İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir birlikteliğiniz var. O kişiyi çok sevmenize rağmen kişisel kaprislerinize de engel olamıyorsunuz. Bazı ani çıkışlarınız zaman zaman o kişiyi sizden uzaklaştırıyor.

Bugün kendinizi işe adamak isteyecek, müthiş bir enerji hissedeceksiniz. İşyerinizde ilgilenilmesi gereken çok fazlaolmayışı hoşunuza gitmeyecek. Kendinizeyaratabilir, gelecek haftanın işlerine başlayabilirsiniz.

Yeni bir işe başlamak suretiyle maaşınızın yükselmesini bekliyorsunuz ve bu size rahatlık sağlamış. Çıkacağınız tatilde korktuğunuz kadar çok para harcamayacaksınız.

Özelliklebağlantılarınıza güveniyorsunuz ama hiçbir şeye gözünüzle görmeden inanmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade edemediğinizi, daha doğrusu insanların, özellikle de ailenizin sizi anlamadığını düşünüyor olabilirsiniz. Kararlı, hatta inatçı bir yapınız var. Sizi çok iyi tanımayalanlar ne kadar duygusal olduğunuzu bilmiyorlar. Bugün canınızın sıkkın olması üzerine başka şehirden bir arkadaşınızı arayacaksınız. Bu arada uzaktan aile bireyleri gelecekler.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni haftamız,  saat 01:41 itibariyle burcunuzda  ilerleyecek Ay etkisi altında başlıyor.  Yeni fikirlere ve gelişmelere açıksınız. Ancak yanılmamak için dikkatli olmayı bilmemiz lazım. Sözgelimi sözleşmeler,konuları, imza gerektiren evraklar, görüşmeler bunların tümünde aklı başında hareket edelim. Saat 08:21 Venüs-Jüpiter kavuşumu eğitimden, ilişkilere, yakın çevrenizle olan temaslarınızdan, yeni girişimlere kadar geniş bir alanda moralinizi yükseltiyor. Motivasyon gücünüzü yükseltiyor. Bildiklerinizi kendinize güvenli ve başkalarını etkileyici tarzda dışa yansıtmanız gayet kolay. Yaşam sevincinizi arttıran, öğrenmeyi, büyümeyi teşvik eden bu enerji, ilişkilerin güçlenmesinde de, karşılıklı paylaşımların artmasında size ışık oluyor. Yolculuk düşünenler için, bu enerji gayet olumludur. Yaz tatilini henüz yapmayanlar için harika günler diyebiliriz. Keyifli paylaşımlar, yeni insanlarla tanışmak yönünde de bu kavuşumun size olumlu yönde katkıları vardır. Eğitim konularında karar vermenizde, doğru bir tercihte bulunmanızda bu enerji size yardımcıdır. Yeni bir çevreye taşınma, haberleşme, görüşmeler açısından da ben bu görünümü sizler için doping olarak görmekteyim. Saat 13:59 Ay-Neptün zorlu görünümü, bir planı, bir düşünceyi, bir eylemi ortaya koymak isterken, önyargılı davranılmaması  gerektiğini işaret ediyor. Hayale kapılmayalım. Kabul edilebilir veya edilmeyecek taraflarını iyice düşünelim. İş ve kişisel kararlarınızı bu saatte vermeyiniz. Saat 15:32 Ay-Jüpiter görünümü sizleri heveslendirici, canlandırıcı, etrafınızdaki her insanı etkilemenizde yardımcı aktif bir enerjidir. Özünde hareketlilik, iletişim, bildiklerinizi paylaşmak ve takdir edilmek ihtiyacı vardır. İletişimde bulunursunuz, yazışırsınız, haberleşirsiniz. Bu saatler sizi bir hayli neşeli kılar. Enerjiniz epeyce yüksektir. Göz önünde olmaktan hoşlanırsınız. Saat 16:11 Ay-Venüs olumlu görünümü, çevrenizle alakalı bağlantıların işaretçisidir. Yazmak, konuşmak, iletişimde bulunmak yoluyla hislerinizi, düşündüklerinizi ifade edebilirsiniz. Yeni haftanın her konuda şansı yakalamanız ve güzelliklere kavuşmanızda vesile olması dileğimle,

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün partnerinizle aynı düşünce ve duygu içindesiniz. Bugün Ay'dan aldığınız olumlu etkiler sayesinde birlikte çalıştığınız kişilerle, içsel bir denge kurmanın hazzını yaşayacaksınız. Kişisel zevklerinizde aşırılığa kaçmamalı ve isteklerinize belli bir sistem getirmelisiniz. Algılama konusunda güçlü bir gününüzdesiniz.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal yaşamınız bugünlerde renkleniyor. Size çok cazip görünen davetleri kabul etmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı konularda aşırı tepkiler verebilir ya da bazı kişilerin hareketlerini değerlendirirken doğru tahliller yapamayabilir, bazı hareketleri hafife alabilir ya da tam tersi, haddinden fazla önemseyebiliriz. En doğru kararı alarak ilerlemeye çalışmakta fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha zinde ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Değişiklik isteğiniz kuvvetlenecek. İhmal ettiğiniz kişisel konuları tekrar ele alacaksınız. Terk etmeyi düşündüğünüz bazı sağlıksız alışkanlıklarınız açısından size kolaylık sağlayacak enerjiler var. Bu durumu iyi değerlendirin. Ertelemek moraliniz ve sağlığınız açısından iyi olmayabilir.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGULARINIZLA, mantığınız arasında kalıp zorlanabilirsiniz. Uzun vadeli faydanız için mantığınızla hareket etmeniz daha iyi.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 55" R
Ay
Balık
14° 20' 09"
Merkür
Koç
18° 38' 30"
Venüs
Boğa
05° 18' 13"
Mars
Koç
02° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 52' 36"
Uranüs
Boğa
22° 32' 51"
Neptün
Balık
29° 00' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 16"
Lilith
Başak
23° 43' 31"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>