İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Gerginliğe Tahammülün Yok! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, içinde bulunduğunuz durum bir hayli hassas ve oldukça dikkatli olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadan daha huzurlu ve mutlu olabileceğinizi unutmamalısınız. Güzel gelişmeler için beklemede kalın.

Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Dengeleri çok fazla zorlamanın size herhangi bir yarar sağlamayacağını da bilmeniz gerekiyor.

Maddiyatla ilgili bazı noktalarda tutarsızlıklar yaşanabilir. Elinizdeki maddi gücü en doğru şekilde değerlendirmeniz gerektiğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz dinlenmekten zarar gelmez diye düşünerek bugünü daha sakin geçirebilirsiniz. Motivasyonu yüksek insanlarla bir araya gelebilir, yeteneklerinize göre çalışmalar yapabilirsiniz. Yaşam koşullarınızı yenileyebilirsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşılaşacağınız iletişim problemlerini hızlı bir şekilde çözebileceğiniz bir gün olabilir. Ancak, ani kararlar almadan önce iyice düşünmek ve plan yapmak faydalı olabilir. İlişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmak, tansiyonun yüksek olabileceği bir gün için önemli olacaktır. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve duygularınızı net bir şekilde ortaya koyun. Geeçmişteki öfke ve kırgınlıkları geride bırakarak daha olumlu bir bakış açısıyla hareket edin. Bu süreçte olgunluğunuzu sergilemek, ilişkilerinizi güçlendirecektir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün herhangi bir gerginliğe tahammülün yok. Geçmişte kalan sorunlar gündeme gelse de çözüm bulup, hayatında yeni sorunlara yer vermek istemeyebilirsin. Çalışan bir İkizler burcuysan, çalışma arkadaşlarınla bazı konularda uzlaşma sağlayamayabilirsin. Onlarla inatlaşmadan önce fikirleri birleştirmeyi denemelisin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tavizin tavizi doğurduğunu bile bile bunu sürdürüyor olabilirsiniz. Bunun altında yatan kabul görme, sevilip sayılma dürtünüzü dinlemeli ve buna bir son vermelisiniz. Psikolojik destek almak, güvendiğiniz kişilerden öneri istemek bu konuda size bir ışık yakabilir. 

20 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyifli girişimlerde bulunabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. İlgilendiğiniz konularda sorumlulukta almanız gerekebilir. Gün içinde sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Önemli kararlar almak isteyebilirsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız ve sevgi içeren konularda daha sağlam temel atarak daha sağ duyulu davranmayı tercih edebilirsiniz. Kendinizi sevgi dolu hissedebilirsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlara karşı daha açık görüşlü olman gerekecek. Sadece onlara anlayış göstermen değil, onlardan yeni şeyler öğrenmen de bugün sana güzel etkiler getirecek. O yüzden etrafındaki kişilerden örnek alman gerekecek bazı şeyleri.

20 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün planlara, projelere ve hayallere odaklanma zamanıdır. Hayatınızdaki ilişkilere öncelik vermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Gün, daha canlı bir sosyal takvim veya hayalleriniz, planlarınız ve mutluluk arayışlarınızla geçireceğiniz daha fazla zaman vaat ediyor. Yeni fikirleri denemek, ilgi alanlarınızı ve zevklerinizi keşfetmek için iyi bir zaman. Arkadaşlarınız da kendi yönlerini bulmak için size bakıyor olabilirler. Bugün biraz hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz ve küçük bir değişiklik, bazı şeyleri tazelemeye yardımcı olabilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Bazılarınız tepkili davranıyor ve duygusal çıkmazlara giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine uyum göstermelisiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Biraz da olayları akışına bırakın, hayatta her şey olabilir. İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok destek veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının. Sürekli işi ve maddi problemleri düşünmek sizi strese sokabilir. Açık havada yürüyüş yapabilir, sakinleşebilirsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 27" R
Ay
Başak
02° 37' 45"
Merkür
Boğa
00° 30' 29"
Venüs
Boğa
20° 29' 12"
Mars
Koç
11° 51' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 41"
Satürn
Balık
17° 49' 29"
Uranüs
Boğa
23° 15' 45"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 46"
Lilith
Başak
25° 05' 35"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>