İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Neşeli ve coşkulu zaman geçirmeye, ilişkinin tadını çıkarmaya devam etmelisiniz. Gelecek günlerde umutlar ve sevinçler çakışabilir. Ama uzun vadeli bir beraberlik fazla iyimserlik gibi görünüyor.

İş yaşamınızdaki başarılarınız, biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor. Tekliflere daha ilgili olabilirsiniz. Doğru tercihler ve denetimci özellikleriniz küçük fırsatları geliştirebilir.

Tahsilat sorunlarınızda kısa vadede çözümler görünmüyor. Bazı pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Borç, alacak konularında hayal kırıklıklarına elverişli bir tutum içersindesiniz.

Neden olduğunuz bazı kırgınlıkların farkına varamıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla yaşadığınız sorun, artık yaşamınızdaki eski önemine sahip değil. Bu sizi oldukça rahatlatıyor. Yine de fazla aceleci olmayın. Elde ettiklerinizi koruma çabalarınız, onların kazanımındaki güçlüklerinizi ortaya koyuyor. Epey zamandır yararınıza gelişen olaylar, beslediğiniz hayallerden gerçeğe geçişin habercisi olabilir.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:35 Mars-Pluto olumlu görünüm etkisi altında Çarşamba günümüze adım atıyoruz. Para ve güç sahibi olmak, ortak işler veya eş kanalıyla toplum içinde bir yer edinmek, cinsel açıdan yüksek dürtülerinizi doyurmak isteyebilirsiniz.  Eğer kafanızın içindeki hedefleri doğru yönlendirebilir, ideallerinizi gerçekleştirmek adına sorumlu bir şekilde davranabilir, sabırlı olursanız yavaş ve emin adımlarla hayatınızı son derece olumlu bir şekilde yönlendirebilir, yüksek kazançları hem de hiç yorulmadan elde edebilir, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz. Saat 00:44 Ay-Jüpiter görünümü sizleri heveslendirici, canlandırıcı, etrafınızdaki her insanı etkilemenizde yardımcı aktif bir enerjidir. Özünde hareketlilik, iletişim, bildiklerinizi paylaşmak ve takdir edilmek ihtiyacı vardır. İletişimde bulunursunuz, yazışırsınız, haberleşirsiniz. Bu saatler sizi bir hayli neşeli kılar. Enerjiniz epeyce yüksektir. Göz önünde olmaktan hoşlanırsınız. Saat 08:38-23 Nisan saat 07:25 Ay-Boşluk etkisi altında iletişimde bulunmak isteğiniz yoğun, etrafınızla irtibata geçmek arzunuz yüksek olabilir. Yalnız bu saatler arasında, fikirlerinizi, duygularınızı çevrenizdeki insanlarla paylaşırken değişkenlikler göstermeniz, planladığınız bazı görüşmelerin iptali veya  yanlış anlaşılmalar olabileceğini de göz ardı etmeyelim. Saat 16:26  Merkür-Pluto görünümü, güvenilir ve  istikrarlı olana yönelmemiz gerektiğinden söz ediyor. Bunun için  derinlikli bir şekilde her meseleyi ele almalıyız.  Bilmediklerimizi, kafamızı kurcalayan meseleleri çözmemizde yarar var.  Hangi konu olursa olsun, görünenle yetinmemeliyiz. Bilakis içimiz rahat edene kadar, yanlışları ve doğruları tespit etmeliyiz. Saat 21:41 Venüs-Jüpiter görünümü, girişimde bulunduğunuz her türlü konuda sizi canlandıran, tazelendiren, çevrenizle olan ilişkinizi güçlendiren bir enerjidir. Moralinizi yerine getirir, yapılan görüşmeler olumlu yönde sonuçlanabilir. Günün hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Meslek ve kariyer yaşamınızın güçlü olacağı bir gün. İş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacaktır. Yeni durum değerlendirmeleri içinde olacaksınız. Bugün, sakin yerleri tercih ederek, gerginlik yaratan negatif enerjiyi üzerinizden atın.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapacağınız değişiklikleri herkesin bilmesi gerekmiyor. Daha gizli hareket edebilir, ama kendinizden şüphe duyulmasına izin vermeyebilirsiniz. Bazı konular ya da kişiler hakkındaki düşünce ve duygularınızı açıklamanız sizi tuhaf durumda bırakabilir. Sizden fayda sağlamak isteyen kişilere izin vermeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız İmparator... Hayatınızda sanki her konuda ilk adım atıyor gibi davranarak, karşı cinsle bir türlü uzlaşma sağlayamıyorsunuz. Özellikleçevrenizde olumsuzluklar olabilir.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim süreçlerinize yönelebilir, yolculuklar yapabilir, hayatın pozitif taraflarına odaklanmaya çalışabilirsiniz. Merkür Güney Ay Düğümü kavuşumu ile arkadaş çevrenizde olası iletişim kayıpları yaşayabileceğiniz gibi, internet ve sosyal ağlarla ilgili geçici aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeli, aile ilişkilerinizde geçmişten gelen konuları çözümleme fırsatı elde edebilirsiniz

22 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizden kalan vakitlerde ikili ilişkileriniz üzerine yoğunlaşmayı terich edebileceğiniz bir gündesiniz. Akrabalarınızla kurduğunuz iletişimi derinleştirmeyi isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizin size bir sürprizi de olabilir. Buna sevineceksiniz...

22 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 44' 25" R
Ay
Koç
13° 20' 29"
Merkür
Koç
19° 59' 45"
Venüs
Boğa
07° 44' 59"
Mars
Koç
03° 56' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 24"
Satürn
Balık
17° 02' 31"
Uranüs
Boğa
22° 39' 43"
Neptün
Balık
29° 04' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 50"
Lilith
Başak
23° 56' 43"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>