İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun vadeli beklentileriniz, ona şu sıralar ürkütücü gelebilir. Partnerinizin son günlerdeki değişikliğini, ilişkinizin geleceğine yönelik yeni geliştirdiğiniz söylemlere bağlıyorsunuz.

Kendiniziyaşamınızda biraz gevşek buluyorsunuz, ama bazı durumlardaki sert tavırlarınız bir denge sağlayabiliyor. Son görüşmenizin merakla beklediğiniz neticesini önümüzdeki günlerde alabilirsiniz.

Çok uzayan bir para tartışmanız için önümüzdeki günler içinde kökten kararlar alabilirsiniz. Yeterli sayılabilecek kazancınıza karşın, yüksek tutarlı ödemeleriniz para darlığı çekmenize neden olabiliyor.

Son günlerdeki duyumlarınıza dedikodu deyip geçmeyin. Biraz kurcalamanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinizi tek tek ele aldığınızda ulaşılmaz şeyler olmadıkları görülüyor. Onları ya hep, ya hiç mantığıyla karşınıza koymamalısınız. Sıkı dostluklarınızı, son zamanlarda çevrenizde oluşan insan kalabalığı içinde kıskanır gibisiniz. Yeni tanışmaların yaşamınıza katacağı renk, nedense bugünlerde gözünüzde büyüyor.

21 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı gününe, saat 02:28  itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay etkisiyle adım atıyorsunuz. Kazancınız konusunda kurnazca düşünmek, ayrıcalıklarınızı vurgulamak, akıllı davranmak  mümkündür. İletişimin her türlüsünden yararlanabiliriz. Ayrıca bu etki altında başkalarıyla iyi geçinmeniz gerektiğini bilirsiniz ancak çıkarlarınız söz konusu olduğunda sadece kendinizden yana hareket edersiniz. Saat 07:16 Merkür-Jüpiter görünümü, bir proje veya planlama anlamındaki işlerin veya bizzat iç dünyanızda huzur ve emniyetinizi önemseme halinin işaretçisidir. Çevrenizdeki insanların sizi beğenmesi, takdir etmesi, sevilmek, fikirlerinizin kabulü fazlasıyla gururunuzu okşar. Bunu göremediğinizde kıymetinizin bilinmediğini, insanların sizin gerçekten nasıl biri olduğunuzu anlayamadıklarını düşünürsünüz. Bu nedenle mesafeli şekilde konuşmaya, ancak güven duyduğunuz kişilerle olmaya gayret edersiniz. Bu görünüm, belli bir konuda odaklanmanın ve paraya, güce duyduğunuz ihtiyacın da işaretçisidir. Eğer bir şeyler yolunda gitmiyorsa, bunu başkaları anlamasın diye her şey yolundaymış gibi konuşabilirsiniz. Benim tavsiyem, kendinizi bugün dış dünyadan uzak tutmadan, gerektiğinde içinizdekileri paylaşarak rahatlamanızdır. Kafanız karışıksa, ne kendinize ne de başkalarına yüklenmeden günü değerlendirmenizde yarar vardır. Saat 09:00 Ay-Satürn karşıtlığı, kendimizi her konuda ifade etmek, dinletmek, kabul ettirmek arzumuzu işaret ediyor. Ancak partnerimiz aynı düşünmeyebilir. Hatta aranızdaki görüş farklılığı nedeniyle size karşı toleranslı davranmaması mümkündür. Tartışmak, baskı kurmak zamanı değil. Saat 18:11 Ay-Neptün görünümü, işlerimizi  yoluna koymak arzunuzu işaret ediyor. Ancak doğru birüzerinde miyiz, kimlerle bağlantımız var, bunlara dikkat edelim. Saat 22:53 Ay-Venüs kavuşumu,  yakın çevreniz, aşk hayatınız ve bazı gizli meseleler üzerinde düşünmenizi ve ilişkinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Kişi çok baskıcı ve sürekli güven arayışında olan bir kişiyle beraberse, doğal olarak sıkılabilir. Sizin isteğiniz hem maddi hem manevi açıdan tatmin olmak. Tek yönlü değil, bilakis her yönüyle hayatı ele almaktan yanasınız. Bu görünüm bazılarınız için yeni bir ilişkinin işareti olabilir. Ancak acil karar vermemekte yarar var. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizde farklı değişimler yaşarken, çift fikirli davranabilirsiniz. Bugün, Ay Boğa burcunda ilerliyor ve kendiniz aşma konusunda size yüksek bir aktivite kazandırıyor. Seçimlerinizi doğru yapmalı ve kendinizle ilgili yeni bir pota oluşturmalısınız. Duygularınız günlük olaylardan olumlu etkileniyor ve yaratıcılığınız artıyor.

21 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çözümlenemeyen konuların çözümlenmesini sağlayacak gelişmeler sizi şaşırtabilir. Bu durum gerçekleşmese bile, her hâlükârda işleri yoluna koyabilirsiniz. Unutmayın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde bazı işlerimiz yavaş ilerleyebilir veya zorlayıcı ve engelleyici etkiler ön plana çıkabilir. 11.00 dan sonra bu etkiler hissedilmeyecek. Koşuşturmacalar ve görüşmeler gündemde. Altından kalkabileceğimizden fazlasına söz verebilir ve bu sözleri yerine getirebilmek için mekik dokuyabiliriz. 15.00 sonrası ise, ufak çaplı da olsa yanlış anlaşılmalar, kanma veya kandırılma türünde gelişmeler ya da belirsizlikler ve dalgınlıklar söz konusu olabilir. Geceye doğru sevgi paylaşımları, şefkat, maneviyat duyguları ve sevgi ifadeleri artıyor. Sevgi ve inançla dolmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

21 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİNİZİ dengelemede zorluklar yaşıyorsunuz. Her olaydan farklı bir anlam çıkarma konusunda üstünüze yok.

21 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca krediler, ortak gelirler, sigorta ve vergi borçları, miras, nafaka, burs, başkalarından kazandığınız paralar ve primlerle ilgili gelişmeler yaşayabilir, finansal işlerinizi halledebilir, ruhsal olarak yalnızlık hissedebilirsiniz. Akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek arkadaş çevreniz ve yakınlarınızla iletişiminizde düşüncelerinizi net olarak ifade edemeyebilirsiniz.

21 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm gününüzü günlük işlere ve bunların içlerinde barındırdığı detaylara verebilirsiniz. Ancak, detaylar içinde sıkışıp kalmamaya özen gösterin çünkü bu durumda, işin kendisini unutma riskini taşımaya başlayabilirsiniz.

21 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 35" R
Ay
Koç
12° 06' 60"
Merkür
Koç
19° 56' 03"
Venüs
Boğa
07° 38' 50"
Mars
Koç
03° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 13"
Satürn
Balık
17° 02' 06"
Uranüs
Boğa
22° 39' 26"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 33"
Lilith
Başak
23° 56' 10"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>