İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de biraz iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. Sizse armudun pişip de ağzınıza düşmesini bekler gibisiniz.

Akşama yakın bir toplantınız olabilir. Bu toplantıda bütün mesleki birikiminizi ortaya koymanız gerekecek. Dün öğrendiğiniz bir şey,çevrenizdeki bazı insanlarla daha mesafeli ilişkiler kurmanıza yol açacak.

Bugün yatırımınızı başka bir yere kaydırmanız doğrultusunda bir öneri alacak, ama bu değişikliği gerekli görmeyeceksiniz. Harcamalarınızı biraz daha kısmanız gerekiyor.

Bugünlerde, sükutun altın olduğunu unutuyor ve sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla girip, tepki çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde tatil amaçlı kısa, ama uzun zaman akılda kalacak bir yolculuğunuz olacak. Bu yolculukta hoş tanışmalar yaşayacaksınız. Sabah sevindiğiniz olay, birkaç kişinin daha devreye girmesiyle günün ilerleyen saatlerinde sevimsizleşeceğe benziyor. Bunu önlemek için yapmanız gereken şeyi onur sorunu haline getiriyor, yapmıyorsunuz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 09:08 Ay-Neptün görünümü,veya özel sorunlarımızın üstümüzdeki hassasiyetini yükseltir. Güzel bir şeyler duymaya, problemsiz yaşamaya özlem duyarız. İyi niyetimizin kadir ve kıymeti bilinsin isteriz. Rüyalarımız bir hayli geçmişe dönüktür. Pişman olmamak için, bir daha düşünmekte fayda vardır. Saat 10:13  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde huzur olgusu önemi hale geliyor. Ailemiz, geçmişimiz ve yaşadıklarımız bizi yoruyor. Saat 15:40 Ay-Mars olumlu görünümü, bir takım sorunları aşabilmenin, dayanıklı olmamız, sabırlı davranmamızla mümkün olacağını işaret ediyor. Saat 17:48-18 Ekim saat 17:31 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bir şeyleri zorlamak, halledeceğim diye inatlaşmak gereksizdir. Akışa bırakmakta yarar vardır.  Kendiliğinden yoluna girebilir veya boşluk bitiminde burcunuzda ilerleyecek Ay, size yardımcıdır. O zaman halledersiniz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Mutlu haftalar dileğimle,    

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede; belirttiğiniz konularda bazı gecikmeler olabilir. Fevri davranarak şikayetçi olmayın. İşinizle ilgili sizin isteğinizin dışında sorular sorulmasından hoşlanmıyorsunuz. Yardıma ihtiyacınız olduğu durumları da kendiniz belirlerseniz, verimli oluyorsunuz. Çalışma hayatınızda sizden yüksek performans bekleniyor.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tüm gerçeklere hakim değilseniz, ani kararlar almak zorunda hissetmeyin. Güvende olmak sonradan üzülmekten daha iyidir. Özellikle maddi başlıklı konularda bu anlamda daha dikkatli olmanın faydasını görebilirsiniz. Duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bazı konular sizi kabullenmeye itebilir. İstediğiniz atılımı yapmakta zorlanabilirsiniz. Dikkatsizlikten dolayı sıkıntılar olabilir. Kimi zaman göremediğiniz durumlar nedeniyle belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Çocuk gibi bazı şeyleri tutturup arzularınızı gerçekleştirmek için sonuçlarına katlanmayı bilmiyor gibisiniz. Mali konularda hazır olmadığınızı hatırlayın.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

17 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli işlerle uğraşmak yerine keyfinizi yerine getirecek olaylara yönelmeniz yerinde olacak. Olayları gereğinden fazla gözünüzde büyütmeye müsait olacaksınız.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kontrolünüz ve beklentiniz dışında gelişen somut olaylarda sağduyu geliştirebileceğiniz etkilere sahipsiniz. Bilinçaltı fenomenlerinizde mantık ve somut çözümlemelerde bulunabileceksiniz.Metafizik konularında sağlam ve sebep, sonuç ilişkilerine yönelebileceğiniz durumdasınız. Daha affedici olabilirsiniz. Aldanma ve aldatılma gibi durumları bertaraf edebileceğiniz konumdasınız. Kontrolünüz dışında gelişen konularla ilgili çözüm geliştirme konusunda çok önemli detayları görebilecek ve değerlendirebilecek fırsatlara sahipsiniz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

17 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 56' 32" R
Ay
Koç
16° 24' 17" R
Merkür
Koç
20° 09' 07"
Venüs
Boğa
08° 00' 23"
Mars
Koç
04° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 20"
Satürn
Balık
17° 03' 32"
Uranüs
Boğa
22° 40' 26"
Neptün
Balık
29° 04' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 31"
Lilith
Başak
23° 58' 07"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>