketliliğe bırakacak. Ortak akşam programı önerileri alabilirsiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler hayatın zevkli ve keyif veren güzelliklerinin tadına varmak, cesaretle her problemin üstesinden gelebilmek, inandığınız ne varsa üzerine gitmek isteyeceğiniz Ay-Yay burcu seyriyle güne başlıyoruz. İlişkisi olmayanlar yeni bir aşkın heyecanına kapılmaktan zevk alırken, ilişkisinde sorun olanlar partnerin nazından niyazından hiç mi hiç hoşlanmazlar. Saat 08:57 Ay, Neptünle zorlu bir görünüm yapıyor. Bu görünüm düzeltmeye çalıştığınız ve işin içinden çıkamadığınız konularda sizi zorluyor. Bir yandan sorumluluklarınız var, diğer yandan yapmak istedikleriniz. Her ikisinde de başarılı olmaya çalışmak zorlayıcıdır. Saat 11:31 Merkür-Neptün olumlu görünümü, parasal ve mesleki konulardaki vizyon arayışınızı yükselticidir. Ancak kişi bu etki altında kazancını bilmek, toplum içindeki yerini sağlamlaştırmak ve ilerisi adına güven içinde yaşamak ister. Eğer hayallerine uygun şekilde gelişmeler olursa  keyfine diyecek yoktur. Fakat tam tersine içinde bulunduğu durum, belirsizlik içeriyor veya güven uyandırmıyorsa hassasiyet duyulması doğaldır. Saat 19:08 itibariyle etkili olacak, Venüs-Uranüs arasındaki zorlu görünüm, eş veyaortaklarınızla aranızdaki paylaşımın ciddiyetle gözden geçirilmesini ve eğer farklı düşünceler, idealler içindeyseniz sorunlar yaşanabileceğini işaret ediyor. Ayrıca maddiyat veile ilgili meselelerde ani tepkilerde bulunabileceğinizi, dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Saat 21:52 Ay-Uranüs görünümü, heyecanlı bir şeyler yaşamak isteğimizi gösteriyor. En azından ilişkimizde sorunlar varsa bunları daha fazla düşünmek niyetinde değiliz. Bir şeyler olmalı ve biz arzu ettiğimiz değişimi gerçekleştirmeliyiz. İlişkimiz yoksa, yeni biriyle tanışmak ne de güzel olur. Şöyle bizi canlandırabilecek bir aşk nasıl da rahatlatır. Saat 23:33 Venüs-Pluto kavuşumu, çıkarlarınızı koruyup kollanmanız ve maddi-manevi konularda güç elde edebilmeniz için destekleyicidir. Gelişmelerin kendi akışı düzgün rotada ilerlemesini sağlar. Ortaklık ilişkilerinizde kendiniz için neyin doğru ve neyin yanlış olduğunu iyice tespit edersiniz. Gereksinimlerinizi şöyle bir kafanızın içinde oluşturursunuz.  Hedefinize varma olasılıklarını değerlendirirsiniz. Size yardımcı olacak kişilerle ilişkinize dikkat edersiniz.  Güven duygunuzu yitirmeden, aklı başında seçimler yaparak hayatınıza bir yön verebilirsiniz. Zamanı en olumlu şekilde değerlendireceğiniz bir gün diliyorum. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel isteklerinizin ağır basması sonucunda, kazançlarınız konusunda farklı araştırmalar içinde olacaksınız. Sosyal ilşkilerimize gereken değeri vermemeniz gereken bir gün olmasına rağmen, karşılaştığınız kişilerin olumsuz yönlerinden etkileneceksiniz.. Aşk ve mantık dengesi içinde hareket etmeniz gereken bir gün..Ayaklarınızla ilgili problemlere dikkat etmelisiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Esnekliğinizi korumanız ve çok cazip görünen fikirlerin arkasından gitmemeyi tercih etmeniz gereken bir gün. Göz kamaştırıcı konuları ya da yüksek sesle konuşan kişileri görmezden gelebilirseniz, çok daha önemli ve doğru konulara eğilebileceğiniz bir süreç.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınızda yenilikler istiyorsunuz ama son zamanlarda bir çekingenliğiniz var. Bunun çelişkisini yaşayıp bir çok fırsatı kaçırabilirsiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, dostluklar ve ortaklıklarla ilgili önemli adımlar atabileceğiniz bugün, sizin için oldukça keyifli ve mutluluk verici olacak. Beklediğiniz haberleri alabileceksiniz. İletişim konusunda insanları anlayan, yumuşak ve esnek tavrınız, beklentilerinizin daha hızlı karşılanmasını sağlayarak karşınızdaki insanlara olumlu enerjiler göndermenizi sağlayacak. Bugün sizin için yeni bağlantılar kurabilme ve yeni insanlarla tanışma imkanı söz konusu. Geçmişten alacağınız bir haberin kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Her şeyin çaresi var.

20 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 09' 58" R
Ay
Boğa
04° 58' 04" R
Merkür
Koç
21° 09' 11"
Venüs
Boğa
09° 33' 46"
Mars
Koç
05° 04' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 09"
Satürn
Balık
17° 09' 40"
Uranüs
Boğa
22° 44' 50"
Neptün
Balık
29° 06' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 39"
Lilith
Başak
24° 06' 31"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 07/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>