İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli ilişkinizin beraberliğinizin altında bu ilişkiye duyduğunuz büyük güven yatıyor. Tabi, bu güvenin altında da büyük aşkınız. Göz ardı edilen bazı hatalar, yine de söz konusu.

Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor. Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bugün bir görüşmeniz olacak.

Ödemelerinizi gününde alamayışınız, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızlık çekeceksiniz.

Çağırılıp gideceğiniz bir yerde size pek tat vermeyen birisinin size yakınlaşma çabasını göreceksiniz. Şu günlerde size yöneltilen tebessümlere dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ince eleyip sık dokuyorsunuz. İnsanların pek aldırmadıkları ufak sorunlar sizi düşündürebiliyor. Bugün bunlardan bir kısmını yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi deneyeceksiniz. Çok düzgün bulduğunuz bir arkadaşınızla birlikte yararlı bir konuda işbirliği içindesiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda gelecekte bir hayal kırıklığı görünmüyor.

17 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler,  Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde Cuma gününe uyanıyoruz. Bu enerji, sözlerinizi  ustaca kullanmanızı,  düşüncelerinizi belli bir konu üzerinde başarıyla odaklamanızı sağlayacak.  Hızlıca işlerimizi yoluna koymak ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteyeceğiz. Saat 04:49 Merkür-Mars görünümü,  aşk hayatınızla ilgili konularda veya evlilik, çocuklarınızla ilgili meseleler üzerinde düşünmenin işaretçisidir. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, bugün gönül birliğinde bulunarak problemlerinizi ortaklaşa gözden geçirebiliriniz. Geçtiğimiz 20 Eylül tarihinde bir ilişkiye başlamış olanlar, şimdi ne durumdasınız. Mutluysanız ve ani bir evlilik kararı alıyorsanız, ben derim ki 4 Kasım tarihine kadar bir daha düşününüz. Ayrılmış olanlar veya düşünenler, sizler de ani karar vermeyiniz. 20 Eylül civarı günlerde ayrılanlar ve şimdi barışmayı düşünenler, sizler de  tekrar yaşananlara bir bakınız lütfen. Bu görünüm iletişimde bulunmak, ortak hedefler belirlemek, el birliği ile hareket etmek, ilerisi adına şu anki duruma bakmak yönünde önem taşıyor. Bunu yapanlar hem aşkta hem evlilikte doğru yön tayininde bulunacaklar demektir. Saat 17:57 Ay-Uranüs olumlu görünümü, farkınızı ortaya koymak, isteklerinizi elde etmek, günü keyifli bir şekilde geçirmek  adına sizi kuvvetlendiricidir. Ruhunuzun zenginlikleri dışa yansıtmanız için teşvik edicidir. Kendinizi daha çok düşünür, daha fazla mutlu etmeye çalışabilirsiniz. Saat 20:57 Merkür-Venüs kavuşumu, aşkla güzelleşmek, ilişkiyi düzenlemek, taraflar arasında muhabbeti gönül gönüle sürdürmek anlamında önem taşıyor. Merkür geri harekette olduğu için hem 20 Eylülden bu yana olanlara bir bakacağız hem de şu anki durumu güzelce ele alacağız. Kısaca  geçmişe bir bakış, geleceğe doğru bir akış anlamında bu görünüm rahatlatıcı ve pürüzleri giderici bir yansımadır. Günün tüm güzellikleri sizin yüreğinizle buluşsun. Ne dilediğiniz varsa gerçekleşsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,  

17 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kıvrak bir zeka ve espri gücünüz sizi her anlamda farklı kılarken, bulunduğunuz ortamlardan çabuk sıkılmanıza da neden olabiliyor. Bugün, disiplinli ve sabırlı davranırsanız, günün sonunda karlı çıktığınızı göreceksiniz.Maddi konularda, çeşitli fırsatlar sizi bekliyor. Kendinize uygun olan şartları, önceden belirlemenizde fayda var.

17 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte bazı kişiler, sizi bazı konularda motive etmiş veya yönlendirmiş olabilirler. Ancak, şu an siz onlara bu yolu açmadıkça gereken motivasyon gelmeyebilir. Engelleri kaldırmanız size yaklaşmalarını sağlayacak. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı ilişkilerimizle ilgili kararlarımızı ya da son hareketlerimizi gözden geçirebiliriz. Karşımızdaki kişilerin düşüncelerini veya inançlarını değiştiremediğimiz, başarılı olacağından emin olmadıkları adımları attıramayacağımız veya güvenlerini kazanamayacağımız türde tavsiyeler vermemeli; duygularımıza veya öngörülerimize bağlı değil, açıklamalı, görüntülü sunumlara veya mantıki belgelere dayanan ikna yöntemleri kullanarak bazı adımların atılması gerektiğine dikkat çekmeliyiz. Somut işaretlere dayalı sunumlar karşı tarafın düşüncesini değiştirmede etkili olabilir. Boş öneri ve tavsiyelerden kaçınmalı.

17 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gerekgerekse yakın çevrenizle pek çok görüşme yapabilirsiniz. İşe dair konularda zekanızı ve tecrübenizi gösterebilme imkanı bulacaksınız. Sözleşme ve anlaşmalara dair olumlu gelişmeler gözüküyor. Ticari alanlarda karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Kardeşlerinizle olan iletişiminiz artacak.

17 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AYRILIK yaşayan İkizler barışmak adına ortak tanıdıklarınızdan yardım istemeyin. Hatalarınızı kabul edip güven tazelemeye çalışın.

17 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

17 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 36' 53" R
Ay
Koç
26° 36' 55" R
Merkür
Koç
20° 41' 26"
Venüs
Boğa
08° 51' 42"
Mars
Koç
04° 38' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 07"
Satürn
Balık
17° 06' 55"
Uranüs
Boğa
22° 42' 51"
Neptün
Balık
29° 05' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 48"
Lilith
Başak
24° 02' 44"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>