İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatın diğer gerekliliklerinin ilişkiyi kısa sürede dinginleştirdiğini unutmamalısınız. Beraberliğinizi hareketlendirmek, bir şeyler yapmak isteğinizi panik hale getirmemelisiniz.

Elinizdeki işlerle ilgili yardım, destek isteyebilirsiniz. Yoğunluğunuz birkaç gün daha sürebilir. Bazı dönemlerde işten kopuyorsunuz. Ama şu günlerde bunun hiç zamanı değil gibi görünüyor.

Gelişkin sorumluluk duygunuz para konularında kendini çok gösteriyor. Bu konularda gözü kapalı ilişkiye girilebilecek biri olarak tanınıyor olmanız, para sıkıntılarınızı en aza indiriyor.

Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız kara alıp sorumluluğunu yalnız göğüslemeniz gerekecek. Bugünlerde hiç etki altında kalmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Umutlu, iyimser kişiliğiniz, dostlar arasında sınırsız krediyi hak ediyor. Bugünlerde birtakım söylentilerden duyduğunuz rahatsızlık, geçici küskünlükler yaşamanıza yol açabilir. Sorumluluklarınızdan kaçmıyor, tersi davranış gösterenleri de ilişkilerinizin dışında tutmaya çalışıyorsunuz. Yakın bir zamanda sizinle ilgili bazı olumlu girişimlerin haberini alacaksınız.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 03:05 Ay-Jüpiter kavuşumuyla, cumartesi gününü selamlayacağız. Bu enerji,  kısa seyirli bir yolculuk, sevdiklerinizle bir araya gelmek, güzel bir zaman geçirmek yönünde destekleyicidir. Etrafımızdaki insanları etkilemek, dikkatlerini üzerimize çekmek isteriz. Bunda da gayet başarılı oluruz. Saat 10:34 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, genelde olumlu, uygulamaya dönük, iyi niyetli ve cömert davranmamıza rağmen bazı kişilerin veya işler yüzünden gerginleşiriz. Bir yanda isteklerinizi elde etme arzunuz  diğer tarafta mecburiyetler yüzünden  sıkışıp kalırız. Saat 12:12  Ay-Venüs faydalı görünümü, yolumuzdaki tüm pürüzleri ayıklayabiliriz. Kafamız karışıksa, ne yönde ilerlememiz gerektiğini bilinçli bir şekilde tespit edebiliriz. Saat 14:17 Ay-Mars görünümü, partnerimizle belli bir mesele üzerinde konuşmanın ve buna göre bir karar almanın işaretçisi olabilir. Burada önemli olan, farklı düşünüyor olsanız da, ilişkiniz adına ortak hareket etmeyi bilmenizdir. Bu görünüm bekar İkizler için, yeni bir tanışmanın göstergesidir. İş hayatı açısından bu enerji, size muhalif kişilerin önyargılı hareket etmelerine neden olabilir. Hatta bazen biraz abartılı bile davranabilirler. Kendinize güven duymalı ve yasal haklarınızın da farkında olmalısınız. Saat 16:09-19 Ekim saat 02:08 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında, başkalarının da bakış açılarına, görüşlerine bir kulak verelim.  Üstümüze düşen görev ve sorumluluklarımızın farkında olalım. Yakınlarımızla,ortamında, aşk hayatında biraz daha tedbirli olalım. Ani kararlar vermekten kaçınalım. Bu zaman dilimi içinde, düşünceleriniz ve çevrenizle alakalı her türlü girişim konusunda mantıklı davranmanız ve kendinizi ifade edebilmeniz zor olabilir. Sizi birilerinin farklı algılaması veya sizin başkalarını yanlış algılamanız mümkündür. Boşluk süresini,  rutin işlerinize ağırlık vererek geçirmenizde yarar var. Cumartesi günümüzün  keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

18 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal problemleriyle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Yaşamınızı düzenlerken, bazı hatalı ve sakıncalı ortamlardan da uzak kalmaya çalışyorsunuz. Ne denli başarılı olacağınızı gelecek zaman içinde göreceksiniz. İstediğinizbirliklerini kurmak için, taviz vermeniz gerekebilir.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün olumlu olmanız için çok neden var veya ancak olumlu görüntü vermeniz durumunda olaylar istediğiniz şekilde gelişebilir. Oldukça dinamik, sevimli ve eğlenceli olmanın faydasını görebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Doğru hamleleri yapanın, ilerlemesini durduran engelleri aşmasının veya bazı pişman olduğu konuları telafi etmesinin kolaylaşabileceği bir gün. Bu esnada, bazı iniş çıkışlı durumlar, aniden fikir değiştiren kişiler, beklenmedik gelişmeler ya da farklı virajlara sapan kişiler olabilir, ama önemli değil. Zira, gelişmeler, planlarımızı veya ilerlememizi bu olaylar ışığında belirlememiz için yardım niteliği taşıyor aslında! Yanlış giden şeyleri düzeltebilme şansı doğabilir.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PRATİK zekanızın bugün faydasını görüyorsunuz. Bir taşla iki kuş vurursanız şaşırmayın. Şansınızla her şeyin üstesinden gelebileceksiniz.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

18 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 22' 19" R
Ay
Oğlak
24° 30' 42"
Merkür
Koç
16° 52' 22"
Venüs
Boğa
00° 55' 54"
Mars
Balık
29° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 39"
Satürn
Balık
16° 34' 14"
Uranüs
Boğa
22° 20' 38"
Neptün
Balık
28° 54' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 21"
Lilith
Başak
23° 19' 54"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>