İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranmayı bekleyerek belki de zaman geçiriyorsunuz. Onun da aynı beklenti içinde olmadığından çok mu eminsiniz ? Bugün yeniden karşılaşma fırsatınız doğabilir. Bunu değerlendirebilirsiniz.

Herkes sizden oldukça memnun, bu yüzden gereksiz endişeler duymanıza neden yok. Ama gelecek günlerdeyükünüz artabilir. Eleman çıkartılacağı söylentilerinin dışında duruyorsunuz.

Bugünlerde geçici sıkıntılarınız var, ama yakın gelecekte epey rahatlayacaksınız. Para durumunuzun daha da iyileşeceğine dair sinyalleri çok yakında alabilirsiniz

Yeni tanışacağınız birisiyle ilk anda yıldızınız barışmayabilir ama sandığınızdan daha düzgün biri olduğunu göreceksiniz. Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde alıngan olduğunuz, küçük sorunları büyüttüğünüz şeklinde düşünceler geliştiriyorsunuz. Son zamanlarda sorun ettiğiniz olayları yeniden bir düşünün, bu düşüncelerin haklılığını daha iyi göreceksiniz.. Çok merak ettiğiniz yurtdışındaki bir arkadaşınızın, dolaylı olarak mutluluk haberini alıp sevineceksiniz. Bu akşam onu aramanız, sizi yeni düşlere yöneltebilir.

19 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar günümüzü, saat 02:08  Ay-Başak burcu enerjisi altında karşılıyoruz. Ailevi konularda sorumluluklarınızın farkında olmanız lazımdır. Aile bir bütün olduğuna göre, onlara karşı duygusal bir sorumluluğunuz da vardır. Bu sorumluluk özgürlüğünüzü kısıtlayabilir. Bu durumda isyan etmek yerine, özgürlük alanınızın çerçevesini iyi çizmek gerekir. Böylece sıkılmamış olursunuz. Saat 12:15 Ay-Neptün karşıtlığı kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor.  Ayrıntılar bir hayli dikkatinizi çeker, işlerinizi halletme istersiniz. Fakat sıkıntıya da gelemezsiniz. Saat 14:11 Jüpiter-Kuzey düğüm olumlu görünümü, eğitim, ticaret, aktiviteler, girişim ve çevrenizi değiştirme, yapılacak görüşmeler anlamında gayet olumludur. Bir alanda kendinizi geliştirmek açısından da kıymetlidir. Sözgelimi eğitim almak, eğitim vermek gibi. Ayrıcaveya özel seyahatlerin de göstergesidir. Kurulacak bağlantılar, ilerisi adına teşvik edici ve umutlandırıcıdır. Zihinsel anlamda kişinin aklını her doğru şekilde kullanmasını sağlar. Bir konuda karar vermeden önce, tüm olasılıklar gözden geçirilir. Farklı bir çevreye yerleşim anlamında da bu görünüm olumludur. Yaratıcı ve sanatsal anlamdaki işlerin de göstergesi olabilir. Aşk hayatınız ve çocuk sahibi olunması yönünde verilecek kararları da simgeler. Yeni insanlar hayatınıza girer, fikirleriniz başkaları tarafından olumlu bulunur. Aşkta pürüzler ortadan kalkar. Ruhunuzu sakinleştirici, keyfinizi yerine getirici, mutlu edici ve  gülümsetici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

19 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma sisteminiz mükemmel ilerliyor. Bugün görüşeceğiniz kişilerin üstün nitelikli olmasına dikkat ediyorsunuz. Bağlarınızı güçlü tutma eğilimindesiniz. Yaşamınızın aksayan yönlerini yeniden almak için uygun bir gün. Planlı hareket ettiğiniz zaman, istediğiniz sistemi kuracaksınız. Sabırlı olmak size iyi gelecektir.

19 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin sizinle ilgili izlenimlerini veya düşüncelerini değiştirmeye çalışmanız gerekebilir. Bu durumu ön plana almanız sizin için yararlı sonuçlar doğurabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Veriler, göstergeler ya da ortaya çıkan bilgiler yanlış adım atıyor hissi yaratabilir. Verilmiş sözler ya da çizilmiş yol haritaları üzerinde doğru kararlar alarak ilerlemek için doğru yorumlamak gerektiğinin farkına varabileceğimiz bir hafta sonu. Aniden, belli düzenlemelerin veya anlaşmaların ya da bağlayıcı sözlerin içinde yer almamak isteği hissedersek, bu hissi görmezden gelmek yerine gerekli düzenlemeleri yapmak daha doğru olacaktır.

19 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

19 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ZEKANIZLA ve tatlı dilinizle gönülleri fethediyorsunuz. Bekar İkizler dikkatli olun iki aşk arasında kalabilirsiniz. Tatlı sözlere kanmayın.

19 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

19 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 12' 12" R
Ay
Oğlak
22° 09' 23"
Merkür
Koç
16° 48' 34"
Venüs
Boğa
00° 43' 04"
Mars
Balık
29° 32' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 14"
Satürn
Balık
16° 33' 19"
Uranüs
Boğa
22° 20' 03"
Neptün
Balık
28° 54' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 45"
Lilith
Başak
23° 18' 45"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>