İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda güzel gelişmeler sizi bekliyor. Bugün sevgilinizle bazı konularda uzun uzun konuşma ve karara varma fırsatı bulabileceksiniz. Akşam bir yerlere gidebilirsiniz.

İş yaşamınızda çeşitli sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert etmemelisiniz. Önemli birtoplantısına katılabilirsiniz.

Maddi konularda tutumsuz olmanız sizi çoğu zaman zor durumda bırakıyor. Bugün yapmanız gereken bir harcama için borç alabilirsiniz. Borçlarınız gittikçe birikiyor.

Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız büyük olmasa da bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanıza döneceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklamak eğilimindesiniz. Kafanızdaki sorunlara ilişkin endişeleriniz ve kuşkularınız artabilir. Gün içinde duygularınızda inişler çıkışlar olabilir. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber gününüzü hareketlendirebilir.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler,  Ay-Koç burcu geçiş etkinliği, saat 01:13 itibariyle başlıyor. Bu enerji sayesinde inandığınız ne varsa ona sahip çıkarsınız ve  girişimde bulunmaya hazırsınızdır. Doğal olarak sizi  ön saflarda görmek mümkün olduğu gibi hakkınızı olanı elde etmek adına atak davranırsınız. Saat 01:30 Ay-Venüs kavuşum etkisi altında, başkalarının veya kendinizin hakları konusunda bir hayli savaşçısınızdır. Ayrıca ilişki kurma biçiminiz gayet olumludur. Bir çok kişi sizi takip edebilir, başarılı bulabilir. Bu oluşum zevklerinize olan düşkünlüğünüzün de işaretçisidir. Aşkta sizi şanslı ve aktif kılabilir. Saat 02:28 Ay-Mars kavuşumu, ileriye dönük kararlar verilmesinde bir hayli etkilidir. Çalışma hayatınızı canlandırıcıdır. Geri planda kalmak istemeyen, atılımda bulunmak isteyen  İkizler, gayet cesur bir şekilde kapıları çalabilir. Yeteneklerinizi bir grup içinde veya tek başınıza ortaya koyabileceğiniz  işlere yönelebilirsiniz. İşinizde ustalaşabilirsiniz. Bilgi ve deneyimlerinizden faydalanarak para kazanabilirsiniz. Saat 08:32 Ay-Satürn görünümü, sizi özgürce hareket etmeye, günü keyfinizce değerlendirmeye, hedefinize ulaşmaya davet ediyor. Ancak ilişkinizle ilgili konulardaki sorumlulukları göz ardı edemeyiz dostlarım. Saat 10:44 Ay-Merkür görünümü eğlenceli, gönlünüzden geldiği gibi iletişimde bulunmanın, yazışmaların, konuşmaların, bağlantılarda bulunmanın işaretçisidir. Sosyal ilişkiler canlanır, dostlarla temas ön plandadır. Esenlik dolu bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Şubat 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, maddesel gerginlikler yaşayabilirsiniz. İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Düşüncelerinizi gizleme ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün. Amaçlarınız doğrusunda hareket etmek istiyor ve temkinli davranmak gereği duyuyor, fakat yine de ikilem yaşıyorsunuz.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Paranızı doğru alanlarda kullanmalısınız. Ortaya çıkan duygusal durumlara tepki verirken dikkatli olun. Bazı kişilerden korunmak için gerçekleri çarpıtmamalısınız. Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz. Dürüst olmak en iyisi. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay'ın Pluton'la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter' in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza yeni giren insanlara karşı çok çabuk samimiyet kurmaktan kaçınmanız gerekiyor. İleride bu durumdan pişmanlıklar duyabilirsiniz.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, dostluklar ve ortaklıklarla ilgili önemli adımlar atabileceğiniz bugün, sizin için oldukça keyifli ve mutluluk verici olacak. Beklediğiniz haberleri alabileceksiniz. İletişim konusunda insanları anlayan, yumuşak ve esnek tavrınız, beklentilerinizin daha hızlı karşılanmasını sağlayarak karşınızdaki insanlara olumlu enerjiler göndermenizi sağlayacak. Bugün sizin için yeni bağlantılar kurabilme ve yeni insanlarla tanışma imkanı söz konusu. Geçmişten alacağınız bir haberin kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki herhangi bir konuyla ilgili olarak kurduğunuz ortaklıklar veya giriştiğiniz işbirlikleri, bugün önem kazanmaya başlayabilir. Sorunların çözümlerinin üzerinde tartışılması ve plan yapılması, günün ana temaları olabilir.

21 Şubat 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 17' 08" R
Ay
Terazi
16° 14' 01" R
Merkür
Boğa
05° 25' 28"
Venüs
Boğa
25° 00' 49"
Mars
Koç
14° 39' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 47"
Satürn
Balık
18° 04' 11"
Uranüs
Boğa
23° 28' 33"
Neptün
Balık
29° 25' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 50"
Lilith
Başak
25° 30' 03"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>