İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde etkilenip kurmayı düşündüğünüz ilişki sizi biraz yoracak gibi görünüyor. Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuzu düşünenleri ciddiye almalısınız.

Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün olabilir. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

Çoktandır ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen bugün de boşuna bekleyeceksiniz. Böyle bir ihtimale hazırlıklı olduğunuz için bunun sıkıntısını yaşamayacaksınız.

Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor. Birçok insan gibi sonradan pişmanlık yaşama huyunuz pek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zaman içinde bir yolculuğunuz olabilir. Bunun ne tür bir yolculuk olacağı belli olmasa da, sevineceğiniz bir yolculuk olacağı kesin görünüyor. Aldığınız bir öğüdü iyi değerlendirmeniz, bugünleri daha sıkıntısız geçirmenizi sağlıyor. İyi dostlarınız var. Bunu bu konudaki seçiciliğiniz kadar, dostluk ilişkilerindeki vericiliğinize, dostluğa bağlılığınıza borçlusunuz.

16 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, hedefimize ulaşmak ve kendi isteklerimizi bir grup içinde bireysel olarak ifade etmek arzumuz bir hayli yükseliyor. Bu Dolunay sizin özel yeteneklerinizi ve insanlarla olan güçlü ilişkilerinizi test etmenizi sağlayacak. Kimlerle bağlantınız var ve aklınızdaki projeleri, fikirleri nasıl sunabilirsiniz. Yeterli oranda bilgi ve tecrübeye sahipseniz o zaman hiç çekinmeyiniz. İster tek başına isterseniz diğerleriyle bağlantı kurarak ekip çalışmalarında görev alabilirsiniz. Burada önemli olan, yeniliklere açık olmak, mücadele etmek, gereksiz gerginlik ve bireysel ihtirastan kaçınmaktır. Dolunayın görünümleri içinde en etkin olanı Merkür-Pluto arasında gerçekleşecek. İşbirliğinin adil ve paylaşıma dönük şekilde ayarlanmasının önemini vurgulayacak. Tabii ki bir işin başarılı şekilde gerçekleşmesi için, kimlerle çalışmanız gerektiğini iyi düşünmelisiniz. Aşk hayatınız ve sosyal ilişkilerinizde de durum budur. Sadece çıkar ilişkine dayalı yürütülen veya sadece bir takım arzuların doyurulması temeline dayalı beraberlikler uzun sürmez. Burada niyet önemlidir. Bir yola çıkılmışsa, bir hedef belirlenmişse, zorlukların da birlikte aşılması gerekir. Bunun tersi bir durumda, ilişkiler bozulur, kişiler birbirine karşı baskı uygular ve anlaşmazlık yaşanır. Bundan herkesin kaçınmasında fayda var. Ay-Uranüs görünümü yenilik hevesimiz, değişim arzumuzun yükselişidir. Sizin sosyal ilişkilerinizi güçlendirici, bazı projeler için, diğerleriyle bir araya gelmenizi, hevesli ve katılımcı olmanızı sağlıyor. Ekip çalışmalarının faydalı olacağını işaret ediyor.

16 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. . Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donananıma hazır olmalısınız. Terazi'deki Venüs 'den olumlu etkiler alıyorsunuz. Bugün, zihinsel aktivitenizin oldukça yüksek.

16 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tüm gerçeklere hakim değilseniz, ani kararlar almak zorunda hissetmeyin. Güvende olmak sonradan üzülmekten daha iyidir. Özellikle maddi başlıklı konularda bu anlamda daha dikkatli olmanın faydasını görebilirsiniz. Duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda gerçekleşen dolunay, ümitlerinizin gerçekleşebileceği olanaklara işaret ediyor. Fazlasıyla enerjik olabilirsiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Seçim... Siz her anlamda ruhunuzu tatmin edemiyor, bir şeyden zevk almamaya ve sıkılmaya başlıyorsunuz. Bugün seçim kartı size bu olumsuzluklarla etkiliyor gibi.

16 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki değişik ve farklı olaylar, gün içinde özel hayatınıza ayırmak istediğiniz zamandan çalabilir. Sosyal ortamlarda daha önceden verilmiş sözler sizi zor durumda bırakabilir.

16 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşam saatlerine kadar dahil olduğunuz toplulukların ve arkadaş gruplarının derdi ve tasasıyla düşük enerjilere sahip olacaksınız.Şaşırtıcı bir şekilde gelişebilecek bir tartışma bu tip bir arkadaşlık ilişkinizin sonuna gelmiş olabileceğinizi gösterebilir. Dolunay'ın Uranüs etkisi hem ani gelişmeyi hem de beklenmedik kopmayı meydana getirebilir. Dahil olduğunuz bir toplulukta asi davranışlarınız konusunda uyarı alabilirsiniz. Dengeye gelmeniz konusunda baskı hissedebilirsiniz. Tüm bu farkındalıklardan ötürü tepkileriniz sertleşebilir.

16 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

16 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 10' 15" R
Ay
Koç
19° 52' 38" R
Merkür
Koç
20° 19' 55"
Venüs
Boğa
08° 17' 50"
Mars
Koç
04° 17' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 40"
Satürn
Balık
17° 04' 41"
Uranüs
Boğa
22° 41' 16"
Neptün
Balık
29° 04' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 17"
Lilith
Başak
23° 59' 41"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>