İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak bir dostunuzdan davet alabilir, kısa bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu gezide hoş gelişmeler çok mümkün. Duygusal açıdan yoğunluk yaşayacağınız günler çok yakınınızda.

Yeni görüşmeler, yepyeni umutlara çağrı yapabilir. Değerlendiremediğinizi düşündüğünüz fırsatlar sizi etkiliyor. Bu da elinizdeki yeni fırsatları potansiyel kayıp gibi görmenize yol açabiliyor.

Yükünüzün artması yeni, ama geçici zorluklar yaşatabiliyor. Bu konularda çok güvenli bir dayanışma içersindesiniz. Yakınlarınızın ısrarıyla önceden yaptığınız bir yatırım, bu günler içinde yüzünüzü güldürebilir.

Olaylara ve yaşamınıza geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor. Uyarılara kulak vermeniz yaşamınızı kolaylaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarınızla ilişkileriniz, her anlamda belirleyici oluyor. Yaşamınızda böyle özel bir öncelik var. İlginizi bölmeyi ve dağıtmayı bilemediğiniz zamanlar, biraz kırıcı olabiliyorsunuz. Bugün çok özlediğiniz bir dostunuzla haberleşebilirsiniz. Bu görüşmede bazı nedenler, duygularınızı ve özleminizi yeterince ifade edememenize neden olabilir.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Çarşamba günümüz Terazi burcunda ilerlemekte olan Ay etkisiyle başlıyor. Bulunduğu ortamı güzelleştiren, sizi eğlendiren, yaşadığınız her anın daha da zevkli hale gelmesini sağlayan kişi veya kişilerle bir arada olmayı tercih edebilirsiniz. Saat 12:09 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda destekleyicidir.  Ancakhayatınızla ilgili bazı meselelerin mutlaka çözüme kavuşturulmasını gerektiriyor. Saat 17:24 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi, aşk hayatımız, çocuklarımız, davranışlarımız, hayatın güzelliklerini hissedebilmemiz yönünde bize hız, aktivite, isteklilik, değişim ve yenilik arzusu katıyor. Başkalarıyla ilişki kurmak isteyeceğiz, aşkı yaşamaktan zevk alacağız. Ancak üzerimizde baskı kurulmasına izin vermeyeceğiz. Her şey karşılıklı olmalı,  güzellikler yeri geldiğinde paylaşılmalı, sosyal hayatımız canlanmalı diye düşüneceğiz. Her doğan gün, yeni bir fırsatın işareti olabilir. Umutlu düşünelim, güzellikler bizi bulsun.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda yoğun bir gün yaşayacaksınız. Düşünce gücünüz çok yüksek. Olayları çok fazla irdeliyorsunuz. Gün içinde tartışmalardan uzak kalmalısınız.. Yapmayı planladığınız işleri yaşama geçirmek istiyor ve bu konuda yolculuklar yapmanız gerektiğini de unutmuyorsunuz.

21 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süreli ilişkileriniz veyabirlikleriniz açısından beklenmedik gelişmelere açık bir gün. Eski tanıdıklar da aniden yüzünü gösterebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde, ufak tefek sakarlıklara, tartışmalara, gerilime veya kazalara karşı dikkatli olmalıyız. Gün genelinde, bırakın işler kendiliğinden gelişsin. Olayları akışa bırakmak, benzini biten arabayı yokuş yukarı istasyona taşımaktan daha faydalı olabilir. Etkisiz, zaman kaybı olabilecek veya yararsız adımlar atmak veya bu tür konularla ilgilenmek yerine. Serinkanlı olmak, olumlu tavırlar geliştirmek ve sabırla beklemek daha doğru olabilir.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Heyecanlı ve enerjiksiniz. İletişim becerileriniz sayesinde çevrenizdekileri bir mıknatıs gibi kendinize çekeceksiniz. Borsadaki yatırımlarınıza dair bazı gelişmeler olabilir. Ayrıca çocuklarla zaman geçirmek için son derece uygun bir gündesiniz. Eğlenceye ve zevklere yönelik harcamalarınızda artış gözüküyor.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İÇİNİZDEKİ alışveriş canavarı bugün size yeni masraflar açabilir. Beğendiğiniz değil ihtiyacınız olan şeyleri alın. Pişmanlık yaşayabilirsiniz.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

22 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 15' 06" R
Ay
Oğlak
22° 50' 02"
Merkür
Koç
16° 49' 39"
Venüs
Boğa
00° 46' 46"
Mars
Balık
29° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 56"
Satürn
Balık
16° 33' 35"
Uranüs
Boğa
22° 20' 13"
Neptün
Balık
28° 54' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 56"
Lilith
Başak
23° 19' 04"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 30/04/2024 05:42

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>