İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin sorumsuzlukları ve tedbirsizliklerinden çok sıkıldınız ve bu konuda çıkış yolu bulamıyorsunuz. Her yolu denediniz fakat sevgiliniz bazı huylarından vazgeçemiyor.Son kararı yine siz vermelisiniz.

İşyerinizde rutin ve günlük işlerinizi bitirdikten sonra kendinize vakit ayırabileceksiniz ve bazı konular üzerinde daha rahat düşünme olanağı bulacaksınız. Bir arkadaşınız size bu konuda yardım etmek isteyecek.

Harcamalarınıza aysonu gelmeden ağırlık verdiniz ve kara kara düşünmeye başladınız.Üzülmeyin açığınız bir yerden kapanacaktır fakat bundan sonra harcamalarınıza daha çok dikkat etmeniz gerekiyor.

İkili ilişkiler konusunda daha dikkatli olmalısınız. Bazen insanlara karşı kırıcı davranışlar sergileyebiliyorsunuz ve kontrolü kaybedebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde duygularınızı saklamakta güçlük çekeceğiniz bir gündesiniz. Bugün insan ilişkilerinizde sıkıntılar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Arkadaş ortamınızda hoşlanmadığınız bazı kimseler var. Bugün bu kimselerle aranızda sorun çıkabilir. Alttan almaya ve sorunları fazla büyütmemeye dikkat edin.

21 Ağustos 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Ay-Akrep seyir etkinliğinde Cuma gününe adım atıyoruz. Bu enerji, nerede çalışıyor ve hangi alanda görevimizi sürdürüyorsak etrafımızdaki kişilerle olan her türlü ilişkimize dikkat etmemiz gerektiğini hatırlatıyor.  Saat 04:02 Ay-Mars görünümü, çevremiz üzerinde etkili olma dürtümüzün yükselişini işaret ediyor. Girişimde bulunmak, cesaretle öne çıkmak, kendimizi ve görüşlerimizi kabul ettirmekten yanayız. Ancak, duygularımızı, ihtiyaçlarımızı ifade ederken dikkatli, anlayışlı davranmazsak hem kendimizi hem başkalarını kırabiliriz. Birileri de bize karşı böyle davranabilir. Onun için, tedbirli, soğukkanlı olmakta yarar var. Saat 05:53 Ay-Neptün olumlu görünümü, bize,  yetenekli olduğumuz konularda ve alanlarda seçimlerimizi doğru biçimde yaparakhayatımızda başarılı olacağımızı söylüyor.  Sezgilerimiz, yaratıcı enerjimiz gayet yüksek. Burada dikkat edeceğimiz husus, korkularımızın, endişelerimizin esiri olmak yerine, organize işlere yönelmek, inançla ideallerimize sarılmaktır. Hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için çabalamak gerekiyor. Saat 14:57 Ay-Pluto olumlu görünümü, katı ve bizi sınırlayıcı olan her şeyi geride bırakmanın rahatlatıcı olacağını söylüyor. Kolay olmasa da, bu görünüm sayesinde, derinlemesine gözden geçirmelerde bulunuyoruz. Ancak kendimize yüklenmeden ve güven duygumuzu ayakta tutarak bunu yaparsak faydasını olumlu yönde görebiliriz. Günün hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

21 Ağustos 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Bazı dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında sizde gereken karşılığı vereceksiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor. Ailenizle aranızda duygusal ilişkiler çok önemli. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.

21 Ağustos 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tamamlanması gereken somut işleri tamamlayarak sevdiğiniz kişilere verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz. Pratik olmanızda fayda var. Zira, kendi ihtiyaçlarınıza ve sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanız gerekiyor. Kendinizde veya özel yaşamınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Geceden sabah doğru ilerleyen saatlerde tartışmalara, gerginliklere veya stresli uyku haline veya acele hareketlere bağlı sakarlık ve kazalara açığız. Rüyalarda artış olabilir. Öğle saatlerinde ilişkilerimizde uyumu yakalayabiliriz. Ancak, yarın kesinleşen Güneş Satürn karesinin etkisi bugünden yük ve sorumlulukları arttırabilir veya otorite konumundaki kişilerle(anne, baba, eş, öğretmen, müdür, yönetici v.b) ilişkilerde zorlanmalara neden olabilir ya da engellenmişlik hissi yaratabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ağustos 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte başarılı bir olaya adım atabilirsiniz. Bugün ciddi kararlar alacağınız zamanlar olabilir. Uğraştığınız işlere yön vermek için çaba göstereceksiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sağlınıza özen gösterin.

21 Ağustos 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzlaşmadan yanasınız. Bugün kendinizi iyilik meleği ilan ediyorsunuz. İnsanların dertlerini dinlemek size keyif veriyor. Ancak çözüm üretmekte güçlük çekiyorsunuz. Öncelikle kendi dertlerinizi gözden geçirip, çözüm aramalısınız.

21 Ağustos 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

21 Ağustos 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılması gereken günlük adımlarda işlerinizi tamamlamadan rahat etmeyeceksiniz. Duygusal olarak sağlığınızla ilgili konular kafanıza takılı olabilir. Yakın çevrenizle bağlantılarınızı koparmamaya çalışın.

21 Ağustos 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle sağlığınız risk altında olabilir bu birkaç gün, dikkatli olmakta yarar var. Ağrılar, sancılar, özellikle bel bölgenize, böbeklerinize, genital bölgelerinize dikkat edin. Özellikle bayanarkadaşları veya müşterilerle gerginliklerden kaçınmakta yarar var. İş ve çalışma arkadaşlarınızla aranıza mesafe, soğukluk girebilir.

21 Ağustos 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

21 Ağustos 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 06' 17" R
Ay
Aslan
24° 44' 18" R
Merkür
Koç
29° 41' 12"
Venüs
Boğa
19° 40' 30"
Mars
Koç
11° 21' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 21"
Satürn
Balık
17° 46' 44"
Uranüs
Boğa
23° 13' 27"
Neptün
Balık
29° 19' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 44"
Lilith
Başak
25° 01' 11"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>