İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı tavırlarla ilişkiyi yokuşa sürmek sizi iyi sonuçlara götürmeyebilir. Geçmiş deneyimleriniz çok yeterli. Yanlış yerlerden bilgilenmeniz gerekmiyor. Doğallığınıza güvenebilirsiniz.

Mesleki yeterliliğinizle ilgili gözden kaçırdığınız şeyler var. Elinizdeki işin boyutu sizi çok zorluyor. Bu konudaki geri bir adım sizi iddiasız biri yapmayacak, rahat olmalısınız. Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor

Son harcamalarınız işi iyice zora sokmuş gibi. Bunların gereksizliği konusunda aldığınız uyarıları, bundan sonra daha ciddiye almalısınız. Zaaflı harcamalarınızın sonradan üzüntüsünü yaşıyorsunuz

Duygularınızı rahatça açıklayamadığınız ortamlarda sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda yaşama dair ilginç düşünceleriniz dikkat çekiyor. Sürpriz kararlar ve alışılmadık tavırlarla, bu ilgiyi daha da ileri boyutlara taşımaya elverişli bir dönemdesiniz. Bu sıralar tıkandığını düşündüğünüz bir konuda, içinizden geldiği şekilde bir tutum izlemeniz çözümü kolaylaştıracak. Dış etkilenmeler sizi yanlış yönlendirebilir.

22 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 12:17 olana dek Ay-Akrep geçiş etkisindeyiz. Bilinmezlerin ardındaki sırlara ulaşmak isteriz. Kaybetmek, sevdiğimiz her şeyden uzak durmak anlamına gelir bizim için. O yüzden de gün içinde daha bir gergin oluruz. Bu ister özel, isterortaklığı veya tamamen cinsel anlamdaki paylaşımları içersin fark etmez. Benim olan benimdir cümlesini sık sık tekrarlayabiliriz. Saat 12:17-13:12 arasında kısa süreli Ay-Boşlukta ilerleyecek. Kimseye belli etmesek de,hayatınız, sağlık ve özel meseleler kafamızı kurcalayıcıdır. Aslında siz insanlarla aranıza mesafe koymaktan yana değilsiniz. Ancak bazı kişilerin kendini bilmez halleri, boş konuşmaları, kıskançlıkları canınızı sıkmaktadır. Fakat kendinizi dizginlemeniz gerektiğini biliniz. Saat 13:12 itibariyle Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Bizi rahatlatacak, moralimizi yerine getirecek, en azından sırtımızı sıvazlayacak bir insana ihtiyaç duyabiliriz. Bu eşimiz, ailemiz yakın bir arkadaşımız olabilir. Önemli olan kafamızı rahatlamak ve günün geri kalanını aktif şekilde geçirmektir. Problem olsun istemeyiz. Saat 12:21 Venüs-Jüpiter görünümü, ailenizi ilgilendiren her konuya önem vermenizi sağlıyor. Konforlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamak, kendinizi iyi hissetmek için her detaya önem verirsiniz. Bütünün güzelliği kadar ayrıntılar da sizin için kıymetlidir. Karşılıklı yarar-zarar hesabı her şeyde gözetilir. Amaç, tatmin edici bir yaşam sürmektir. Duygularınızı sevdiklerinizle paylaşırsınız. Sorunlar olsa da, umutlu ve iyimsersiniz. Bu enerji sayesinde kendinizi daha iyi hissedeceğinizi söyleyebilirim. Saat 23:37 Ay-Mars görünümü, , birkaç gün önceki meseleleri tekrar düşündürücü ve gözden geçirilmesini sağlayıcıdır. Belki evdeki hesap çarşıya uymamış, belki de sabırlı olmamız gerekiyordur. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

22 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün sevgilinin senin adına konuşması ve plan yapması hoşuna gitmeyecek. Kendin yaparken onun ne hissetmiş olduğunu anlayacaksın. Birbirinize karşı biraz daha özverili olduğunuzda hiçbir sorunun kalmadığını göreceksin. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, ailecek katılacağınız etkinliklerde sen de çocukluğuna döneceksin. Akşam saatlerinde sevdiklerin için koşturmak ve onlar için planlar yapmak sana zevk verecek. İhtiyacın olan bir eşyayı indirimde görebilir, bu fırsatı kaçırmak istemeyebilirsin. Kilo problemin varsa, beslenme alışkanlıklarını değiştirmen gerekebilir.

22 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki bazı dostlarınızın sizin yapıcı ve pratik tavsiyelerinize ihtiyacı olabilir. Kafanızda olayla ilgili bir durum değerlendirmesi tatbik ederek konuyu arkadaşlarınıza tüm gerçekliğiyle anlatıp sonrasında onların harekete geçmesini isteyebilirsiniz.

22 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ilişkilerinizde daha canlı bir gündesiniz. Ancak bazı fikir ayrılıkları da söz konusu olabilir.

22 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi artık. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz bir çok konuyu paylaşabileceksiniz. Hayatın tadını çıkarmalısınız. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Bazı kişiler aleyhinize konuşarak, mevcut şartlarınızın daha da karışmasına neden olabiliyor.

22 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilir, sürpriz bir haber alabilirsiniz. Yakınlarınız ve arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar olabilir. Fakat, bugün bunların fazla üzerinde durmayacak ve kültürel faaliyetlerde bulunarak rahatlayacaksınız. Ziyaretler keyfinizi arttıracak.

22 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizin beklentileri sizin için önemli zira bugün tek başına değil ortak hareket etmek istiyorsunuz. Konuşarak veya sohbet ederek birlikte sorunların üstesinden gelebilirsiniz. İkili görüşmeler gününüze damga vurabilir.

22 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in bugün bir ay boyunca Aslan burcuna geçişiyle, yeteneklerinizi rahatça ortaya koyacağınız bir döneme adım atıyorsunuz.Ayrıca kardeş ve yakın akrabaların desteği hayatınızı kolaylaştırabilir. Çıktığınız seyahatlerde tanıştığınız kişi veya gruplarla aranızda güzel bir sinerji doğar. Diğer yandan ofisinizi güzelleştirebilir ya da yeni projelerin lansmanı için ön hazırlık yapabilirsiniz.

22 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

22 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 59' 14" R
Ay
Terazi
24° 59' 56" R
Merkür
Boğa
06° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 54' 37"
Mars
Koç
15° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 06"
Satürn
Balık
18° 06' 58"
Uranüs
Boğa
23° 31' 04"
Neptün
Balık
29° 26' 32"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 43' 59"
Lilith
Başak
25° 34' 54"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 20/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>