İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk saatlerinde eşinizle aranızda çıkabilecek sorunları erteleme imkanınız yoksa, akıllıca davranmaktan başka çare kalmıyor. Fazlasıyla olgun ve sorumlu bir tutum göstermeniz gereken bir gün.

Yeni başlangıçlar, kişisel girişimler için dikkat çeken bir gündesiniz. Bununla birlikte ortaklaşa çalışmalarda bazı engellerle karşılaşmanız beklenebilir.

Bugün maddi konularda etki altında kalarak vermek yanılgılara neden olabileceğinden dikkatli davranmalısınız. Maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün.

Beklenmeyen gelişmeler sizi tutsak alırken canınız sıkılabilir. Kötümser olmamaya bakmalı, geniş düşünebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, pek çok şey yapabilecekken karamsarlığa kapılmak size zarar verecektir. Siz de varolduğunu bildiğiniz yaptırım gücünüzü, gelişmelerin olumlu yönde ilerlemesini sağlayacak biçimde kullanabilirsiniz. Böylece yaşamdan zevk alabilir ve doğru zamanda doğru atışı yaparak kazanç sağlayabilirsiniz.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler,  Ay-Yengeç burcu geçiş etkinliğinde günü selamlayacağız. Parasal  anlamda geleceğiniz parlak olsun istersiniz. Zaten hassasiyetinizin nedeni de budur.  Hırsınız yüksektir.  Eğer kafanızın içinde uzun vadeli bir yatırım düşünüyorsanız, bu enerji size güç verir. Ailevi konuları bir hayli önemsediğiniz için, yuvanızda huzur bulmak, geleceğinizi garanti altına alarak geçmişte yaşananları hafızanızdan silip atmak istersiniz. Saat 00:29 Ay-Neptün görünümü, rahatlatıcı, en azından yakın çevrenizde bulunan kişiler tarafından sahiplenmenizi destekleyicidir. Saat 07:59 Ay-Merkür görünümü, özellikle deneyim sahibi büyükler, alanında söz sahibi olan kişiler veya bilhassa sizin varmak istediğiniz yere çok önceden ulaşmış insanlardan öğrenebileceğiniz çok şey olabilir. Bu kişileri dikkatle dinlemeniz, başarısız sonuçlanabilecek zorlu deneyimlerden sizi koruyabilir. Saat 10:07 Ay-Pluto karşıtlığı, bir yandan kimseye muhtaç olmadan yaşamak için ekmeğinizi kazanmanız diğer yandan sabırlı, sistemli, sorumluluklarınızın farkında hareket etmeniz yönünde etkileyicidir. Saat 17:48 Ay-Mars olumlu görünümü,ve maddi konular üzerinde hem hassasiyetle durursunuz hem de işlerinizi yoluna koymak için bir hayli mücadele verirsiniz. Kimsenin işinize karışmasından hoşlanmazsınız. Sağlığınızı ilgilendiren harcamalar söz konusu olabilir. Ancak bunların mutlaka halledilmesi gerekir. Birileri hakkınızı yiyorsa veya sizi zor durumda bırakıyorsa, bunun önüne geçebilmek için yapılacakları düşünürsünüz. Saat 19:54 Ay-Uranüs görünümü, finansal durum, kazanç, hedefleriniz, aşk hayatınız ile alakalı konularda bir hayli hassas düşünmeniz mümkündür. Kişi bir an önce rahat ve huzura kavuşmak için, güvende olmak adına büyük bir istek duyabilir. Değişim hevesiniz yüksektir. Saat 22:20 Merkür-Pluto olumlu görünümü, durumunuzu çok fazla endişeli düşünmeden, kendinize güvenerek ele aldığınızda her türlü meseleyi kolaylıkla çözebileceğinizi gösteriyor. Merkür yöneticiniz olarak Başak burcunda gayet güçlü. Ev-aile ve özel meselelerin akıllıca gözden geçirilmesinde yardımcınız. Belki bazı pürüzleri gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz. Burada önemli olan durumunuzu çok fazla detaylandırıp boşuna kendinize yüklenmemek. Çünkü bu işin altından kalkabilmeniz için  hesabı iyi yapmanız yeterlidir. Saat 22:34-22 Ağustos saat 23:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,  

21 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bazılarının birliktelikleri kimlik kazanacak. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Aşk vehayatınızı karıştırmamalısınız. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişliyor.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan daha fazla zevk almanızı sağlayabilecek olaylar, fikirler veya gelişmeler yolda. Kulaklarınızı ve gözlerinizi iyice açmanızda ve gerekli kar zarar hesaplarını yapmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Hayatlarımızda yapmak istediğimiz değişikliklerin veya ilerlemek istediğimiz konuların istenilen şekilde ilerlemesini sağlayacak rüzgar arkamızda! Dolayısıyla, hayat değiştirici (ev, iş, okul, özel yaşam v.b alanlarda)düşünceler ve planlar dikkat gerektiriyor. Gaza basıyor, vites yükseltiyor ve engelsiz şekilde ilerliyoruz. Tek sorun hangi plan ve projeyi ön plana almak gerektiğine karar vermek olacak. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para konuları bir hayli hareketli ve değişken gözüküyor. Gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili titiz bir planlamaya girişebilirsiniz. Tasarruf kararınızı uygulamak ve aşırı bulduğunuz masraflarınızda kesintiye gitmek için uygun bir gündesiniz. Kazançlarınızı arttırmak için elinizdeki işleri bitirmeye odaklanmalı, tedbiri elden bırakmamalısınız.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EŞİNİZDEN bebek haberi gelirse ona karşı anlayışlı olun. Endişe etmenize gerek yok. Bu olayın evliliğinize çok iyi yansıyacağını bilin.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

21 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 41" R
Ay
Başak
15° 23' 14"
Merkür
Boğa
01° 53' 17"
Venüs
Boğa
21° 48' 39"
Mars
Koç
12° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 53' 54"
Uranüs
Boğa
23° 19' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 02"
Lilith
Başak
25° 12' 44"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>